Защо си купих BMW?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Защо си купих BMW?

Мнение от steeN » 30 Дек 2013, 20:31

Nickelback написа:
steeN написа:Сигурно може да се намери някаква душа в кола с предно предване, но аз не съм успявал :) За 4х4 малко по-надолу. Ако изключим субективните причини... Няма много коли(да не кажа изобщо) със задно в този клас... БМВ си остават златния стандарт. 4х4 и предно не са ми интересни. Като почна да карам коли по над 600-700 коня мога и да се замисля за 4х4 (т.е. може и да не се наложи хаха).

Що бре фън си е сигурно и с 4x4 с правилните настройки :) Аз съм много мераклия за един лансър ево за зимата :mhihi: :ok: :oops:

Сигурно, ама има прекалено много коли със задно предаване в списъка ми... та до 4х4 може и да не стигна никога :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 30 Дек 2013, 20:39

bum_bum написа:Щот нямам пари за Порше :dunno:

Не съжалявай, глей "Поло-то" на БМВ го бие :mhihi:

По темата, бях свикнал с УМЗ-412 та към М10.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 30 Дек 2013, 21:32

На 11 в Златни Пясъци видях една е30-ка и се влюбих в нея и си казах, че искам да карам такава кола :) След години борба с баща ми най-накрая си взех :) И не сгреших... А интересувайки се от 30-ките загледах и другите модели и определено реших, че това си е моята марка. Харесва ми интериорът, екстериорът, удоволствието от шофирането и звукът... :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Мнение от Ba4oIlia » 31 Дек 2013, 0:14

DiDi написа:На 11 в Златни Пясъци видях една е30-ка и се влюбих в нея и си казах, че искам да карам такава кола :) След години борба с баща ми най-накрая си взех :) И не сгреших... А интересувайки се от 30-ките загледах и другите модели и определено реших, че това си е моята марка. Харесва ми интериорът, екстериорът, удоволствието от шофирането и звукът... :twisted:

:have one:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 31 Дек 2013, 0:29

и аз с любов към е30 започнах.

Защо си купих БМВ? -
1. Дизайнът ме грабва. Малко са модификациите, които не клонят към съвършенство.
2. Цялата идея на бмв - да имаш мощност в запас, динамика, стабилност.....нещата да са изпипани откъм изпълнение.
3. Двигатели с повече от 4 цил. - повечето бюджетни марки нямат такива.

Нещата, които не харесвам - много комплексари и мамини синчета карат тази марка.

Насилвал съм се и с други марки, какво ли не съм карал през живота ми, но винаги желанието и копнежа ми е бил към БМВ. Честно казано за българската действителност е крайно неподходяща, минама ми през ума от гледна точка на практичност да остана без БМВ, но знам, че няма да мога да издържа дълго, затова си ги пазя.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 31 Дек 2013, 18:23

Купих си БМВ, защото просто всичко в 90% от моделите на марката ми допада много. Просто усетих, че това е моята марка. За гъзареене не може и да става дума с 23 годишно е34, но пък съм адски доволен от поведението й, здравината й и сравнително евтината поддръжка! :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 01 Яну 2014, 21:01

1.Дизайна като цяло на самата кола,вътрешен и външен
2.Задно предаване
3.Престиж
4.Здрава от към мотор и ходова част
5.Разположението на уредите и конзолата с уредите няма друга кола,която да ми харесва отвътре така
6.Плътния звук от двигателя 6 и 8 цилиндровите
7.Комфорт
8.Управлението на самата кола
9.Пъргавина на мотора
10.Традицията на самата марка
11.Лукса в сравнение с другите автомобилни марки
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i/99г.

Мнение от MegaByte » 02 Яну 2014, 0:31

Вижте, има неща, които не могат и не се обясняват, просто защото са така, едва ли за 10 страници тема бихме могли да кажем, това е като даденост. Слънцето свети, луната се вижда нощем, облаците носят дъжд, колата е БМВ. Никой не се пита защо звездите не затоплят земята, а го прави слънцето, защо от лъчите не пада дъжд или защо луната има тъмна страна, това е част от кръговрата на земята. Когато си взимаш БМВ ти не се питаш ЗАЩО БМВ, това е тъпо, ти го правиш.
Гледам наляво - няма никой, поглеждам надясно - идват още
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 03 Яну 2014, 12:57

шото е мутринско :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: LX62314
Мечтае да кара: e31 860
Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна

Мнение от gsi_leo » 04 Яну 2014, 15:21

От малък съм фен на колите със задно предаване,изкарах курсовете на Москвич/който скъсвахме от въртене на полигона/,и след си казах че първата ми кола ще е БМВ,и така си купих първото БМВ в моя живот а имено е21 бело ШЕСТАК,кожен салон,с четири квадратни фара и неква престилка до асфалта,и тогава си казах ето това е моя стил кола,след това съм сменил безброй коли,но нищо неможе да се сравнява с удоволствието от шофирането на любимата марка кола,сега съм с е39 и след целостен ремонт на окачването преоткривам перфектната возия,отличната работа на ваноса на м52то,озъптяването в завойте с асц-то.Най-вероятно следващата ми кола пак ще е БМВ....
-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...

Предишна

Назад към Извън Темата