Игра на дедукция
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Игра на дедукция
P1tbuL написа:MadChicken написа:Ако бяхте обърнали внимание на снимката с лъва - горе вляво има още един подобен екземпляр на крака, така че това с упойката и приятелството от деца отпада![]()
Иначе да - Кевин Ричардсън е човека чудо...
Снимката с дегенератите - американска реалност мога да кажа примерно![]()
Игри, junk food, дебели жени и мъже, тъпи надписи по стените ...
Бъди по- специфиченКакво можеш да кажеш конкретно за всеки по отделно, къде според теб се намират, какво правят. Обърни внимание на огромния "знак" на стената
Огромният знак на стената най-вероятно не е случаен. Някаква маркетинг кампания е.
Евтина мебелировка, но спретнато, целяща небрежен комфорт. Нашумялата напоследък "домашна атмосфера" е на лице.
Храната е небрежна, но е на масата, не е пръсната навсякъде по стаята - което ще рече, че това е малко събиране на хора, които не се познават най-вероятно и не са си близки. Плакати на игри по стените, навън е тъмно (най-вероятно е след работно време).
В следствие на горните факти, бих могъл да кажа, че това е някакво мероприятие на което се цели да ти продадат нещо. Конзола, игри - не знам, но имам чувството, че е с такава насоченост. Надалеч е от града, може би малка квартира, общежитие или хотелска стая подготвена за целта.
Може и да е някакъв тиймбилдинг, съдеки по небрежното облекло на хората и неугледният външен вид на някой - рошави, неизбръснати ...
ПП. Според мен е в европа. Нито хората, нито стила на обзавеждане е типично американски.
Мисля че е Франция, но небръснатият е с келтски черти. Като добавим и афроамериканеца и езика на надписа по-скоро става въпрос за Обединеното кралство

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Според мен, презентация на някакаво ново приложение на айпад за геймъри, насочено към тесен кръг хора! Иначе- домашна обстановка с чипс и картофка за близки по интереси хора!
От цървул, бална пантофка НЕ става!
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
http://www.theaveragegamer.com/2012/12/06/win-a-night-in-the-game-pad/ Това е отговора за горната снимка!
Браво на колегата ogata!
Почти всичко си познал! Хайде следващия да сложи снимка и въпроси към нея 
Браво на колегата ogata!

- ogata
- старши ентусиаст
-
От къде е дамата
Опитайте се да кажете нещо за навиците, нрава и евентуално професията и

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Прилича на ирландка. Заради червената и коса и зелените очи. Но пък полата и е в шотландски каренца, но е някъде от там. Предполагам е продавачка в магазин за дрехи, който като съдя по стоката вътре е по-скоро бутик. С тази леко изкуствена усмивка прилича на момичето на татко, което цял живот е било примерно а сега търси кого да ощастливи, но като съдя по позата и се опитва да покаже, че не е от най-лесните. Или поне тя така обича да си мисли.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ogata
- старши ентусиаст
-
Много добре, старайте се обаче да мислите малко повече извън кутията и не категоризирайте 

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Google Images, разказва играта на такъв тип начинания...
https://www.google.bg/search?tbs=sbi:AMhZZivHHFqkcfSul6ueo6kb7KzHhGxDiGNyter4KkScdkRpnyQ2JwaA_1AQKVZ0sQXebIfWpk2MaWASBS6DIAxwIaP8OrOVV2JOUeHsVjUzpZj-6EB6kIN3oxZSRUY7LBXdsE3Eot2j2Dd-8y6CkYLUqGavaNo-V_10SlCEwrmRJllO2AR-b8cfRKoalwVtKile0spsJRaOSBXW9UPw0VaSZuGb6KS-Euv7iiB9CU5pOy52yLzQJCR3U5qYUkcd_1DT-GxQp9zf8SITGolNbVj34VeHQP942BbQ3AjAdtspbrmKIJ36iQrAbG-qzTSA2ZfMmdBGQl2yDE3ONQkAq2Y7D7Se4c99Mln0B31LgF43rpq8zs8rKBIx3-V1OrmUEP_1g1BzOUBSnUX0hwICTTZGE6y1exUPRxrakJB0Z-AaOqnVrt93qtxker5UTvuhTGlUw7-58BY0bLVR7YEgp4b9lwl72rMAkSFRWYUAUvP01qtnVS_1DWNFhXIR_1jPQWgp39pGN0FHLL3tMFmlZ-OgwHmLD7fkhIv07JZReh3wFS1T4hf5ifOOOsdaR9T9qG_1olj3mn81qykUeDs5NmvH9GU-qJ3IIqz0aaxTxrKgnCYkmljx1UQMSuOVcKEKudBOolKFkC22dTeDpY8WnkmNDQJ-hmxlO5wjvnaJgWlcc1Lo2KHj7skfEN9xmFuiuXbzr6pTe4YRYvSaCvXh9EUhOwEzRFHkA5if8LIbEzN9JAFtOs2FYX0xvaeJRS8UKTwtBseDc3C78E747NYUQUAXO9ZK2oYzGSLaFnxtafqi-q_1lrqYqEqGKfrPEQqOxnpS1X7zMgCxjI2TWNrYi3RjdOpys-Uda85yg1qq7vGEDVBr1gQ8UZKKr66Vp51a4JpdlR-qXBYLGiab_1DiqEpyQmch4UXNyht0S1IRdAMah6d9voht3FVatF5s0ElCCJjL2T44mHtgB46cj9hAuGk7k8DXeKB39k0iSTGBRa40-8ZOwWsWYof2vvzb_1OgobXQ904owyAhXIpTzSRIlSgQ2c8zSXTvYSE8chPvyXp6xRsDhuNHxy1bHWfeFdFzn8it1pP6jxZtNkukIf6ikWwBQn0vUDpFJGOmQENHfc0jOdJUIXkG1AKRtrNt5HHbe9Yk_1U8E8An-HO6ADNZJM9uw2f81cfCJ4lJQQPvwMfeaLWBwfy1MwppjHJNUERSt3P6Q3nqd-baellgIhCSTtFmEmiphi2ma1vNg7eDL0OfDfRLDFJO3B7pgQ-jHZCzSZ9Oih9gmzG9_1pLPovhg8j9JaHd4Nf8cQLq-Of27JbiJA
Аз го ползвам, когото се интересувам от някоя фотография, за която нямам информация. Много удобно средство.
https://www.google.bg/search?tbs=sbi:AMhZZivHHFqkcfSul6ueo6kb7KzHhGxDiGNyter4KkScdkRpnyQ2JwaA_1AQKVZ0sQXebIfWpk2MaWASBS6DIAxwIaP8OrOVV2JOUeHsVjUzpZj-6EB6kIN3oxZSRUY7LBXdsE3Eot2j2Dd-8y6CkYLUqGavaNo-V_10SlCEwrmRJllO2AR-b8cfRKoalwVtKile0spsJRaOSBXW9UPw0VaSZuGb6KS-Euv7iiB9CU5pOy52yLzQJCR3U5qYUkcd_1DT-GxQp9zf8SITGolNbVj34VeHQP942BbQ3AjAdtspbrmKIJ36iQrAbG-qzTSA2ZfMmdBGQl2yDE3ONQkAq2Y7D7Se4c99Mln0B31LgF43rpq8zs8rKBIx3-V1OrmUEP_1g1BzOUBSnUX0hwICTTZGE6y1exUPRxrakJB0Z-AaOqnVrt93qtxker5UTvuhTGlUw7-58BY0bLVR7YEgp4b9lwl72rMAkSFRWYUAUvP01qtnVS_1DWNFhXIR_1jPQWgp39pGN0FHLL3tMFmlZ-OgwHmLD7fkhIv07JZReh3wFS1T4hf5ifOOOsdaR9T9qG_1olj3mn81qykUeDs5NmvH9GU-qJ3IIqz0aaxTxrKgnCYkmljx1UQMSuOVcKEKudBOolKFkC22dTeDpY8WnkmNDQJ-hmxlO5wjvnaJgWlcc1Lo2KHj7skfEN9xmFuiuXbzr6pTe4YRYvSaCvXh9EUhOwEzRFHkA5if8LIbEzN9JAFtOs2FYX0xvaeJRS8UKTwtBseDc3C78E747NYUQUAXO9ZK2oYzGSLaFnxtafqi-q_1lrqYqEqGKfrPEQqOxnpS1X7zMgCxjI2TWNrYi3RjdOpys-Uda85yg1qq7vGEDVBr1gQ8UZKKr66Vp51a4JpdlR-qXBYLGiab_1DiqEpyQmch4UXNyht0S1IRdAMah6d9voht3FVatF5s0ElCCJjL2T44mHtgB46cj9hAuGk7k8DXeKB39k0iSTGBRa40-8ZOwWsWYof2vvzb_1OgobXQ904owyAhXIpTzSRIlSgQ2c8zSXTvYSE8chPvyXp6xRsDhuNHxy1bHWfeFdFzn8it1pP6jxZtNkukIf6ikWwBQn0vUDpFJGOmQENHfc0jOdJUIXkG1AKRtrNt5HHbe9Yk_1U8E8An-HO6ADNZJM9uw2f81cfCJ4lJQQPvwMfeaLWBwfy1MwppjHJNUERSt3P6Q3nqd-baellgIhCSTtFmEmiphi2ma1vNg7eDL0OfDfRLDFJO3B7pgQ-jHZCzSZ9Oih9gmzG9_1pLPovhg8j9JaHd4Nf8cQLq-Of27JbiJA
Аз го ползвам, когото се интересувам от някоя фотография, за която нямам информация. Много удобно средство.
- DAF
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: м-ка
Много добра тема, адмирации от мен
ето една снимка и от мен, и бих желал няколко човека да я коментират.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Малко встрани от темата, но предполагам ще ви е интересно. Изпитът в НБУ за специалност Кино и телевизия е написването на киносценарий по дадена снимка. Та някой ако му дойде музата може да пробва да напише нещо, може и без бмв-та, за "Страхотни истории"
Досега писалите имат интересни концепции, които си струва да доразвият в разказ поне.

- The Heartlistener
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
- Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a
DAF написа:Много добра тема, адмирации от менето една снимка и от мен, и бих желал няколко човека да я коментират.
Според мен снимката е символична и е по-скоро основа за емоционални асоциации.
...Безкрайна самота...Примирение...Безпътица...Дъждовен полумрак като тъжен край на един житейски път... Бледа светлина на стари фенери напомняща за угасващия живот... Самотната пейка - последна спирка...
... В треперещите пръсти - цвете - ярки късчета тъга...спомени за отдавна отминали слънчеви дни, изгубена любов, равносметка... И все пак - непогубена от реалността душевност, уморена вяра в смисъла....
Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...
DAF написа:Много добра тема, адмирации от менето една снимка и от мен, и бих желал няколко човека да я коментират.
На мен ми прилича на човек който цял живот чака любовта с надежда

- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
The Heartlistener написа:DAF написа:Много добра тема, адмирации от менето една снимка и от мен, и бих желал няколко човека да я коментират.
Според мен снимката е символична и е по-скоро основа за емоционални асоциации.
...Безкрайна самота...Примирение...Безпътица...Дъждовен полумрак като тъжен край на един житейски път... Бледа светлина на стари фенери напомняща за угасващия живот... Самотната пейка - последна спирка...
... В треперещите пръсти - цвете - ярки късчета тъга...спомени за отдавна отминали слънчеви дни, изгубена любов, равносметка... И все пак - непогубена от реалността душевност, уморена вяра в смисъла....
Това беше добро!

Цялостно снимката изобразява нещо като сън...Хем е мъгляво,а пък небето е синьо (надежда),а лампите светят(като на свечеряване)...
Детайлно виждаме човек на видима възраст 40 г.,но изглеждащ на повече,вероятно от работата,която извършва.Предполага се,че работи тежка физическа работа,имайки предвид големината на китките и облеклото му (позацапано,овехтяло).
Позата му изобразява дълбок замисъл и тревожност (сякаш нищо друго няма значение).Пръстите на ръцете са допрени един до друг като за молитва.Същевременно държейки цветя,приличащи на червени лалета-символ на идеалната любов,можем да направим предположение,че е някъде в Холандия и се моли да види любимата си,а тя закъснява и няма да се яви и човека е губи надежда....
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Всичко, което ви прави впечатление! Къде са според вас и какво се случва?

- ogata
- старши ентусиаст
-
P1tbuL написа:
Всичко, което ви прави впечатление! Къде са според вас и какво се случва?
Имат руски черти. Бих казал, че са студенти, но по баджовете съдя че става дума за конференция.
Облеклото на масата говори че са учени но пича на фокус ясно му личи че е по-задръстен - инженер или компютърджия

Вероятно е през късната есен или зимата заради половерчетата и дългите ризки.
Намират се в университетска аула, 10.15 (часовника) - сутринта е (дневната светлина на заден фон)

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2