НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: НВ-ВМХ
Пия вода и кафе без захар. Ако съм гладен мога да сгъна някое яйце, малко ядки, сланина или нещо такова ама рядко се случва.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
bum_bum написа:Пия вода и кафе без захар. Ако съм гладен мога да сгъна някое яйце, малко ядки, сланина или нещо такова ама рядко се случва.
предполагам сурови?
киснеш ли ги във вода преди това?
на бадеми ли залагаш?
готино се развива темата тия дни

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
bum_bum написа:Не, защо да ги кисна? Бадеми,лешници, орехи.. Квото дойде.
това намалявало /отстранявало фитичната киселина ,ако не съм разбрал грешно де

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Чел съм някъде такова нещо ама аз ям малко и не вярвам че ще имам проблем с нея.
По мойте виждания ядките са дребни по размер защото не са направени от господа бога
да се ядат по много. Ако трябваше да се ядат по много щяха да са по 100 грама единия бадем
Ако трябваше да се киснат е нещо щяха да си имат вода в черупката.
В тоя ред на мисли месото е 100 пъти по-добре да се плющи сурово ама не мога деба. Пробвах ама не става
По мойте виждания ядките са дребни по размер защото не са направени от господа бога

В тоя ред на мисли месото е 100 пъти по-добре да се плющи сурово ама не мога деба. Пробвах ама не става

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Е бекона е супер, само дето малко дъвкане иска 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Оня ден по Дискавъри имаше един джефри само сурови кайми ядеше. Така ако можех изобщо нямаше да се занимавам с глупости.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Знам, че германците имат някакви такива яденета със сурова кайма 
google ме насочи към това - http://en.wikipedia.org/wiki/Mett

google ме насочи към това - http://en.wikipedia.org/wiki/Mett
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Сланината може ли да се прави на пръжки в домашни условия?Започнаха да ми свършват пръжките, а са ми много вкусни ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
От седмица съм на НВ-ВМХ и за момента нещата са ток и жица. Първите 4-5 дена ми бяха като адаптация, въглени не ми се ядяха, но в залата бях като разглобен. На вчерашната тренировка, все едно бях на анфетамини....няма спиране.
Точно 60 мин. тежка и може да се каже интензивна тренировка, с 10 минути бягане в средно бързо темпо. Тръгнах си въобще не толкоз уморен, колкото преди
Тази сутрин няма и наченки на мускулна, и пак ми се тренира
За момента държа въглехидратите около 7-8%, предимно от салати и единствено сутрин хапвам 40-50 гр. ръжен хляб, за да има къде да сложа маслото.
В момента съм 88 кг на 1,78 м. височина. Целта ми е 80 кг, като основното е да ми спадне корема и паласките, че там е големия дерт. Горе-долу на ден калориите са ми от 2300-2800.
За сега това е от мен

Точно 60 мин. тежка и може да се каже интензивна тренировка, с 10 минути бягане в средно бързо темпо. Тръгнах си въобще не толкоз уморен, колкото преди

Тази сутрин няма и наченки на мускулна, и пак ми се тренира

За момента държа въглехидратите около 7-8%, предимно от салати и единствено сутрин хапвам 40-50 гр. ръжен хляб, за да има къде да сложа маслото.
В момента съм 88 кг на 1,78 м. височина. Целта ми е 80 кг, като основното е да ми спадне корема и паласките, че там е големия дерт. Горе-долу на ден калориите са ми от 2300-2800.
За сега това е от мен

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз трудно се адаптирах. Плюсовете в тренировките веднага, но около 2 месеца ми трябваха за пълна адаптация. Моя съвет е да не правиш грешката в първите седмици да ги спираш на 0% въглехидратите. Дръж ги около 10%. Аз от края на май се храня така и вече нямам проблеми и по няколко дни да не вкуся, но в първите седмици правих грешката да падам на 0-5% въглехидрати и на моменти малко лошо ми ставаше 

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Аз нямам и намерения да ги свалям до 0%. По скоро в границите 7-15% ще ги крепя. Не бих казал, че има още какво да се адаптирам, при положение че не ми се яде шоколад
Общо взето се чувствам отлично, за момента.
И преди не съм преяждал с въглехидрати, в смисъл джънк, бели хлябове, картофи и т.н., но доста често злоупотребявах със сладкото (шоколад), което си е сериозен проблем. Първо попадаш в омагьосания кръг на качващата и падаща кръвна захар и второ усещах че здравословно не ми понася добре.

Общо взето се чувствам отлично, за момента.

И преди не съм преяждал с въглехидрати, в смисъл джънк, бели хлябове, картофи и т.н., но доста често злоупотребявах със сладкото (шоколад), което си е сериозен проблем. Първо попадаш в омагьосания кръг на качващата и падаща кръвна захар и второ усещах че здравословно не ми понася добре.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
На 100гр шоколад има около 160 калории от въглехидрати! Основно са от мазнини калориите. Хубаво е все пак да взимаш черен, за да ограничиш по-вредните мазнини. При мен в повечето дни въглехидратите са ми само няколко парченца шоколад с кафето.

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
TNT написа:На 100гр шоколад има около 160 калории от въглехидрати! Основно са от мазнини калориите. Хубаво е все пак да взимаш черен, за да ограничиш по-вредните мазнини. При мен в повечето дни въглехидратите са ми само няколко парченца шоколад с кафето.
Това не е съвсем така. В шоколада над 50% са въглехидрати, а на 100гр. калориите са 500-550. Докато мазнините са около 20-30%.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- bestlap
- Потребител
-
- Мечтае да кара: X5
Всичко е до калории и цел.Няма нищо сложно ако някой който разбира ти обясни най-простите правила.Аз преди години се мъчех да сваля някое друго кг.... бях стигнал 118 кг.. в момента съм 88кг. 187 висок.Просто докато разбрах колко е просто всичко имаше много лутане и спазване на глупави диети тип Космополитън за 5 дена 2 кг и т.н От какво започнах да се храня чисто и да смятам какво поглъщам и какво изразходвам всичко се нареди.За това трябваше да се консултирам с някой който е по наясно с тези неща срещу заплащане разбира се ,но това беше най-добрият ми избор в живота.Ако някой има нужда от помощ да драсне ЛС ще се опитам да помогна !