Видео проектор.
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: Видео проектор.
Споко колега, тука я има 1-2ма които чуват нещо над 18kHz, я не... Ама колоните свирят над 30kHz и нагоре.... Гъзария страшна 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Boyadjiev написа:Ама колоните свирят над 30kHz и нагоре.... Гъзария страшна
Ми яко е, да

А човешкия слух е в диапазона 16 до 20-25kHz. Ако чуваш до 18 определено имаш проблем. Ако искаш можеш да дойдеш да те тествам на колоните

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Boyadjiev написа:Споко колега, тука я има 1-2ма които чуват нещо над 18kHz, я не... Ама колоните свирят над 30kHz и нагоре.... Гъзария страшна
Доста елементарно мислене

И хубавите колони не свирят над 30kHz

Да пребъдат килохерците и китайските ватове

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
По два пъти в годината минавам на пълен медицински преглед заради работата и след последния преди два месеца едното ми ухо беше 12, другото 10 килохерца, та мога да мина по-тънко и ако евентуално реша да си купувам някоя аудиосистема.
Ето защо ДЛП са по-добри от 3ЛСД отново на руски(не съм комунист, поназнайвам и английски...и малко влашки...и малко цигански
)
http://www.youtube.com/watch?v=6uvAQa8RlIQ
Ето защо ДЛП са по-добри от 3ЛСД отново на руски(не съм комунист, поназнайвам и английски...и малко влашки...и малко цигански

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Знам, че много се отплеснахме от темата, ама това е нещото, което един ден ще свири у нас - http://stoyants-diyprojects.blogspot.com/
Да се изработи според нуждите и желанията ти.. А и го докарва на вид.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
ukelichko написа:По два пъти в годината минавам на пълен медицински преглед заради работата и след последния преди два месеца едното ми ухо беше 12, другото 10 килохерца, та мога да мина по-тънко и ако евентуално реша да си купувам някоя аудиосистема.
Абе то и аз съм си правил селфтест, чувам си ги високите, но не възприемам звуковата картина

ukelichko написа:Ето защо ДЛП са по-добри от 3ЛСД отново на руски(не съм комунист, поназнайвам и английски...и малко влашки...и малко цигански)
Мдаа, навремето Тексасци избиха рибата с DLP като технология

Кроки написа:Знам, че много се отплеснахме от темата, ама това е нещото, което един ден ще свири у нас - http://stoyants-diyprojects.blogspot.com/
Кроки, тия ламБи нямат мъгел да свирят, бе

Младо момче си още, предполагам още те влече кика. Няма ли тяга и да те бие в диафрагмата, поне аз си знам, не е за мен

Лето две и седемнаесто.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Ми като не вярвате се тествайте, особено хората на по-голяма възраст хич не ги чуват високите...
Стандартна кофти ситуация, ама е таква, така че не се вманиачавайте чак толкова в тия числа, че са по-скоро за продаване. Важно е какъв диапазон покрива, но все пак, знаете и че при колите че не винаги конете са определящи за това как върви една кола 
Теоретично си прав, ама на практика много бързо се оглушава за високите
Сигурно ще ми хареса, но не заради това че чувам високите, а заради готиното качество на тия честоти които ги чувам

bum_bum написа:Boyadjiev написа:Ама колоните свирят над 30kHz и нагоре.... Гъзария страшна
Ми яко е, да![]()
А човешкия слух е в диапазона 16 до 20-25kHz. Ако чуваш до 18 определено имаш проблем. Ако искаш можеш да дойдеш да те тествам на колоните
Теоретично си прав, ама на практика много бързо се оглушава за високите

Сигурно ще ми хареса, но не заради това че чувам високите, а заради готиното качество на тия честоти които ги чувам

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Boyadjiev написа:Ми като не вярвате се тествайте, особено хората на по-голяма възраст хич не ги чуват високите...Стандартна кофти ситуация, ама е таква, така че не се вманиачавайте чак толкова в тия числа, че са по-скоро за продаване. Важно е какъв диапазон покрива, но все пак, знаете и че при колите че не винаги конете са определящи за това как върви една кола
Чувал ли си за прословутия "втори хармоник"? Не само слуха е определящ. Мозъка му е майката. На едни центъра отговарящ за слуха е по-развит, на други - не чак толкова

А като каза конете - точно, не всичко е числа и в аудиото. Там законите са силно нелинейни и това да моделираш един аудиотракт от-до е мисия невъзможна. Ако евентуално стане нещо, то е далеч от реалността

Лето две и седемнаесто.
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4