НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: НВ-ВМХ

Мнение от bum_bum » 15 Яну 2014, 0:17

Нямаме такива проблеми ние :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 15 Яну 2014, 10:05

На това му викам да случиш на половинка :clap: Моята ме държи в постоянен емоционален стрес като зарежда шоколади в шкафа. :help:
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Яну 2014, 12:35

Дори и да е имала някакви съмнения след като през бремеността качи само 6 кила от които 5 заминаха с раждането мисля че стана ясно какво е правилно да се яде :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Яну 2014, 12:40

:OT: Майка ми с мен е качила към 30 :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Яну 2014, 17:09

Leon написа:На това му викам да случиш на половинка :clap: Моята ме държи в постоянен емоционален стрес като зарежда шоколади в шкафа. :help:

силно демотивиращо :lol:
Но аз като виден селски ерген си забивам сам ножове в гърба
Напазарувах си около половин кило и нагоре шИкалад, с идеята да ми стигне за поне месец ,два и онзи ден ходих 15-на пъти по кухнята,чупя по две парчета и си таковах .... таковата тотално :lol: - над 300 грама за вечерта :banghead: :help: :kuku:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 15 Яну 2014, 19:17

Прекаленият светец и богу не е драг :lol:
Човек не трябва да се превръща в роб на режима.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 16 Яну 2014, 20:20

Колеги пробвам от известно време да хапвам без хляб (не се нуждая от отслабване - 187см на 77кг), но явно толкова съм свикнал, че без него не мога да се наям :mhihi:
Какъв бихте препоръчали дотолкова, че да не е като белият? Максимално малко да го усеща организма, а същевременно да го прилъжа, че ям с хляб :lol: :wave:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 16 Яну 2014, 20:22

Вземи си някакви сухари. Най-вероятно мазнините са ти малко, щом не се наяждаш без хляб.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 16 Яну 2014, 20:51

По-скоро си мисля, че е на психологическа нагласа, щот има случаи дето нарочно ям без въпреки, че ми се яде (особенно ако е манджорно :lol: ). Ама искам да го спра като цяло, щот маса и хора ядат без. Отделно че сладко не бутвам (макс една морена на месец, никъв шоколад..) :)
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Яну 2014, 20:58

Няма как да се наядеш, ако не увеличиш останалото. Аз преди 2 години си изяждах по хляб на ден, после се усетих и го ограничих само до сандвичи/пици/бургери :lol: :lol: :lol: , т.е. по около половин хляб на ден. Вече съм го заместил трайно със сланина :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Яну 2014, 21:21

То манджата зор ще стане за ВМ-НВХ. Аз за първи път от може би 3-4 месеца опитах хляб оня ден. Някаква домашна пита, много вкусна дали .. :mhihi: Лапнах 100 грама не знам дали има и после ми беше зле все едно съм изял баси пумията :shock:

Лебецът е вкусно нещо и зор се отвиква,но освен че пречи на тоя вид хранене който се опитваме да спазваме има много други негативи та за това колкото по-рано го оставим, по-добре.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 16 Яну 2014, 21:23

Домашна топла питка с прясно сиренце и розов домат :oops: Преди няколко дни изядох огромно количество, не ми стана зле, ама ми е гузно, щото като се сетя и ми се пълни с лига устата :mhihi:

П.П.
Доматът беше гаден

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Яну 2014, 21:37

Е то по тва време ... :dunno: Ако имам необходимите правомощия щях изобщо да забраня нещо отгледано зимата да се нарича "домат" :mhihi:

Лятото и аз апвах по някоя малка питка опечена в пеща с домати от градинката и козе сирене от балкана.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Яну 2014, 5:02

Все се каня да пробвам да си направя хляб от бадемово брашно... неприятното е, че е 2-3 пъти по-скъпо от нормално.
Ма то трябва и машина за хляб, щото иначе става една...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от бабъл » 17 Яну 2014, 14:05

Следя темата от самото начало и определено ми е интересна.В момента режима на хранене ми е три белтъчни и един въглехидратен ден,но ми е омръзнал много и ще пробвам вм-нв. Тренирам по 5-6 дни в седмицата,100 кг 180 см. Целта ми е 90 кг. Преди 4 г. Бях 110 кг мързел,който не спортува,започнах активно да спортувам и с режим на хранене за около 2 г станах 88 кг. За съжаление направих пауза за 1 г. И пак станах 100 кг. От 2 месеца пак спортувам и ще се радвам да дадете някакво седмично или дневно меню като за мен да видя как ще ми се отрази.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата