Колко от вас... част 2
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Колко от вас... част 2
Повлиян от ТАЗИ тема на Явор, както и от изтичащите ми последни часове военна служба, които прекарвам в полоагаем отпуск, нека задада пак същия въпрос...
П. П. ВВС - 9 месеца. 45 дни в Долна Митрополия. Още толкова като Оператор РС - Петте могили - София. Половин година - охранителна рота - поделение 4-ти км. - София.
П. П. 2 И кой каза... у-во-лне-ни-ееее! Остави! У-во-лне-ни-еееее!

П. П. ВВС - 9 месеца. 45 дни в Долна Митрополия. Още толкова като Оператор РС - Петте могили - София. Половин година - охранителна рота - поделение 4-ти км. - София.
П. П. 2 И кой каза... у-во-лне-ни-ееее! Остави! У-во-лне-ни-еееее!

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Уво 99
Изкарах службата във "Врана" имам 100+ наряда и над 100+ дни отпуски всичко то това за 12 месеца, и какво да ти кажа не ми е харесало особенно.Просто загуба на време,полезните неща са малко и при добра организация това на което могат да те научат може да става за един месец максимум
Да наистина е много гот когато свърши службата
А щях да забравя ЧЕСТИТО

Изкарах службата във "Врана" имам 100+ наряда и над 100+ дни отпуски всичко то това за 12 месеца, и какво да ти кажа не ми е харесало особенно.Просто загуба на време,полезните неща са малко и при добра организация това на което могат да те научат може да става за един месец максимум

Да наистина е много гот когато свърши службата

А щях да забравя ЧЕСТИТО

Последна промяна vld на 01 Окт 2006, 12:03, променена общо 2 пъти

ми аз не съм ходил
ми аз не съм ходил ако до сле д 8 месеца не ме издебнат нещо .... няма да могат да ме земат никога
какво да ви кажа за някой хора е нужно а други не трябва да ходят в казарма ... мисля че контакта на многгопо млади набори с мен би довел или до ползотворно сътрудничество или до смърт в казармата вие си изберете искате ли ме ... аз не бих спорил с тиах просто сх аги прегазя с зила и после съд това онова невнимание и аре навън ... а на момчето живота кой ще му го върне ...
казармата трябва да е професионалан добре платена и да бъде уважавана в обществото и то много за да бъде символ на висока социална принадлежност така си мисля ...
какво да ви кажа за някой хора е нужно а други не трябва да ходят в казарма ... мисля че контакта на многгопо млади набори с мен би довел или до ползотворно сътрудничество или до смърт в казармата вие си изберете искате ли ме ... аз не бих спорил с тиах просто сх аги прегазя с зила и после съд това онова невнимание и аре навън ... а на момчето живота кой ще му го върне ...
казармата трябва да е професионалан добре платена и да бъде уважавана в обществото и то много за да бъде символ на висока социална принадлежност така си мисля ...
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Е, аз служих 18 месеца и също мисля, че си е огромна загуба на време. Но пък от друга страна научаваш много неща (не винаги по най-приятния начин), които после ти помагат в живота. Аз лично съм запомнил най-вече приятните моменти (а предполагам и повечето от вас, коиот са били солджъри): да гърмиш с Калашников
, да меташ гранати, да излизаш отпуски
, да кибичиш, без да те е еня за каквото и да било, щото нямаш семейство за изхранване
, както и много кошии, разбира се. А, и едно международно учение за 1 седмица в южна Гърция - незабравимо и неповторимо - разхождаш си се посред нощ във военни дрехи насред чужд град в чужда държава без никакъв документ за самоличност, черпят те наляво и надясно, екскурзии до олимпийския стадион и много други забележителности - при това напълно безплатно
А накрая и невероятното чувство за свобода, когато си вземеш паспорта обратно и станеш отново цивилен. Тогава усещаш колко е хубав животът и изпитваш неописуема радост от това, че отново ТИ контролираш нещата. И се чувстваш някак си по-зрял и по-мъдър. ЧЕСТИТО УВОЛНЕНИЕ !!!

А накрая и невероятното чувство за свобода, когато си вземеш паспорта обратно и станеш отново цивилен. Тогава усещаш колко е хубав животът и изпитваш неописуема радост от това, че отново ТИ контролираш нещата. И се чувстваш някак си по-зрял и по-мъдър. ЧЕСТИТО УВОЛНЕНИЕ !!!
It's not who You are, it's who You know...
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
На уволнявката - честито, панаир на душата си е
...
Аз виках "УВО" през 94-та, Горна Баня. Покрай неприятните съм имал и много хубави моменти, особено вечерните нелегални ходения на дискотеки през Домуз дере, настървени за мадами... иначе най-кофтито беше чистенето на бригадните кенефи /нема WC
/, просто плитки дупки и с един кол ръгаш лайната вътре, голям кеф
... Спомените остават.

Аз виках "УВО" през 94-та, Горна Баня. Покрай неприятните съм имал и много хубави моменти, особено вечерните нелегални ходения на дискотеки през Домуз дере, настървени за мадами... иначе най-кофтито беше чистенето на бригадните кенефи /нема WC

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2