Помощ в избора на телефон

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: Помощ в избора на телефон

Мнение от boksioraE39 » 26 Яну 2014, 14:20

BMW//MPower написа:Първо искам да ви благодаря,че ме насочихте към правилния избор :bchug:
Другото което искам да попитам е какви пари да си приготвя за телефон с андроид,като трябва да отбележа,че изобщо не държа да е нещо извънземно!Трябва ми нещо по-нормално,защото бюджета не е много голям,а и да беше не бих пръснал камара пари за телефон.

Кажи максималния си бюджет да те насочим,защото приличните плочки почват от 400 та до близо 2000..
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 26 Яну 2014, 14:39

BMW//MPower написа:Първо искам да ви благодаря,че ме насочихте към правилния избор :bchug:
Другото което искам да попитам е какви пари да си приготвя за телефон с андроид,като трябва да отбележа,че изобщо не държа да е нещо извънземно!Трябва ми нещо по-нормално,защото бюджета не е много голям,а и да беше не бих пръснал камара пари за телефон.

Аз пак ще си кажа за Windows Phone :mhihi: Предлагам ти няколко телефона , които можеш да си купиш без абонамент , с абонаментен план предполагам ще са поне 30% по-малко. За около 220 лева може да си купиш Nokia 520 ,която си е бестселър - едва ли ще е лош модел щом Нокиа си дигна продажбите многократно само заради него , а и идва с може би най-добрият безплатен софтуер за навигация с много хубави карти , които лично мен са ме изумявали Here Maps / Here Drive. Ето и едно ревю http://www.youtube.com/watch?v=IQhdUwLXxXY на английски и едно на български http://www.youtube.com/watch?v=QBD_gGcsYSs . Ако можеш да отделиш 400 лева - http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... 750-ativ-s
Има си всичко , което ти трябва както и 10000 глупости , които никога няма да използваш :mhihi: Ако решиш да го купиш -> имай предвид , че ще подкараш всички платени и безплатни приложения :winky: тук има много приложения за него http://forum.xda-developers.com/windows ... apps-games
A това е универсалният телефон , който можеш да си купиш и с бюджет от около 200 лева и има http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1899/htc-hd2 На него можеш да качиш всичко - Windows Phone , Android , Windows Mobile , Ubuntu , Windows 8 RT .
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

Аватар

Мнение от F3P » 26 Яну 2014, 14:59

boksioraE39 написа:... почват от 400...

Сериозно ли :?: Аз пък що си мислят, че порядъчните почват от 230-250лв. :dunno: Е, ако ти все още не си открил онлайн пазаруването от чужбина е друга тема- тогава вярно почват от 400лв.
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 26 Яну 2014, 15:09

F3P написа:
boksioraE39 написа:... почват от 400...

Сериозно ли :?: Аз пък що си мислят, че порядъчните почват от 230-250лв. :dunno: Е, ако ти все още не си открил онлайн пазаруването от чужбина е друга тема- тогава вярно почват от 400лв.

Явно имаме различни виждания за порядъчни.
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 26 Яну 2014, 15:36

skipper написа:... а и идва с може би най-добрият безплатен софтуер за навигация с много хубави карти , които лично мен са ме изумявали Here Maps / Here Drive.....

мен също ме е изумявала навигацията Here Drive.... :banghead:

реших да я пробвам на колега на телефона и му зададох маршрут от Люлин до Костинброд и това ме накара да мина през Мрамор и Житен до там... което нито е най-краткия, нито най-бързия маршрут... да не говорим, че караш по трапища :mhihi:
няма толкова дървено нави като това :no:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от skipper » 26 Яну 2014, 18:16

zazomazo написа:
skipper написа:... а и идва с може би най-добрият безплатен софтуер за навигация с много хубави карти , които лично мен са ме изумявали Here Maps / Here Drive.....

мен също ме е изумявала навигацията Here Drive.... :banghead:

реших да я пробвам на колега на телефона и му зададох маршрут от Люлин до Костинброд и това ме накара да мина през Мрамор и Житен до там... което нито е най-краткия, нито най-бързия маршрут... да не говорим, че караш по трапища :mhihi:
няма толкова дървено нави като това :no:

Нокиа е собственик на Navteq , a точно картите на Навтек използват Гармин и Навигон . Пуснах да видя какъв маршрут изкарва , еми точен си е :dunno:
wp_ss_20140126_0001.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 26 Яну 2014, 18:52

възможно е да е било и нещо от настройките, въпреки че гледах ама....
факт беше, че дори и когато си тръгнах по "царския" път не ми преизчисли нов маршрут, а упорито ме караше да обърна и да мина през Мрамор... :kuku:

Лумия 520 беше, ако има някакво значение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от BMW//MPower » 27 Яну 2014, 15:27

Засега съм се насочил към Нокиа 520,наистина изглежда добър и е на много сносна цена.

Днес реших да отида и да поразгледам какво предлагат нашите скъпи мобилни оператори.За плановете няма да говоря тъй като темата е за телефон.
В глобул ми предложиха това http://products.globul.bg/products-comp ... es/508,630, Alcatel One Touch Pop C5,който като параметри по нищо не отстъпва от Лумиата,има 2ра камера и е 6лв по евтин на месец.Въпросите ми са,защо алкатела е с 80лв по-евтин а има по-добри параметри?Кой бихте избрали вие?Някой да изкаже мнение с такъв?Познати проблеми?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Мнение от bobi_81xx » 29 Яну 2014, 12:03

Колеги,предложете марка добър смартфон с 2 карти.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 29 Яну 2014, 12:58

BMW//MPower написа:Засега съм се насочил към Нокиа 520,наистина изглежда добър и е на много сносна цена.

Днес реших да отида и да поразгледам какво предлагат нашите скъпи мобилни оператори.За плановете няма да говоря тъй като темата е за телефон.
В глобул ми предложиха това http://products.globul.bg/products-comp ... es/508,630, Alcatel One Touch Pop C5,който като параметри по нищо не отстъпва от Лумиата,има 2ра камера и е 6лв по евтин на месец.Въпросите ми са,защо алкатела е с 80лв по-евтин а има по-добри параметри?Кой бихте избрали вие?Някой да изкаже мнение с такъв?Познати проблеми?

Защото едното е Алкател,а другото е Нокиа
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от skipper » 29 Яну 2014, 16:13

BMW//MPower написа:Засега съм се насочил към Нокиа 520,наистина изглежда добър и е на много сносна цена.

Nokia vs Alcatel :mhihi:
Нокиата е с по-добро управление на батерията , респективно и по-голям живот, снима по-добре , снима видео с 720p , а Alcatel-a с VGA резолюция , Нокиата има по-добра работа с 3g мрежи (т.е. на на някои места с Нокиата ще имаш 3г и респективно по-добра и по-бърза връзка ) , Нокиата получава директни ъпдейти от Microsoft , защото WP е платена ОС , а Андроид се разпространява безплатно , Нокиата има Gorilla glass (т.е. екрана е устойчив на надрасквания), Нокиата има повече вградена памет , процесорите макар и с различна тактова честота си имат разлика в Алкател-а процесора е МТ6572 , а в Nokia MSM8227 - ето и сравнение на процесорите http://system-on-a-chip.findthebest.com ... on-MSM8227 , Nokia поддържа и руския GPS - глонасс .
п.п. В сайта на Глобул са допуснали грешка - Нокиата има FM радио след GDR2/Amber , просто трябва да пуснеш актуализациите на WP :!:
Oo (|||)(|||) oO

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Яну 2014, 17:48

да ползвам и аз темата на колегата шанаджийската :mhihi:
И пхона отпада май засега, дайте акъл за нещо 300-400 камъка,без договори и чудесии и откъде ,плийз

мерси
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 29 Яну 2014, 18:05

Motorola Moto G

От Tesco, или който не му се занимава с доставки от UK, --> в продавалник също има нови, на хубави цени

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 29 Яну 2014, 18:26

carmanf1 написа:Motorola Moto G

От Tesco, или който не му се занимава с доставки от UK, --> в продавалник също има нови, на хубави цени

Това или Нексус 4 малко употребяван към нов, преди два месеца си търсих телефон и се бях спрял на нексус с гаранция от човек, но излезе оферта за Мото G и сега имам два такива :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Мнение от bobi_81xx » 01 Фев 2014, 16:11

Колеги за да не пускам нова тема ще използвам тази.Моля дайте мнение относно избора на телефон с 2 сим карти в границите 400-500лв. Предпочитам да е Samsung или htc да е поне 4,3 инча може и повече.Да има добра камера,вграден модем за излъчване на wi-fi.Набелязъл съм си 2-3 модела и това са:
1. HTC Desire 400 Dual SIM
2. SAMSUNG I8262 Galaxy Core Dual SIM
3. SAMSUNG Galaxy Grand I9082 Dual SIM
Ако някой е наясно с телефоните нека сподели мнение кой от изброените е най удачен и си заслужава парите.Приемам и други предложения.Благодаря на всички предварително !!!!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата