всички екстри......възможно ли е
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Re: всички екстри......възможно ли е
bum_bum написа:Трети са карали доста, мислят с главата вместо с гъзът си и при наличие на определени обстоятелства като се разминават с камион пускат чистачките предварително, щото са видели локвата и знаят какво следва.
И аз бих махнал ASC, карал съм много. Знам, че като взема завоя и подам газ, колата ще се завърти. Затова ще го правя внимателно и не ми е нужна такава екстра. Също и за сензора за дъжд. Глупост, след като мога сам да си врътна ръчката. Ми темпомата? Върхът на сладоледа, не мога ли да си натискам педала 15 часа докато се прибирам от Германия, ми ще пускам тоя темпомат.

Екстрите са си супер. Няма да забравя карах 2011 година, една S-class AMG, гасиш двигателя и седалката автоматично се мести назад за да ми е по-удобно да сляза. Еми удобно си е, според мен няма лоша екстра има лоша кола без екстри.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Предния пепелник на Е39 за мен е най-голямата екстра/недомислица в този така приятен инъче автомобил.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ивайло81 написа:bum_bum написа:Трети са карали доста, мислят с главата вместо с гъзът си и при наличие на определени обстоятелства като се разминават с камион пускат чистачките предварително, щото са видели локвата и знаят какво следва.
И аз бих махнал ASC, карал съм много. Знам, че като взема завоя и подам газ, колата ще се завърти. Затова ще го правя внимателно и не ми е нужна такава екстра. Също и за сензора за дъжд. Глупост, след като мога сам да си врътна ръчката. Ми темпомата? Върхът на сладоледа, не мога ли да си натискам педала 15 часа докато се прибирам от Германия, ми ще пускам тоя темпомат.![]()
Екстрите са си супер. Няма да забравя карах 2011 година, една S-class AMG, гасиш двигателя и седалката автоматично се мести назад за да ми е по-удобно да сляза. Еми удобно си е, според мен няма лоша екстра има лоша кола без екстри.
Аз не казвам, че е лоша екстра или не бих я ползвал ако я имам. Просто споменавам и третия тип шофьори. За ежедневна кола колкото повече екстри толкова по-добре. А като тръгнеш да си раздаваш газ за удоволствие всички тия неща са напълно излишни.
Не вярвам някой да откаже да има максимален брой екстри в колата си, дори и да не ги ползва. Както каза колега по-напред, самият факт, че си събрал всичко(особено ако колата е била гола като пушка)носи едно голямо удовлетворение.
Като най-безполезна екстра(според мен), в момента се сещам за двузоновия климатроник. За 4 години, нито веднъж не ми е минало през ума да я ползвам и ми се вижда доста тъпо да си пуснеш от лявата страна да ти бичи клималагата, а от дясно да е на топло примерно
Като най-безполезна екстра(според мен), в момента се сещам за двузоновия климатроник. За 4 години, нито веднъж не ми е минало през ума да я ползвам и ми се вижда доста тъпо да си пуснеш от лявата страна да ти бичи клималагата, а от дясно да е на топло примерно

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Делян написа:За 4 години, нито веднъж не ми е минало през ума да я ползвам и ми се вижда доста тъпо да си пуснеш от лявата страна да ти бичи клималагата, а от дясно да е на топло примерно
Малко пикли в цикъл си возил

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
deyan-enchev написа:Предния пепелник на Е39 за мен е най-голямата екстра/недомислица в този така приятен инъче автомобил.
Не става за пурите, а?

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
ogata написа:Делян написа:За 4 години, нито веднъж не ми е минало през ума да я ползвам и ми се вижда доста тъпо да си пуснеш от лявата страна да ти бичи клималагата, а от дясно да е на топло примерно
Напълно си прав и не бих возил

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
In_Memoriam написа:Всичко е възможно като има желание и кешовицаИ идеята не е дали ще ги използваш всички или дали ти трябват, а кефа от това че си събрал всички парчета от пъзела
Аз лично на мястото на телефона предпочитам къпхолдър
![]()
за първи път го виждам тва нави... все едно съм си пуснал SEGA-та е

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Kroki написа:deyan-enchev написа:Предния пепелник на Е39 за мен е най-голямата екстра/недомислица в този така приятен инъче автомобил.
Не става за пурите, а?
Абсолютен ъпсурд е да изпушиш дори една Trinidad Reyes, какво да говорим за Partagas E N2. Отделно от тези несполуки, аз намирам за напълно ненужно да се набият всички екстри в обикновенна серийна кола без тенденцията тя да,поскъпне през годините. Например М3 е30 или е39 М. Все пак всички екстри е доооста разтегливо понятие като имаме предвид, че някои се самоизключват и са взаимозаменяеми отчасти.
Въпреки всичко аз не спирам отявлено да се смея на обяви ... примерно за е39, съз заглавие VOLL или по нашенско СИТЕ екстри. А тя колата няма S EDC,няма стъклопакет, задни странични щори пък да не думам за мадаж и подгрев на предните седалки ... Кауза пердута май френдс.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Делян написа:ogata написа:Делян написа:За 4 години, нито веднъж не ми е минало през ума да я ползвам и ми се вижда доста тъпо да си пуснеш от лявата страна да ти бичи клималагата, а от дясно да е на топло примерно
Напълно си прав и не бих возилТакива да ги разхожда някой мазохист
То майтапа на старани, ама я помисли, ти се возиш до теб възрастен човек (на тях все им е студено) ...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Освен ако нямаш преградна стена от гипсо-картон, не виждам друг начин да се стопли едната половина на колата, а в другата да е кочан 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Делян написа:Освен ако нямаш преградна стена от гипсо-картон, не виждам друг начин да се стопли едната половина на колата, а в другата да е кочан
Абе има смисъл. Удобството на двойната клима се усеща много повече при колите с цяла, висока средна конзола от колкото при колите които нямат такава

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Делян написа:Освен ако нямаш преградна стена от гипсо-картон, не виждам друг начин да се стопли едната половина на колата, а в другата да е кочан
Не е "кочан" но върши перфектна работа когато искаш да разделиш температурата,стига клапите да са наред и т.н,и няма какво да го виждаш то още 95та е изпробвано че работи по предназначение.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
bum_bum написа:Трети са карали доста, мислят с главата вместо с гъзът си и при наличие на определени обстоятелства като се разминават с камион пускат чистачките предварително, щото са видели локвата и знаят какво следва.
Не всички имат твоя опит..

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
boksioraE39 написа:Делян написа:Освен ако нямаш преградна стена от гипсо-картон, не виждам друг начин да се стопли едната половина на колата, а в другата да е кочан
Не е "кочан" но върши перфектна работа когато искаш да разделиш температурата,стига клапите да са наред и т.н,и няма какво да го виждаш то още 95та е изпробвано че работи по предназначение.
И аз смятам, че двузоновия има определено ефект, ако всичко е изправно и не целиш да постигнеш разлика от над 5 градуса ляво/дясно.
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5