За форумните сервизи и още нещо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Re: За форумните сервизи и още нещо

Мнение от Maxmadness » 24 Дек 2013, 19:58

moleo написа:Ок, прав си !

Може би проблема и вината е в мен но ще разкажа набързо. Миналата година ( и аз съм с история от 1 година ) търсех салон за Е39 кожен.
Колега ми предложи страхотен салон, който взех. Когато се прибрах установих, че задната му седалка не е падаща, както моите. Цената беше 1000лв.
Колегата не искаше да ми върне парите и се наложи да си удържи 100лв, за това. Дойде и го взе обратно и ми върна 900лв.
Това се развива в рамките на 1 час.
Името му е El_Diablo.

Съжалявам,че ще се изкажа за колегата така ама тоя за мене е пълен смешник...а ти как си му дал 100 лева ей така незнам?..
Последна промяна Maxmadness на 25 Дек 2013, 1:29, променена общо 1 път
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 m20b20,Е39 m52b25tu,Е30 м40б18
Мечтае да кара: 850 CSI

Мнение от chris71ano » 24 Дек 2013, 20:26

След като имах удоволствието да наблюдавам отблизо как действат майсторите, съм почти убеден в себе си, че следващия път в който ми се наложи някакъв относително сложен ремонт ще си закарам колата в официален сервиз :dunno: Жестоката реалност :yes:

P.S Някой карал ли си е колата в Overdrive..... :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 24 Дек 2013, 20:34

Сервизи ли!?Никакви серивизи повече!Освен тенекиджия , там нямам никакви умения.
Обаче всичко останало си го правя аз!След последния път се зарекох че повече да не стъпвам!
Една първоначална инвестиция от около 400лв за инструмент , а по нататък ще се купува това което се налага за определения ремонт.
Ако нямам време да я правя на момента , ще стои и ще чака , точка!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 24 Дек 2013, 20:37

bum_bum написа:Да уточня, понеже не съм сигурен че точно разбрах- в сервиза на Рашо са ти казали, че няма да ти важи гаранцията ако не ти свалят катализатора?

Много точно си разбрал!Чистене ЕГР,турбо пътища,турбо,+смяна на всички филтри +масло,фабрично без ДПФ,трябвало да се свали катализатора за да важи тяхната гаранция по турбото - всичко това за автомобил излязъл от фабричната БМВ гаранция преди 20к км. :no: .Естествено,казах не!Но оттогава бягам като дявол от тамян от този мошенически сервиз с гръмко име.Изобщо не останах очарован от нискокачественият им сервиз ...

п.п.Рашо е измамил и обидил доста хора,на който му се чете - http://audibg.com/forum/index.php?showt ... 364&page=3 , http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=154069...
п.п.2 от същите линкове се вижда,че реклама на висококачественият сервиз я правят лица работещи при него и тяхното обкръжение!
Последна промяна stankata777 на 24 Дек 2013, 21:57, променена общо 1 път
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 24 Дек 2013, 21:33

Абе и аз мога да говоря ама Айде да не почвам :grin:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 24 Дек 2013, 21:52

И каква стана тя?Един повлече крак и се оказа че има маса народ които просто не са искали да ги смятат за едни от малкото балъци ухапани от някого.
Същото е и с колите които караме-всеки си хвали неговото,докато някой чисто и просто започне да си казва мъките по неговата.И се оказва че има по още 50 с поне по един подобен проблем.
Не е срамно да си кажеш,срамно е с мълчанието си да позволиш на някой да бъде тарикат.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 24 Дек 2013, 21:59

Точно така

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Дек 2013, 22:04

stankata777 написа:п.п.Рашо е измамил и обидил доста хора,на който му се чете - http://audibg.com/forum/index.php?showt ... 364&page=3 , http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=154069...
п.п.2 от същите линкове се вижда,че реклама на висококачественият сервиз я правят лица работещи при него и тяхното обкръжение!

"Чувам и виждам неща за един много добър сервиз" и после "ние заедно с рашо" ... :mhihi:

adovet написа:Абе и аз мога да говоря ама Айде да не почвам :grin:

Моля ви наистина- или говорете с конкретни факти или нищо не казвайте. Няма смисъл от недомлъвки.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 24 Дек 2013, 22:10

Айде сега няма да си разваляме празниците :oops::D

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 24 Дек 2013, 22:39

Аз само един път ходих до него за едни неща (не бяха за мен така или иначе) и по телефона ги имал даже 2, отивам там след 30 мин при което ми се казва, че минали и ги купили преди мене :yes:
А уж по телефона сме се уговорили, че тръгвам да ги вземам и всичко точно. Това ми беше единствения допир с въпросния моргаджия, аз така или иначе не пазарувам от такива хора, но въпросното отношение е достатъчно показателно да не ползвам квито и да услуги от там.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530XD 2008 235 hp
Детайли за колата: М sport

Мнение от moleo » 25 Дек 2013, 11:22

Maximilian-E46 написа:
moleo написа:Ок, прав си !

Може би проблема и вината е в мен но ще разкажа набързо. Миналата година ( и аз съм с история от 1 година ) търсех салон за Е39 кожен.
Колега ми предложи страхотен салон, който взех. Когато се прибрах установих, че задната му седалка не е падаща, както моите. Цената беше 1000лв.
Колегата не искаше да ми върне парите и се наложи да си удържи 100лв, за това. Дойде и го взе обратно и ми върна 900лв.
Това се развива в рамките на 1 час.
Името му е El_Diablo.

Съжалявам,че ще се изкажа за колегата така ама тоя за мене е пълен смешник...а ти как си му дал 100 лева ей така незнам?..

За съжаление има такива хора във форума, важно е да се знае за тях и в всеки да си прави сметка.
А парите ги дадох, защото не искаше да си вземе салона обратно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 25 Дек 2013, 11:25

Добра надница - 100лв. за 1 час

RN Performance Service
Аватар
Кара: САМО БМВ
Мечтае да кара: МИНИВАН BMW

Мнение от РАШО-АУТО » 25 Дек 2013, 11:47

Не мисля да се оправдавам или да обеснявам каквото и да било.С този АУДИ ФОРУМ съм приключил доста одавна както и момчето и момичето което ми бяха доста добри приятели и имат все още да ми дават 3800 лв. та поисках си ги и станах некадърен и т.н. хората които са писали там са техни приятели от всички градове на страната които не са стъпвали при мен и с които даже не сме се виждали и които пишеха убиди по мой адрес и на които не останах длъжен.А по въпроса с недоволните колеги от 1 година написах по нагоре,че имах проблеми с персонала които бяха отстранени и сега всичко е ок.Пак казвам,че няма човек който е бил недоволен от нещо и който се е върнал и не е бил компенсиран.А думи като излъгал съм много хора,преебал съм ги или незнам си кво мисля,че са излишни.Аз не вися на моргата по цял ден и по някой път стават разминавания с частите защото ми се звъни по телефона за дадена част аз знам,че имам няколко коли от дадения модел и казвам,че я имам а всъщност между временно е имало една читава и няколко гадни читавата е заминала а гадните не ги продавам !!! Та който ме познава знае как работя !!! Някой хора тук си дават мненията за мен без да ме познават изричатсилни думи като МИЗЕРНИК без дори да имат допирна точка с мен.По въпроса с недоволните колеги ит тоя форум защо не се върнахте на рекламация бе колеги,защо като сте останали недоволни не ми звъннахте или не ми написахте едно кично съобщение,че мойте тъпанари не са си свършили работата,а мулмите и след година говорите и не на мен а пишете във форума !!! Значи много е лесно да се оплюе някой на бързо да не говориме,че някой даже и не са стъпвали при мен.По въпроса с втората употреба части КОЛЕГИ ЧАСТИТЕ СЕ КАЗВАТ ВТОРА УПОТРЕБА ЗАЩОТО СА ОТ УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ СЛЕДОВАТЕЛНО НЕ МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ,ЧЕ ВИДА И СЪСТОЯНИЕТО ИМ ЩЕ БЪДЕ КАТО НА НОВИТЕ ЗА ТОВА НЕ ДАВАТЕ ПО 200 лв. А давате по 50 лв.И колеги дали ще пишете по мой адрес или по адрес на друг колега тък във форъма колите ви няма да се самоуправят. Вместо да си чешате езиците и да се чудите кой да насерете във форума ако има недоволни от работата на бившия ми некадърен персонал да ми се обади или да дойде да каже от какво не е доволен и да отстраним проблема защото след като от мойте работници сте недоволни към мен трябва да се обърнете защото аз трябва да оправя колата форума няма да ви оправи колата !!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530XD 2008 235 hp
Детайли за колата: М sport

Мнение от moleo » 25 Дек 2013, 11:58

Няма да ти се бъркам Рашо но да наричаш служителите си "тъпанари" не е ок. Ти си отговорен за тях и всяко тяхно действие, както и качеството на предоставяните от теб услуги.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 25 Дек 2013, 12:01

moleo написа:Няма да ти се бъркам Рашо но да наричаш служителите си "тъпанари" не е ок. Ти си отговорен за тях и всяко тяхно действие, както и качеството на предоставяните от теб услуги.

Повече от това.. Да си измива ръцете със служителите си е изключително тъпа постъпка.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата