НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: НВ-ВМХ
speeder88 написа:TNT написа:На 100гр шоколад има около 160 калории от въглехидрати! Основно са от мазнини калориите. Хубаво е все пак да взимаш черен, за да ограничиш по-вредните мазнини. При мен в повечето дни въглехидратите са ми само няколко парченца шоколад с кафето.
Това не е съвсем така. В шоколада над 50% са въглехидрати, а на 100гр. калориите са 500-550. Докато мазнините са около 20-30%.
Точно до мен имам един шоколад милка. 45гр въглехидрати на 100гр. Нали знаеш, че има разлика между един грам въглехидрат и един грам мазнина?

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
TNT написа:speeder88 написа:TNT написа:На 100гр шоколад има около 160 калории от въглехидрати! Основно са от мазнини калориите. Хубаво е все пак да взимаш черен, за да ограничиш по-вредните мазнини. При мен в повечето дни въглехидратите са ми само няколко парченца шоколад с кафето.
Това не е съвсем така. В шоколада над 50% са въглехидрати, а на 100гр. калориите са 500-550. Докато мазнините са около 20-30%.
Точно до мен имам един шоколад милка. 45гр въглехидрати на 100гр. Нали знаеш, че има разлика между един грам въглехидрат и един грам мазнина?
Оп, оп, оп, да! Сега се замислих, наистина. Доставените калории от мазнини за около два пъти повече от тези от въглехидратите. По процентното съотношение се заблудих. Извинявай колега!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Въпреки всичко реална файда от шоколада няма
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
sobiss написа:Въпреки всичко реална файда от шоколада няма
Е то ако имаше аз първи щях да се похваля. Имало е дни преди, в които през деня съм ял само шоколади вафли и подобен боклук!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- TNT
- младши ентусиаст
-
Е има... вкусен е
И няма чак толкова въглехидрати. Ако изям 1 по-голям банан и ще получа повече въглехидрати от цял шоколад. А смятам, че като ти се прияде сладко... ще се задоволиш и с по-малко от цял.

- bestlap
- Потребител
-
- Мечтае да кара: X5
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
НВ-ВМХ
да но бананите са с по-нисък глицемичен индекс... така че по-добре банан от колкото шоколад
освен ако не е черен шоколад с малко захар
и все пак едното е processed food другото плод.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- bestlap
- Потребител
-
steeN написа:да но бананите са с по-нисък глицемичен индекс... така че по-добре банан от колкото шоколадосвен ако не е черен шоколад с малко захар
и все пак едното е processed food другото плод.
Зависи си от целите.Ако искаш да сваляш си трябва калориен дефицит и сложни въглехидрати или мазнини за енергиен източник.А ако искаш да качваш трябва да си в излишък. Всичко друго е ....

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- bestlap
- Потребител
-
bum_bum написа:Сложните въглехидрати са в другата тема
Аз просто казах да се избере за енергиен източник или въглен или мазнини тай като е ВМ хранене мазнини са в случая и другото е до калориен дефицит или излишък според зависи какви са целите на индивида .
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Сега изядох 4 вратни пържоли с кост, около 800 гр. в сурово състояние с малко салата от кисело зеле и праз. Това ми е първото ядене за деня, ако не броим чаша чай с лъжичка истински мед към обед. Нито съм преял, нито ми е тежко. Тренирах тежко преди 3 часа. Не знам какъв е проблемът с едно ядене на ден, не си броя калориите, не знам колко има в тези 4 пържоли. Важното е, че се чувствам добре, изглеждам добре, имам сила и се радвам на живота, въпреки че съм на 43 години. Не трябва да се робува на стереотипи, всеки трябва да намери кое работи най-добре за него.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
НВ-ВМХ
bestlap написа:... .
Знам, майтапя се

Аз днес съм на две хранения. Едното към 3 след обяд, че ми се препи кафе с мед

Сега се наплющях със свински шишове, сланина и масло.
Тренировката обаче беше груба:
3 х 3 тяга 150кг
5 мин почивка и Кросфит Диско

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 повторения от:
75% личното тегло пауър клийн
Набиране
Успях за 14:05.
Ако набирането е равно на 80% от личното тегло това са 110 серии с 60кг някъде или над 6 и половина тона за 14 мин. Без да броим тягата. А утре няма да имам и мускулна треска. Бал съм ги и въглехидратите и бОстерите и дьомнерите и протеините.
- bestlap
- Потребител
-
Дам може при всеки действа различно аз пробвах високо мазнино ниско въглехидратно/даже никакви въглени/ и ни действа добре 20 тина дена карах на него и си се върнах на 220 протеин на ден 200 въглен и 60 мазнини.При мен това се оказа добрата комбинация.bum_bum написа:bestlap написа:... .
Знам, майтапя се
Аз днес съм на две хранения. Едното към 3 след обяд, че ми се препи кафе с медИзядох квото беше останало от обяда на жената- малко сланина, кашкавал, 40-тина грама домашна луканка и няколко маслини.
Сега се наплющях със свински шишове, сланина и масло.
Тренировката обаче беше груба:
3 х 3 тяга 150кг
5 мин почивка и Кросфит Диско![]()
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 повторения от:
75% личното тегло пауър клийн
Набиране
Успях за 14:05.
Ако набирането е равно на 80% от личното тегло това са 110 серии с 60кг някъде или над 6 и половина тона за 14 мин. Без да броим тягата. А утре няма да имам и мускулна треска. Бал съм ги и въглехидратите и бОстерите и дьомнерите и протеините.
Аз днес съм на 7 яйца за закуска
към обяд кайма от пилешко месо и домашно заешко 250 гр в сурово + 70 гр в сурово ориз
след тренировка хапнах още 250 месо и 80 ориз
И сега вечерта хапнах 200гр филе от тилапия и 250 гр варени картофки и съм самолет
Днес правих крака : Клек 2 вработващи серии после 4х6 със 100 последната на 90 кг. След това Хакен Клек,тяга с прави крака ,сгъване за задно бедро малко прасец и бях готов

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Между другото, като спомена, че си доял на жената яденето, НВ-ВМХ и храненето веднъж дневно е най-трудно за семейните хора. Особено ако жената е чела в Космополитън, че след 18:00 не трябва да се яде нищо