Искат да унищожат и Южния парк

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Искат да унищожат и Южния парк

Мнение от BMW_POWER » 05 Окт 2006, 10:32

Нова радикална идея за облекчаване на трафика в София лансира съветникът от "Гергьовден" арх. Борислав Богданов. Той иска още догодина да започне строеж на нов булевард, който да свърже бул. "Никола Вапцаров" с бул. "Гоце Делчев" и да разцепи Южния парк покрай Правителствена болница.
"Новият булевард ще е най-бързата и пряка връзка на "Люлин" с "Младост", при това е най-евтин, защото няма отчуждаване. Минава се само през парка", обясни Богданов. "Така ще бъде унищожен Южният парк и десетки декари зеленина", възропта съветникът от ГЕРБ Орлин Иванов. Той дори заподозря намесата на бизнеслобита, които имали проблеми с инфраструктурата в тези райони.
Бул. "Вапцаров" не е унищожил Борисовата градина, само я разсича. Става въпрос за няколко десетки дървета. Трябва да преценим кое е по-важно", защити се Богданов. Трасето през Южния парк е предвидено в общия градоустройствен план, който предстои да бъде приет от парламента. "Това е стара идея и аз съм против. В плана не е указано откъде точно трябва да минава и може да се намери алтернативен вариант", обясни гл. архитект на София Петър Диков. Проектът не е предвиден в бюджета за догодина.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 05 Окт 2006, 11:11

Против :!: :evil:
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Окт 2006, 11:16

Ооо, не! Аз живея тук! Не стига, че има вече толкова сгради и наскоро направено изследване показваше, че има голяма вероятност Лозенец да се свлече надолу към Хемус и НДК...
П.С Не мисля, че биха го допуснали много влиятелни личности живеят тук и ще се постараят да си остане само `стара идея`

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 05 Окт 2006, 11:21

дам...това ще го довърши окончателно парка...дано да не го прокарат този проект :help: Лита:"изследване показваше, че има голяма вероятност Лозенец да се свлече надолу към Хемус и НДК...
" :arrow: това пък как ще стане??а и Лозенец е далеч от цялата работа.. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 05 Окт 2006, 11:22

Лита написа:
П.С Не мисля, че биха го допуснали много влиятелни личности живеят тук и ще се постараят да си остане само `стара идея`

Хм не мислиш ли че същите тия влиятелни личности ги допускат тия неща.....Иначе и аз съм против :!:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Окт 2006, 11:44

sappa написа:дам...това ще го довърши окончателно парка...дано да не го прокарат този проект :help: Лита:"изследване показваше, че има голяма вероятност Лозенец да се свлече надолу към Хемус и НДК...
" :arrow: това пък как ще стане??а и Лозенец е далеч от цялата работа.. ;)

Кое му е далечето на Лозенец от това, като точно за тук става въпрос. От друга страна Американското посолство също е в траекторията на въпросния проект и мисля, че не биха били мн мн съгласни. За свличането, разбира се, че може да стане не си ли влизал наскоро по тесните улечки тук няма и 2м растояние м/у блоковете. На всичкото отгоре на Черни връх строят четири огромни сгради, на място , на което не би трябвало да има нищо, защото е нанадолнище и има опасност да се свлече от тежестта...
furnata, не не мисля :) Винаги има две опозиции...

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 05 Окт 2006, 11:49

Това не трябва да става в никъкъв случаи :evil: :evil:

Потребител
Аватар

Мнение от lllubo » 05 Окт 2006, 14:59

е като разширят околовръстното, пак ще се стига от люлин до младост бързо

младши ентусиаст
Аватар

движението май вообще не е оптимизирано в софия

Мнение от 535 » 05 Окт 2006, 15:07

движението май вообще не е оптимизирано в софия

ама с парковете е лошо въпреки че ...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 05 Окт 2006, 16:54

Против съм как може да искат да прецакат парка гадове мръсни. Вече не остана зелена площ около Гоце Делчев и Южния парк. :evil: :ranting: :banghead:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 05 Окт 2006, 17:29

Супер енстига че ми застройха квартала и както каза Лита 2 коли неможе да се разминат по уличките сега и болевард да направат екстра
Кво по хубаво от това децата да си играят на улицата а не в парка супер и да дишат бензиновите пари и пепелта и да растат здрави и жизнени :evil: :evil: :evil: :evil:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 05 Окт 2006, 17:37

Вярно е, че сме столица, вярно е, че трафика става голям, вярно е, че нямаме никаква инфраструктура, НО искам един ден когато имам деца, да ги разхождам в ЮЖНИЯ ПАРК, защото за мен той и БОРИСОВАТА ГРАДИНА са символът на децата за София. Искам децата ми в тези паркове да се научат да карат колела, искам децата ми в тези паркове да управляват лодките си с дистанционни управления и искам децата ми в тези зеленини да си играят с кучето ми. Аз съм ПРОТИВ, макар, че на много хора не им дреме и си го застрояват Южния Парк, едни от горе, други отдолу.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 05 Окт 2006, 17:57

па до го направят.. полза от този южен парк, няма.. място за наркоманчета

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 05 Окт 2006, 17:59

gyrate написа:па до го направят.. полза от този южен парк, няма.. място за наркоманчета

Пълни глупости нямало полза :kuku: За децата има полза и то голяма.
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 05 Окт 2006, 18:04

gyrate написа:па до го направят.. полза от този южен парк, няма.. място за наркоманчета
Абе човек ти някога влизал ли си в този парк за да знаеш ква полза има от него и колко деца всеки ден са там и се разхождат.Явно не си на ясно и затова ще те замоля да си запазиш глупавите изказвания и постове само и единствено за теб.

Следваща

Назад към Извън Темата