Искат да унищожат и Южния парк
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Той да не си заслужи друго тоя разбирачsonny написа:gyrate написа:па до го направят.. полза от този южен парк, няма.. място за наркоманчета
Е сега си заслужи храната БЕ. Ти къв си бе, на колко си години та говориш така БЕ? ТНи некъв геймър ли си БЕ? Дето никога не е излизал на разходка в парк и дето никога н е карал колело ли БЕ? Такъв ли си БЕ?

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
bmw maniqk ivo bmw написа:gyrate написа:па до го направят.. полза от този южен парк, няма.. място за наркоманчета
Пълни глупости нямало ползаЗа децата има полза и то голяма.

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
абе тия адекватни ли са? кви са тия глупости.. повечето сме отраснали в тоя Южен парк .. я да ходат да се гръмнат... всичко хубаво ще съсипат накрая 

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Mixi написа:абе тия адекватни ли са? кви са тия глупости.. повечето сме отраснали в тоя Южен парк .. я да ходат да се гръмнат... всичко хубаво ще съсипат накрая
Така излиза.

bmw maniqk ivo bmw написа:gyrate написа:па до го направят.. полза от този южен парк, няма.. място за наркоманчета
Пълни глупости нямало ползаЗа децата има полза и то голяма.
ама като ти отнеме час да си караш децата на училище защото няма път до там тогава какво ще кажеш?
Абе човек ти някога влизал ли си в този парк за да знаеш ква полза има от него и колко деца всеки ден са там и се разхождат.Явно не си на ясно и затова ще те замоля да си запазиш глупавите изказвания и постове само и единствено за теб.
не съм, той не е на 2км от мене и не, никога там не съм прекарвал ден след ден!

Е сега си заслужи храната БЕ. Ти къв си бе, на колко си години та говориш така БЕ? ТНи некъв геймър ли си БЕ? Дето никога не е излизал на разходка в парк и дето никога н е карал колело ли БЕ? Такъв ли си БЕ?
БЕ, млъкни.
кви сте ми смешни.. те изораха държавата да си направят парите, вие си продадохте майките за да вземете някой грош, па сега ми се правите тука на големите еколози че някой решил да строи пътища че пискате от задръствания всеки ден..
хубаво.
scott, ако говориш за мен, което се надявам че не го правиш, интересно ми е какво ще си искарам, например от теб? смешки.
хубаво.
scott, ако говориш за мен, което се надявам че не го правиш, интересно ми е какво ще си искарам, например от теб? смешки.
- Azrail
- UFO Pilot
-
Айде пак поредната тема, отишла на кино...
Нямате спирка, ей.
Такива спорове кой от какво разбира повече ги провеждайте на лични съобщения, хайде стига дандании...
Нямате спирка, ей.
Такива спорове кой от какво разбира повече ги провеждайте на лични съобщения, хайде стига дандании...
MORE BEER!
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2