За форумните сервизи и още нещо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: За форумните сервизи и още нещо

Мнение от bum_bum » 18 Дек 2013, 22:03

deyan-enchev написа:Аз последния път като назовах директно сервиз, който прави мизерии и е форумен получих 3-4 ЛС та, няколко СМС-а и обаждания на тема -> Ти КОЙ си бе ... @@№@№@ че да говориш така ...

Снимаш телефона и пак пускаш във форума :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 18 Дек 2013, 22:07

Dpy написа:През моите очи аз ги виждам нещата така: Преди да пуснеш подобна тема, нормалното е, първо да си говорил със сервиза за който имаш съмнения и да пробваш да се разберете. От там, ако нямаш адекватна реакция, тогава пускаш подобна тема и е задължително да кажеш кого или кой сервиз имаш предвид.
В момента единственото, което става ясно, е че хленчиш и нямаш смелостта дори да признаеш, кого точно обвиняваш.

Но защо трябва да ходи да се унижава и да общува с наглеци,елементарни тарикати и крадци?Това е форум,освен да си помагаме е и да предпазваме колеги,да не повтарят нашите грешки.
Аз веднъж съм ходил и повече крака ми не е стъпвал при Рашо,именно за подобно некоректно отношение!Да търсиш адекватна реакция от някой,който те е "натъркал" УМИШЛЕНО ми изглежда абсолютна "кауза пердута"....
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Мнение от Conqueror » 18 Дек 2013, 22:14

stankata777 написа:
Dpy написа:През моите очи аз ги виждам нещата така: Преди да пуснеш подобна тема, нормалното е, първо да си говорил със сервиза за който имаш съмнения и да пробваш да се разберете. От там, ако нямаш адекватна реакция, тогава пускаш подобна тема и е задължително да кажеш кого или кой сервиз имаш предвид.
В момента единственото, което става ясно, е че хленчиш и нямаш смелостта дори да признаеш, кого точно обвиняваш.

Но защо трябва да ходи да се унижава и да общува с наглеци,елементарни тарикати и крадци?Това е форум,освен да си помагаме е и да предпазваме колеги,да не повтарят нашите грешки.
Аз веднъж съм ходил и повече крака ми не е стъпвал при Рашо,именно за подобно некоректно отношение!Да търсиш адекватна реакция от някой,който те е "натъркал" УМИШЛЕНО ми изглежда абсолютна "кауза пердута"....

един приятел миналата година си пръча носачи за е39 ката "перфектни" зел ги човечеца от еконта щото много ги чува и вярва .... като ги видях паднах 200лв -подарък и за други недоволни се сещам но ще си замълча понеже няма отношение по темата за сега ..

+++++ 1 :yes:
Последна промяна Conqueror на 18 Дек 2013, 22:17, променена общо 1 път
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 18 Дек 2013, 22:16

на един приятел колата му я осраха тотално в Мтехник сервиз - тея с банерчето горе
пълно пребоядисване за 2000 лв - текло по предния капак ама текло колкото тиган текло, крив монтаж на врати, кори, десетки забележки...

дайте да преброим читавите сервизи, по лесно ще ни е...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 18 Дек 2013, 22:17

Подкрепям на 1000% :yes:
Такива теми се пускат и такива обвинения се отправят само ако няма желание за комуникация от ответната (обвинената) страна!!
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 18 Дек 2013, 22:17

Защо трябва да е унижение, да отидеш и да си потърсиш правата? По-скоро е унижение да не го направиш.
И за какво никой не пише в темите на сервизите, като не е доволен, а има 10 страници положителни коментари :dunno:
Както и да е. За мен темата в този и вид няма никаква стойност, дори ми оставя негативно впечатление за автора, а не за сервиза(който дори не се знае кой е :mhihi: )

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от немо » 18 Дек 2013, 22:24

Ааааа,и между другото колко от ходещите по сервизи тук-там се е сещал да поиска някакъв документ за извършената услуга?Не за друго,ами при възникнал проблем да може по някакъв начин да докаже,че колата му е правена еди-къде си!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 18 Дек 2013, 22:42

немо написа:Ааааа,и между другото колко от ходещите по сервизи тук-там се е сещал да поиска някакъв документ за извършената услуга?Не за друго,ами при възникнал проблем да може по някакъв начин да докаже,че колата му е правена еди-къде си!!

Е добре де с касовия бон как ще докажеш че в този сервиз са ти гръмнали катализатора? Питам за конкретния случаи, иначе е ясно че ако му дадеш пари да ти смени нещо и после се окаже че не работи няма как да докажеш че вече си шарил пари.

Аз също имах доста кофти изживявания с един от форумните майстори - казах им каквото имах да им казвам в очите и повече там не съм стъпил(те и те едва ли размитат да се върна де). Но не съм им писал в темата първо защото каквото имах да им казвам им го казах и второ защото за мен тези момчета просто се учеха на моята кола и не знаеха кое как става, т.е. не го направиха умишлено.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kokoko » 18 Дек 2013, 22:57

ociata написа:
немо написа:Ааааа,и между другото колко от ходещите по сервизи тук-там се е сещал да поиска някакъв документ за извършената услуга?Не за друго,ами при възникнал проблем да може по някакъв начин да докаже,че колата му е правена еди-къде си!!

Е добре де с касовия бон как ще докажеш че в този сервиз са ти гръмнали катализатора? Питам за конкретния случаи, иначе е ясно че ако му дадеш пари да ти смени нещо и после се окаже че не работи няма как да докажеш че вече си шарил пари.

Аз също имах доста кофти изживявания с един от форумните майстори - казах им каквото имах да им казвам в очите и повече там не съм стъпил(те и те едва ли размитат да се върна де). Но не съм им писал в темата първо защото каквото имах да им казвам им го казах и второ защото за мен тези момчета просто се учеха на моята кола и не знаеха кое как става, т.е. не го направиха умишлено.

не мога да разбера защо всички казват че са недоволни пък имена не се посочват .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от немо » 18 Дек 2013, 23:05

ociata написа:Е добре де с касовия бон как ще докажеш че в този сервиз са ти гръмнали катализатора?.

Ами с касовият бон(който ще е придружен от фактура) поне ще докажеш,че колата ти е била на даденото място и нещо и е било правено!!

Абе момчета,Вие си оставяте кола за 10к. за ремонт на Пешо,дето има гараж в Люлин(примерно) и мноо разбира на юнашко доверие ли????
Ами да ви открехна->утре Пешо може да каже,че никога не Ви е виждал и никога не е виждал Вашата кола.И Вие трябва да докажете обратното!!Как??

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kokoko » 18 Дек 2013, 23:15

немо написа:
ociata написа:Е добре де с касовия бон как ще докажеш че в този сервиз са ти гръмнали катализатора?.

Ами с касовият бон(който ще е придружен от фактура) поне ще докажеш,че колата ти е била на даденото място и нещо и е било правено!!

Абе момчета,Вие си оставяте кола за 10к. за ремонт на Пешо,дето има гараж в Люлин(примерно) и мноо разбира на юнашко доверие ли????
Ами да ви открехна->утре Пешо може да каже,че никога не Ви е виждал и никога не е виждал Вашата кола.И Вие трябва да докажете обратното!!Как??

затова само при един маистор се ходи ;)

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 18 Дек 2013, 23:40

kokoko написа:
немо написа:

затова само при един маистор се ходи ;)

Точно така! И моята кола ходи при един майстор в който съм на 100% сигурен..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 18 Дек 2013, 23:53

Такова нещо като на 100% не знам дали има :mhihi:

От моя опит мога да кажа, че няма едно място, където да ти свършват всичко...

Другото, което многократно става е точно си доволен от някой и правят изцепка и хайде отначало в търсенето на "перфектния" сервиз (което явно си е някаква утопия).

П.С.: Тук визирам почти всички от форума, както и софийските официални представители на БМВ :mhihi:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 18 Дек 2013, 23:55

Явно не си търсил. Има :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 19 Дек 2013, 1:13

Аз също си патих от "доказани" хора от форума, ама беше за сравнително малка сума, та поне се радвам, че не ми струваше много да си науча урока. Преди 2-3 години като си търсих джанти(защото първо взех 4, после си търсих за резервна същата), човек с 50 мнения, регистриран преди няма и година, в най-големия сняг тогава се погрижи да ми изпрати джантите в уречения ден, които в последствие се оказаха почти перфектни, при това на най-ниската цена която намерих във форума(тогава имаше само 3 обяви за такива джанти). В последствие си взех резервна от човек с 4-5000 мнения, с обява в автосервизи, който първо се забави с 3 дни повече от уговореното и накрая ме наигра с джанта със заварка. Как да е, гумаджиите ми сложиха гума, нямаше проблеми и не съм се занимавал да се разправям.

А за времето, от което следя форума, сигурно на пръстите на едната си ръка мога да преброя случаите, в които някой се е оплакал от известен човек във форума и да не е разпънат на кръст от познатите/приятелите и хората доволни от работата на въпросния. Единия такъв случай е на бум бум, другия беше с някой от тунинг раздела. Та затова според мен и все по-рядко ще четем оплаквания, а ще продължаваме да се възхищаваме на десетки страници хвалби в темите на майсторите.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата