Видове Алкохол и Предпочитани Марки
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Надявах се да стане интересна тема, където хората ако им се допие нещо ( не е казано да се налива) може да прочете и да пробва неща който преди това не е.
Явно обаче от повечето постове разбирам колко малко се уважава народа. Хората гледат предимно количество, а не насладата от даденото питие. тъпото е , че повечето хора като казват някой марки алкохол даже немогат да опровергират защо ги харесват.
Още малко и темата е за кошчето. Мерси на всички
Ценителите в тоз форум са малко...жалко..
Явно обаче от повечето постове разбирам колко малко се уважава народа. Хората гледат предимно количество, а не насладата от даденото питие. тъпото е , че повечето хора като казват някой марки алкохол даже немогат да опровергират защо ги харесват.
Още малко и темата е за кошчето. Мерси на всички

Ценителите в тоз форум са малко...жалко..

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз разбрах каква ти е идеята и даже мислех да пиша... Не е въпроса с какво се напиваме всеки ден и т.н. Въпроса беше да споделим мнения за питиета, които наистина са ни доставили удоволствие. И не задължително да са ни размътили главите. И аз се напивам с водка флирт или някоя домашарка, но си имам и някои предпочитания, когато пия за удоволствие и в приятна компания. Но тези теми никога не са вървяли на добре и за съжаление пак се получи така въпреки надеждата ми, че няма да тръгне в тази посока и изричната молба на автора...

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Иво написа: Но тези теми никога не са вървяли на добре и за съжаление пак се получи така въпреки надеждата ми, че няма да тръгне в тази посока и изричната молба на автора...
Колкото повече теми чета, толкова повече се убеждавам че масово хората прочитат заглавието на темата и направо отговарят без дори да разгледат за какво става въпрос в самата тема и да се опитат да напишат нещо смислено, все едно целта е да се изкаже мнение било то на място или не, просто да го има

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Dimple(искам да питам някой чувал ли е да му викат не Дъмпъл, а Димпъл?), Chivas Regal
Бъргас 63, Сливенска Перла
Вино- не обичам
Водка- абсолют, Финландия, Флирт, Търговище, Селект( на тия последните съм съм сериозен абонат от 9-10ти клас)
Бира- Гролш, Ариaна
Бъргас 63, Сливенска Перла
Вино- не обичам
Водка- абсолют, Финландия, Флирт, Търговище, Селект( на тия последните съм съм сериозен абонат от 9-10ти клас)
Бира- Гролш, Ариaна
Последна промяна Mamouk на 06 Окт 2006, 13:49, променена общо 1 път
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- mim3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без книжка :P
- Мечтае да кара: Е30 М3
.
Водка - зелен Sobieski със сок зелена ябълка,а може и зелен Smirnoff вместо Sobieski-то;друга водка без значение разредителя - Danzka,Finlandia,Руский стандарт.
Вино-Траминер Търговище,Асеновградски мавруд,но има една специална реколта.
Бира-Becks,Heinеken
Ракия не пия по принцип,но има много хубави ракии.Например- Сливенска перла,Бургас 63,Стралджанска мускатова,Кехлибар и др.
Уиски всеки ги знае хубавите.
Това е от мен!
Наздраве на всички!
Вино-Траминер Търговище,Асеновградски мавруд,но има една специална реколта.
Бира-Becks,Heinеken
Ракия не пия по принцип,но има много хубави ракии.Например- Сливенска перла,Бургас 63,Стралджанска мускатова,Кехлибар и др.
Уиски всеки ги знае хубавите.

Това е от мен!
Наздраве на всички!
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4