За форумните сервизи и още нещо
Модератор: Общи модератори
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Re: За форумните сервизи и още нещо
Колеги,
и аз съм със смесени чувства за този сервиз, но все пак, за тези пари толкова.
Преди година дадох 400лв за ремонт на доста неща. Повечето от тях са изправни и до днес, но имаше и такива който ремонтирах отново след седмица. Не съм се занимавал да се оплаквам, за тези пари толкова. Ако бях отишъл във ДаруКар/Камор и бях платил 2000 лв за същия ремонт, щях да ги изям със парцалите, за най-малкия проблем, но при условие, че търся по-евтини услуги, няма как да очаквам качеството да е на същотото ниво. И все пак това не оправдава кражбата.
Сега отново съм се спрял на форумен сервиз и засега съм доволен.
и аз съм със смесени чувства за този сервиз, но все пак, за тези пари толкова.
Преди година дадох 400лв за ремонт на доста неща. Повечето от тях са изправни и до днес, но имаше и такива който ремонтирах отново след седмица. Не съм се занимавал да се оплаквам, за тези пари толкова. Ако бях отишъл във ДаруКар/Камор и бях платил 2000 лв за същия ремонт, щях да ги изям със парцалите, за най-малкия проблем, но при условие, че търся по-евтини услуги, няма как да очаквам качеството да е на същотото ниво. И все пак това не оправдава кражбата.
Сега отново съм се спрял на форумен сервиз и засега съм доволен.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Хаос написа:на един приятел колата му я осраха тотално в Мтехник сервиз - тея с банерчето горе
пълно пребоядисване за 2000 лв - текло по предния капак ама текло колкото тиган текло, крив монтаж на врати, кори, десетки забележки...
дайте да преброим читавите сервизи, по лесно ще ни е...
+1
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Добре де, тва с некадърните ремонти е ясно на всички, все пак образувателната и здравната система не са по-различни. Та 90% процента от "майсторите" не им се ходеше на училище, а тоя бизнес става с много четене и желание. Но това с катализаторите ми идва в повече...май е масова практика в БГ. Нали рано или късно собственика ще се усети, баси не мога да хвана логиката.
Всяка сутрин благодаря на господ, че не ползвам услугите на "майстори", сори, излъгах, за процесора на пералнята идва един....не издържах...имам нова пералня от магазин
За доверието...освен моите коли понякога правя и на брат ми, та той не отива за по бира докато не свърша, а се познаваме от повече от 30 години
, ами ако е непознат майстора или само хвален по форумите...
Форума е хубаво нещо, гледам с годините доста хора са израснали от тук, че и кинти правят, нека го има, все още има хора, които помагат с някой мнение.
Весели празници
и не тъжете за катализаторите, чувам, че и шперове свалят по сервизите 
Всяка сутрин благодаря на господ, че не ползвам услугите на "майстори", сори, излъгах, за процесора на пералнята идва един....не издържах...имам нова пералня от магазин

За доверието...освен моите коли понякога правя и на брат ми, та той не отива за по бира докато не свърша, а се познаваме от повече от 30 години

Форума е хубаво нещо, гледам с годините доста хора са израснали от тук, че и кинти правят, нека го има, все още има хора, които помагат с някой мнение.
Весели празници

- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Нямам никакъв допир с дадения сервиз,ама и който и да е сервиз...не мисля,че винаги собственика е виновен...има ситуации,при които е наел някой келеш,който обикновено е гладен за пари(било то бил комарджия,бил измамник и т.н.)Та този човек и е решил да си докарва допълнително пари...и така...никой не го наблюдава...вижда,че има възможност да изкара някой лев и хоп...катализатора долу....

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
кичоне написа:Нямам никакъв допир с дадения сервиз,ама и който и да е сервиз...не мисля,че винаги собственика е виновен...има ситуации,при които е наел някой келеш,който обикновено е гладен за пари(било то бил комарджия,бил измамник и т.н.)Та този човек и е решил да си докарва допълнително пари...и така...никой не го наблюдава...вижда,че има възможност да изкара някой лев и хоп...катализатора долу....
Чудесно!
Приемаме, че точно това е станало. Сега собственика се извинява публично в темата за "гафа" и покрива разноските за възстановяването на поразиите в сервиза си. Така излиза що годе чист.
Всички сме щастливи от сервиза докато друг колега не се оплаче.
Мисля обаче, че трябва да вземе отношение на 100%. Ако преценят, нека модераторите му пуснат едно официално запитване на ЛС, за да погледнат темата. Нека видим другата страна.
Поздрави.
Интересно. Едно от майсторчетата се опитваше да ме убеди за 40 лева да си махна катализатора, че вече тези катализатори никой не ги купувал. От много отдавна не работи там де, явно бързо са го усетили. Да не си попаднал на същия. 

- joepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 touring
- Мечтае да кара: М Power
- Детайли за колата: черна , М40Б18
В този сервиз на Рашо са големи творци, явно мислят всичко друго, освен да направят колите на хората, ето малко от тяхното творчество, когато са сменяли скоростна кутия и явно нещо не им е паснало.... + че са срязали помпата на съединителя за да не стърже вилката.....неуспешно!
п.п. Свинската опашка е универсален закрепващ метод

п.п. Свинската опашка е универсален закрепващ метод

- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Ако повечето хора не са усетили явно подчертания комерсиализъм у форума-жалко за тях.Наивно е да се смята че място което по някакъв начин е титуловано "форумен сервиз" означава автоматично "достъпно и качествено.Който каквото и да ви говори нали знаете за какво става въпрос в крайна сметка винаги.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Това че сервиза се рекламира в форума,защо решихте че е форумен?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
аз лично несъм ходил в RN Performance,но имам приятел който казва че нему се говори за тоя сервиз и нежелае да коментира нищо за там ... но забелязвам че от известно време насам в фацебука в групата BMW купува-продава няма никакви техни обяви за нищо а преди имаше всеки ден 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Рашо не е влизал в форума от 12ти декември така че просто даже не знае предполагам за темата за сервиза му и може да има отговор от другата страна,понеже някой написа че се бил покрил и т.н. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
такаааа
мнението в което човек от форума бе наречен п...ка,както и всички мнения цитиращи въпросното изречение
са изтрити.
не съм привърженик на наказанията в нашия форум,затова ще замоля да си обмисляте думите и да не наричате колеги с цветни епитети.
това се отнася към автора на конкретния лаф,за съжаление не си дадох зор да му запомня ника,преди да изтрия
ммм готино червено
а е червено за да се знае,че съм модератор,
а не както вчера един другар ме попита защо се меся

мнението в което човек от форума бе наречен п...ка,както и всички мнения цитиращи въпросното изречение
са изтрити.
не съм привърженик на наказанията в нашия форум,затова ще замоля да си обмисляте думите и да не наричате колеги с цветни епитети.
това се отнася към автора на конкретния лаф,за съжаление не си дадох зор да му запомня ника,преди да изтрия
ммм готино червено

а е червено за да се знае,че съм модератор,
а не както вчера един другар ме попита защо се меся

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bweenie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 335i 2008
Тоя същия Рашо е пълен мизерник. Прехваления майстор от форума ми прееба хиляда неща по колата. Отделно намерих сменени части, които след разправии ги смени от неговата велика морга. Да не говориме че му оставих 2000лв за някви ремонти които после трябваше допълнително да оправям при други хора!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз само се чудя защо се чака един да писне и тогава разни хора излизат с истории отпреди маса време.
Ми като има нещо напишете го, дори в неговата тема във форума за да се знае. Не за пръв път се получава от човек с 20 страници хвалбевствия да се окаже, че има поне още толкова недоволни.

Ми като има нещо напишете го, дори в неговата тема във форума за да се знае. Не за пръв път се получава от човек с 20 страници хвалбевствия да се окаже, че има поне още толкова недоволни.