Бвз номер на двигател?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Бвз номер на двигател?
Има ли няква вратичка, кола с бг табели и номер на мотора, да се сменят номерата и талоните и да се пише без номер?
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Re: Бвз номер на двигател?
Малко трудно, ама знае ли човек...
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
По принцип се прави- в големият талон се вписва, че номера на двигателя не се чете. Чувал съм, че искали и нотариално заверена декларация, нещо от рода на, че не знаеш дали двигателят е откраднат, но трябва да намериш някой, който да те прекара през процедурата.
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
наскоро обсъждахме това с "хора от кухнята" и ми казаха,че веднъж ако е регистрирана в България с номер на мотора и е вписано в големия талон не може да се пререгистрира отново без него.Но да не забравяме,че живеем в България все пак 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ако е опел,на някой им изгниваше (да бе,сериозно) номера на двигателя,на някой автомобили е с пластинка хваната с нит,но мисля че пак ще ти го търсят
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Е.Димитров написа:Ако е опел,на някой им изгниваше (да бе,сериозно) номера на двигателя,на някой автомобили е с пластинка хваната с нит,но мисля че пак ще ти го търсят
Няма такъв филм с номер на двигател на пластинка (в последните 50 год., преди това не знам)

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Виждал съм на Американски камиони с двигател Катърпилар са на пластини.
Двигателите Перкинс също са на пластини.
Иначе няма такова нещо като да не може да се премине от номер на без номер. Просто трябва да намериш някой, който да ти издаде фактура продаден двигател и официален документ, от сервиз, че новия двигател фабрично е без номер и има съшите характерискити като стария. Най добре е документа да е от официалния дилър за България на тази марка. Ако си купите чисто нов двигател или блок от някой официален дилър, новия двигател идва без номер и ви издават горепосочениете документи с който минавате пред КАТ за пререгистрация и вече се води без номер. И знам, че става защото аз съм един от хората, които издаваше такива документи, докато работех във ФВ.
Двигателите Перкинс също са на пластини.
Иначе няма такова нещо като да не може да се премине от номер на без номер. Просто трябва да намериш някой, който да ти издаде фактура продаден двигател и официален документ, от сервиз, че новия двигател фабрично е без номер и има съшите характерискити като стария. Най добре е документа да е от официалния дилър за България на тази марка. Ако си купите чисто нов двигател или блок от някой официален дилър, новия двигател идва без номер и ви издават горепосочениете документи с който минавате пред КАТ за пререгистрация и вече се води без номер. И знам, че става защото аз съм един от хората, които издаваше такива документи, докато работех във ФВ.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
На рено клио от първите ,1.2 мотор е с пластини 

- Комбина
- Потребител
-
- Кара: W164/453
Има такива случай разбита се, с номер -> без номер.
Пререгистрирах преди време две баничарки купени нови от София Франс през 2001г. В големите талони си имаха номер на двг. За тези години беше корозирал естествено. Нямат как да го сверят на канала, домързя ги, аз се направих този път на ударен като ми посочиха шкурката и летвичката и сега и двете са без номер.
Пререгистрирах преди време две баничарки купени нови от София Франс през 2001г. В големите талони си имаха номер на двг. За тези години беше корозирал естествено. Нямат как да го сверят на канала, домързя ги, аз се направих този път на ударен като ми посочиха шкурката и летвичката и сега и двете са без номер.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
nqmam_bmw написа:Е.Димитров написа:Ако е опел,на някой им изгниваше (да бе,сериозно) номера на двигателя,на някой автомобили е с пластинка хваната с нит,но мисля че пак ще ти го търсят
Няма такъв филм с номер на двигател на пластинка (в последните 50 год., преди това не знам)
Не мога да си спомня на кой автомобил съм го гледал,но ето пример
http://www.300cforums.com/forums/attach ... 009510.jpg
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
DanielzZz написа:На рено клио от първите ,1.2 мотор е с пластини
На Citroen Xantia X1 също е на пластина с два нита ....

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D 184к.с
До скоро (до преди няколко месеца) карах Пежо 309 - по талон е вписан, че е 1.8 дизел, а беше 1.9 дизел...както и за номера на двигателя - Без номер. Бях сменял и двигателя с такъв, който има номер - имаше пластина, която я избих и стана без номер
нямал съм никога проблеми с това, че няма номер - нито при регистрация, нито при продажбата 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
В моя талон няма номер на двигателя.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Скоро присаждах ме на едно клио 2,0 мотор и му сложихме табелката с номера от 1,2
На повечето френски автомобили, дори новите е една пластина захваната с 2 нита и колата си отговаря по талон
. Друг е въпроса, ако тоя който проверява в кат е малко по грамотен и се усъмни че не е оригинален двг 

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
На моята кола не успяха да видят номера на двигателя! Накараха ме да отида до Дару кар, за да ми издадат подписан и подпечатан документ с номер на двигател. Не искаха да я пишат без номер!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2