За "хубавите" номера.
Модератор: Общи модератори
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Re: За "хубавите" номера.
M10 написа:Е аз за 1000лв ще си зема гнила е30ка без документи на газ бре, тия луди ли са
Така е приятел!На това му се вика законна корупция и цените са твърди

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
ZLATIST написа:M10 написа:Е аз за 1000лв ще си зема гнила е30ка без документи на газ бре, тия луди ли са
К'ва законна корупция бе това е ако искаш!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
boksioraE39 написа:ZLATIST написа:M10 написа:Е аз за 1000лв ще си зема гнила е30ка без документи на газ бре, тия луди ли са

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Само не мога да разбера за какво използват събрните пари от тези такси за избрани номера?!Явно си правят някое друго "бонусче" към запалатките.На една партида номера най-малко 12-13 хилки изкарват.
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
boksioraE39 написа:ZLATIST написа:M10 написа:Е аз за 1000лв ще си зема гнила е30ка без документи на газ бре, тия луди ли са
Точно за това говоря бе!Хем да искаш нещо, хем да трябва да си платиш за да го получиш преди друг някой

bobi_81xx написа:Само не мога да разбера за какво използват събрните пари от тези такси за избрани номера?!Явно си правят някое друго "бонусче" към запалатките.На една партида номера най-малко 12-13 хилки изкарват.
Отиват им в бюджета. Защото иначе нема да си мръднат пръста или пък ще е само за собствена цел.
Примерно: гласували са за 2014 бюджет 100 000 000 лв за КАТ, но им дават 50 000 000 лв, а другите им казват съберете си ги от глоби ако не искате да си останете само с първите 50.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
ZLATIST написа:boksioraE39 написа:ZLATIST написа:M10 написа:Е аз за 1000лв ще си зема гнила е30ка без документи на газ бре, тия луди ли са
Точно за това говоря бе!Хем да искаш нещо, хем да трябва да си платиш за да го получиш преди друг някой
Май само ти си разбираш за какво говориш...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
ZLATIST написа:boksioraE39 написа:ZLATIST написа:M10 написа:Е аз за 1000лв ще си зема гнила е30ка без документи на газ бре, тия луди ли са
Каква корупция бре? То и в магазина е така, ако искаш сирене си плащаш, ако искаш от по-хубавото си плащаш повече.
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Kris написа:bobi_81xx написа:Само не мога да разбера за какво използват събрните пари от тези такси за избрани номера?!Явно си правят някое друго "бонусче" към запалатките.На една партида номера най-малко 12-13 хилки изкарват.
Отиват им в бюджета. Защото иначе нема да си мръднат пръста или пък ще е само за собствена цел.
Примерно: гласували са за 2014 бюджет 100 000 000 лв за КАТ, но им дават 50 000 000 лв, а другите им казват съберете си ги от глоби ако не искате да си останете само с първите 50.
Колега,сигурно си прав,въпроса е че всичко си е легално и си ти дават даже касова бележка за избран номер и всичко си е ОК

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Мисълта ми беше, ясно е че се плаща, но като отида мога ли да си купя номер 0001 на цената на 8886 (и двата са ххху) или ще е "продаден" вече... според мен второто.
bobi_81xx написа:Kris написа:bobi_81xx написа:Само не мога да разбера за какво използват събрните пари от тези такси за избрани номера?!Явно си правят някое друго "бонусче" към запалатките.На една партида номера най-малко 12-13 хилки изкарват.
Колега,сигурно си прав,въпроса е че всичко си е легално и си ти дават даже касова бележка за избран номер и всичко си е ОКПоне аз когато ходих да си избирам номер си подадох заявление съвсем нормално заплатих си и си чаках да дойде номера(3 месеца).
Е разбира се, че е легално.
Но най тъпото е че номерата на колата за които всички плащат некакви суми, всъщност не са твоя собственост. А са отдадени за ползване. Което си е тъпо ако си дал примерно повечко пари за хххх номер и колата се тотализира, не можеш да си запазиш номера (на теория даже и за спомен не става).
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Може да си оставиш за спомен само част от вече срязаната табела,поне на мен са ми давали 

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Ако си дал 1000 лева за номер и някой боклук реши да ти го свали, защото му кефи или решил да зареди на бензиностанцията за без пари, какво правиш?
Отиваш в КАТ и си плащаш за нов или караш с какъвто ти дадат, защото не могат да ти сложат същия.
Отиваш в КАТ и си плащаш за нов или караш с какъвто ти дадат, защото не могат да ти сложат същия.
M10 написа:Мисълта ми беше, ясно е че се плаща, но като отида мога ли да си купя номер 0001 на цената на 8886 (и двата са ххху) или ще е "продаден" вече... според мен второто.
Номер 0001 не можеш да си купиш и за 100 000 хиляди

Live it like you Love it
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
xela написа:Ако си дал 1000 лева за номер и някой боклук реши да ти го свали, защото му кефи или решил да зареди на бензиностанцията за без пари, какво правиш?
Реално по закон е така,и ще бъде язък (жалко) за плащането за номер.Но разбере ли се кой е посегал ще ги плати X10:bang: