Магистрала Тракия ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Re: Магистрала Тракия ?

Мнение от intention » 04 Ное 2013, 0:26

OMV...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 04 Ное 2013, 9:33

intention написа:OMV...

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 04 Ное 2013, 10:07

Днес започваме асфалтиране на мостовете,които се ремонтират след Траянови врата.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4.0 TFSI

Мнение от surfboard » 19 Дек 2013, 10:34

Жалко за хубавата магистрала, противните тирове са я направили почти цялата на вълнички, които се усещат доста осезаемо, особено когато караш със 130-140 км/ч. Онзи ден пътувах от София до Бургас и когато нямаше коли зад мен, карах в лявото платно - там всичко си е ОК, но дясното е вълнообразно и съм сигурен че причината е в гнусните, нагли, противни и антипатични турски и други международни тирове, които в жегите не се ограничаваха и си минаваха свободно оттам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Дек 2013, 10:42

surfboard написа:Жалко за хубавата магистрала, противните тирове са я направили почти цялата на вълнички, които се усещат доста осезаемо, особено когато караш със 130-140 км/ч. Онзи ден пътувах от София до Бургас и когато нямаше коли зад мен, карах в лявото платно - там всичко си е ОК, но дясното е вълнообразно и съм сигурен че причината е в гнусните, нагли, противни и антипатични турски и други международни тирове, които в жегите не се ограничаваха и си минаваха свободно оттам.

Тц,такава си я направиха още в началото.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw2012 » 20 Дек 2013, 11:46

surfboard написа:Жалко за хубавата магистрала, противните тирове са я направили почти цялата на вълнички, които се усещат доста осезаемо, особено когато караш със 130-140 км/ч. Онзи ден пътувах от София до Бургас и когато нямаше коли зад мен, карах в лявото платно - там всичко си е ОК, но дясното е вълнообразно и съм сигурен че причината е в гнусните, нагли, противни и антипатични турски и други международни тирове, които в жегите не се ограничаваха и си минаваха свободно оттам.

На новия участък да си видял тир :?: Такава си е цялата е на вълни :bang:

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 20 Дек 2013, 12:27

тя подналкана е още отворена мисля, та който му тресе.. дано скоро оправят около пазарджик нещата, че е трагично на места... :confused:
аз съм доволен, в Бургас си закрепям темпоматчето и докато придрема се събуждам в София, а тоя вълнички само правят дрямката още по - приятна, все едно съм на облак.. :D
иначе тоя с монтанската 124ка ми е светкал на 150-160 на магистралата.. даже не връщах предавки... :mhihi: :mhihi:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 20 Дек 2013, 12:28

Както всичко в тази страна правено с цел политически дивиденти-работата свършена като кучето на нивата.иначе големи хвалби и суперлативи.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 21 Дек 2013, 10:39

rosendaal написа:Както всичко в тази страна правено с цел политически дивиденти-работата свършена като кучето на нивата.иначе големи хвалби и суперлативи.

Те и твоите мнения са като кучето на нивата, но няма да получиш хвалби и суперлативи :dummy:
Тази магистрала е едно от най-хубавите неща правена в България последните 20 години, затова само можем да се радваме. Имаше дни в които пътъването по нея беше адски натоварено, не ми се мисли каква щеше да бъде черната статистика по пътя Стара Загора - Карнобат, ако не я бяха пуснали :bowdown: Дано по-скоро пуснат и Марица и тази за Гърция, поне малко да дръпне нашата си кочинка.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от surfboard » 21 Дек 2013, 11:18

bmw2012 написа:

Да, онзи ден лично видях поне 10 тира, които пътуваха към Бургас по нея. А ти беше ли там и видя ли, та клапаш на общо основание? Мина ли точно тогава, когато минах и аз?
А относно мнението на другия колега, че вълничките му били приятни - сигурно ги асоциира с морските вълни и в дълбока медитация си представя че кара сърф и енергично се лашка по гребените им. Вероятно и дупките по улиците са му приятни, но това не ги прави нормални и допустими.

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 21 Дек 2013, 11:33

При каква скорост ги усещате тея вълнички ? Няколко пъти вече минавам, специално се напрягам да ги усетя, ма при 140-150 с гуми 195/65/15 нищо не забелязвам :dunno: А коловозите на места си ги има и в лявата лента, та май са си "фабрични" не са тировете причината
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 21 Дек 2013, 11:43

surfboard написа:
bmw2012 написа:

Да, онзи ден лично видях поне 10 тира, които пътуваха към Бургас по нея. А ти беше ли там и видя ли, та клапаш на общо основание? Мина ли точно тогава, когато минах и аз?
А относно мнението на другия колега, че вълничките му били приятни - сигурно ги асоциира с морските вълни и в дълбока медитация си представя че кара сърф и енергично се лашка по гребените им. Вероятно и дупките по улиците са му приятни, но това не ги прави нормални и допустими.

Прощавай ама като съм с камион никъде няма забрана за камиони по магистралата??
А първо когато се мисли забрана за камиони те трябва да има къде и да спрат,а на нашите бензиностанций се броят на пръсти паркингите за камиони.
И не са виновни до такава степен тировете ами се замисли за качеството на настилката??
Защо по Франция и Испания няма забрани когато е горещо???А не съм видял настилката да е на вълни и т.н.
:driving: :dunno: :driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от surfboard » 21 Дек 2013, 18:08

Многократно това лято съм забелязвал спряни камиони в най-големите жеги по пътя София-Кулата, особено около участъка на Благоевград. Обикновено спират на бензиностанции или на удобни и големи отбивки от пътя. За съжаление явно подобна практика се прилага единствено в тези участъци.
Настилката може и да не е качествена, но по пътя Благоевград-Кулата има поне хиляда места, където си личи, че огромният коловоз е с такава широчина, че няма как да бъде направен от гума на кола, дори на джип. Гумите на тировете съвсем ясно са направили отпечатък с техните размери. Ако пък човек спре и загледа внимателно деформацията, ще забележи и грайферите от гумите им, както и специфичният начин на увреда на асфалта - все неща, които доказват, че видоизмяната на асфалта е причинена от гума с размерите на камион и тир.

Не знам какви коли карате вие, щом не усещате вълничките по пътя София-Бургас /особено в някои участъци/ и предимно в дясното платно. Аз съм с гуми 18-ки, 255 см и определено ги усещам отчетливо. И не само с моята кола, а и с много други, с които сме пътували дотам заедно.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше 32? Compact
Мечтае да кара: E91 330xD

Мнение от Crazy_jerry » 22 Дек 2013, 19:02

Асфалта трябва да се подновява на всеки 5 години, но в България не става това нещо. Износва се гориния слой и после става некачествен пътя.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Дек 2013, 21:05

Баси, до къде сме я докарали да се радваме на път направен на цена като в наистина европейските държави и качество като в третия свят. :banghead:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата