Терорът над българското население в област Кърджали
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Утре ще излеза и ще заявя, че ще направя безплатно чалга заведение във всяко населено място, финансирано от държавния бюджет и глупавото племе ще ме избере за президент.

Иво написа:stanchev написа:Бате Волен ше ги оправи набързо, само требе да гласуваме
Може и някъде да те причака с дядо ти и да ви пребие. Гласувайте

Немога да Ви разбера как бихте подкрепили Сидеров.При положение,че видяхте колко почтено се отнесе към хората и към институциите,когато стана катастрофата на магистрала "Тракия".Сигурно очаквате да управлява справедливо?Мислите ли,че наистина той би могъл да управлява справедливо,при положение,че потъпква законите на Република България и нормалните етични норми в обществото.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Aз предлагам следващия национален събор да го направиме там
А там полицаите турци ли са
Три дни ще им се ....
Абе все се ядосвам мама му стара като се зачета в такава тема!
Може би Бойко президент
Или някой такъв който има тежка ръка

А там полицаите турци ли са

Три дни ще им се ....
Може би Бойко президент

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Viper-a президент! Ще им Е** мамата за по-малко от година
Живков и неговия възродителен процес ще им се сторят като Байрам
Няма да ме изберат... и това е най-лошото... ама за българите
П.П. Няма да виждам форума до края на уикенда - ако решите да ми правите инициативен комитет - на мобилния, щото съм в гаража и ще ремонтирам гнило БМВ ( тренирам за поста Президент на Р. България)

П.П. Няма да виждам форума до края на уикенда - ако решите да ми правите инициативен комитет - на мобилния, щото съм в гаража и ще ремонтирам гнило БМВ ( тренирам за поста Президент на Р. България)
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Малко ми е странно да го пиша това - не познавам Али, но по името му съдя, че може да е от турско потекло - майсторът и разбирачът на БМВ-та, на който ние всички така силно се възхищаваме - и него ли да стреляме като дойде Волен на власт, а? Мисълта ми е, че не е невероятно много от нас да имат познати с турско потекло, които нищо чудно и да четат форума - струва ми се кофти да се изказваме крайно. Вярно е, че е неприятна цялата история, но повечето неща се насаждат изкуствено и ако има добри оправници и ясни правила за всички, ако се спре поне малко корупцията - тогава нещата ще се нормализират! Турците са си хора като нас, Българите, но ДПС си върти мръсни сделки и затова се получават неразбирателства. Поне така си правя аз изводите. Дайте да гласуваме трезво! Нека от изпадаме от една крайност в друга, защото насилието е най-лесното нещо като избор, по-трудно е да се бори човек в мирно време и да спазва правилата. Пак казвам - аз ще гласувам за демократ, а не за деспот! Никога аресорите не са довели до положителни резултати в съвременния свят. Дългогодишния труд и страдания на целия народ се обезсмисля с мандата на един фанатик - отива по дяволите европата, натото, оон-то, най-много да ни пуснат няколко бомби и после като сърбите ще бъдем (с половин век назад).
BMW only!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
viper написа:Viper-a президент! Ще им Е** мамата за по-малко от годинаЖивков и неговия възродителен процес ще им се сторят като Байрам
![]()
престани да се заяждаш с моми4ето нито си по умен нито по обедителен тва 4е излага аргумети обосновани на доказани неща неозна4ава 4ее по глупава от тебе макари нито един от постовете ти да няма по4ти нищо сериозно ,относно темата само расизми и тем подобни ти се едно си сляп 3 души ти покават какво пише и 4е не си прав зор да се заяждаш нети прави 4ес позмавамесе и не мисля 4е написаните думи от тебе си способено да удариш 5 коли да но ако ти дам автомат едвали ше натиснеш спусака макар и никои дане му харесва какво става има на4ини да се преборим но не сега немуе времето не се изказваи неподготвен защото думите написани от теб са расистки и ние изкаме 4иста българия но засега несме способни да направим нищо пак и незабравяи 4е между си4ки 4ерни кози винаги има няколко които дават мляко

- viper
- Crash Master
-
Аве, АМД, ти да не прегря - като процесорите
Какви бомби те гонят, какви пет лева
За не повече от 5 дни сме ги събрали, свили като лозови сърми и изфърлили в техната татковина
Тучин в БЪЛГАРИЯ
АЛООООООООООООООООООО Докато НАТО, ЕУ, САЩ и т.н лайна с праз се усетят тия нагли копелета вече ги няма! Държава в държавата ще ми правят
До тук всичко беше провокация, но истината е, че вече българи няма - останахме само тия недъгави мелези, дето търпят всичко
Дизел - научи се да пишеш на български и тогава пиши в такива теми

До тук всичко беше провокация, но истината е, че вече българи няма - останахме само тия недъгави мелези, дето търпят всичко

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
viper написа:Аве, АМД, ти да не прегря - като процесорите![]()
За не повече от 5 дни сме ги събрали, свили като лозови сърми и изфърлили в техната татковина
Тучин в БЪЛГАРИЯ
АЛООООООООООООООООООО Докато НАТО, ЕУ, САЩ и т.н лайна с праз се усетят тия нагли копелета вече ги няма! Държава в държавата ще ми правят
![]()
даржава няма да направят няма даим позволим то се знае

- viper
- Crash Master
-
dizelboy написа:viper написа:Аве, АМД, ти да не прегря - като процесорите![]()
Тучин в БЪЛГАРИЯ
![]()
БЪЛГАРСКИ!!!!
Държава няма да направят, няма да им позволим - то се знае .
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
viper написа:dizelboy написа:viper написа:Аве, АМД, ти да не прегря - като процесорите![]()
Тучин в БЪЛГАРИЯ
![]()
БЪЛГАРСКИ!!!!
Държава няма да направят, няма да им позволим - то се знае .
ето това е манталитета на българина като види 4е на некои нещо му куца и веднага даго нахрани еи каво като немога да го напиша правилно тва по малко българин ли ме прави от вси4ки тука по малко 4овек ли или на днешно време ако не ба4каш в престижна фирма не си 4овек можеби ,АКО ИЗКАШ ДА ЗНАЕШ ПРОСТИТЕ БЪЛГАРИ НАПРАВИХА ДЪРЖАВА У4ЕНИТЕ ТЕРИКАТИ Я РАГРАБИХА И ПРОДАДОХА това нее защото викам а да се замислиш малко на думите ми

TheBoss написа: Дали пък това не е поредното насъскване?
Последна промяна © на 13 Окт 2006, 21:37, променена общо 2 пъти
Жалкото, тъжното и гротесктното е, когато се качите на "Царевец" в първата Българска столица, на най-българския град, където е обявено и Съединението на България, да чуете Имама, как пее под крепостта в джамията и оглася с високоговорителите си околността на Търново. Тогава почвате да си давате за сметка ДПС какво представлява и Турция колко е близка до границите ни.
А в Момчилград, на няколко километра от Кърджали от 10-на години не се говори български език. Сега не знам как е, но сигурно положението е още по-стряскащо.
45 калибър СТИГА!
А в Момчилград, на няколко километра от Кърджали от 10-на години не се говори български език. Сега не знам как е, но сигурно положението е още по-стряскащо.

45 калибър СТИГА!
Да караш Peugeot е страст!
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
vld написа:Aз предлагам следващия национален събор да го направиме там![]()
А там полицаите турци ли са![]()
![]()
Три дни ще им се ....
Може би Бойко президент![]()
Полицайте са турци там да само с разликата че за разлика от българите полицаи тия немогат да четат и пишат половината на български
amd написа:
Малко ми е странно да го пиша това - не познавам Али, но по името му съдя, че може да е от турско потекло - майсторът и разбирачът на БМВ-та, на който ние всички така силно се възхищаваме - и него ли да стреляме като дойде Волен на власт, а? Мисълта ми е, че не е невероятно много от нас да имат познати с турско потекло, които нищо чудно и да четат форума - струва ми се кофти да се изказваме крайно. Вярно е, че е неприятна цялата история, но повечето неща се насаждат изкуствено и ако има добри оправници и ясни правила за всички, ако се спре поне малко корупцията - тогава нещата ще се нормализират! Турците са си хора като нас, Българите, но ДПС си върти мръсни сделки и затова се получават неразбирателства. Поне така си правя аз изводите. Дайте да гласуваме трезво! Нека от изпадаме от една крайност в друга, защото насилието е най-лесното нещо като избор, по-трудно е да се бори човек в мирно време и да спазва правилата. Пак казвам - аз ще гласувам за демократ, а не за деспот! Никога аресорите не са довели до положителни резултати в съвременния свят. Дългогодишния труд и страдания на целия народ се обезсмисля с мандата на един фанатик - отива по дяволите европата, натото, оон-то, най-много да ни пуснат няколко бомби и после като сърбите ще бъдем (с половин век назад).
нищо лошо в тия региони се е живеело и преди с турците мирно и спокоино само че откакто е ДПС там просто насъсква турците а и министъра по Дискриминацията е турчин и съответно няма да си мръдне пръста ако съкращават вишисти българи и наемат турци със средно на 2пъти по големи заплати
Бате Волен го поставям на почетната скамейка след Хитлер и Чаушеско. Както всички знаеме последните двама са свършили с лош край за тях и за много невинни хора....
Идеята не е да се избиват хора, които имат различна религия от нашата била тя лоша или не. Една религия не трябва да се налага на сила въху хора, които не я почитат. В България официалната религия е християнската и на който не му изнася това и начина на живот тук, може спокойно да си смени местожителството и да отиде на място, където ще се чувства удовлетворен от националността си и вярванията си. Това естествено няма да стане докато все още има хора, които им показват, че са добре дошли тук ( кой влезе в коалиция с ДПС? и защо след като това се случи ние като българи и избиратели не го предотвратихме още в зардоиш?).
И после се оплакваме,че сме окупирани от турското население... Така сме се оплаквали и когато сме били под турско робство, но ние българите знаеме само да мрънкаме от какво сме недоволни и чакаме някой да ни разреши проблемите ( както знаеме не сме се освободили сами). Ето затова всеки ден ще се строят джамии и децата ни ще учат турски, а ние само ще седим отстрани и ще се оплакваме..
оказа се че бате волен напоследък го подкрепят и етнически турци много от които страдат от мафията на ДПС или са загубили работата си понеже ДПС гони до дупка всеки българо-мохамеданин или турчин които не я подкрепя,не са само заплахи за убииство ами уволняват и от работа масово а и на много турци вече им е писнало от тая мафия все пак не всички са толкова тъпи че да гласуват 10години за тях и да гледат как нещата само на зле отиват
Последна промяна DroW на 07 Окт 2006, 2:27, променена общо 1 път
- DroW
- младши ентусиаст
-
TheBoss написа:Хм, интересно, колко от вас са ходили в Кърджали? А който е ходил дали е видял паметника на Васил Левски? Или сградата на пожарната? Също ми е интересно, имаме човек, който живее там и не коментира. Дали пък това не е поредното насъскване?
тия паметници са все още там защото не им е лесно да ги бутнат
в момента сме в 21 век в свободна България на връх Свобода в Родопите е издигнат паметник на поробителя Енихан Баба според историята тои е първият поробител на родопските българи избил над 100 000 и потурчил още толкова.
Ето какво казва жител на гр.Смолян:"Има ли друга страна която да прави паметник на поробителя?"
Инициативата за строежа е на ДПС и отново целта на Доган да демонстрира политическо и религиозно надмощие.Храмът е изграден в разрез със закона върху заграбена държавна земя и още по страшното върху древно тракииско светилище което е сринато за строежа.Около паметника лежат парчета от съдове от 1ви и 5ти век остатъци от някогашното светилище тепърва разглеждано наи старателно от арехолози които сега вече нямат този шанс таи като нищо не е останало.
Значи след като може тоя паметник в момента да седи там и досега е там и никои не го е запалил още а му трябват 2 туби бензин точно.Паметник на тоя дето е изнасилвал и клал предците ни.
Факт е обаче че от нашата страна на босфора на нашата граница с Турция има струпани над 500 000на турска армия така че не мислете да трепете турцуте защото така само ще им дадем зелена светлина да влязат и да направят това което направиха продължават да правят с киурдите преди няма и 5 години наи-големия геноцид от 2рата световна война насам които светът е виждал.
Но определено ако това е насъскване и тия ми строят такива паметници още се чудя и го мисля как да събера няколко души и да отида с колата и с 2 туби бензин и да го запаля тоя така наречен културен паметник ... не че някои го пази така или иначе.
само прочете тук в линк-а които случаино намерих в интернет заедно с още много историята ни какво казва тия които са се били за нас сега се обръщат в гробовете просто там е описано кои е тоя енихан баба и за Родопите където са живяли едни от най-големите герои на България
http://209.85.129.104/search?q=cache:u0szS2T-GbAJ:www.novazora.net/2005/issue19/story_13.html+%D0%95%D0%BD%D0%B8%D1%85%D0%B0%D0%BD+%D0%91%D0%B0%D0%B1%D0%B0&hl=bg&gl=bg&ct=clnk&cd=3
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=11567&photo=2
Последна промяна DroW на 07 Окт 2006, 4:00, променена общо 1 път
- DroW
- младши ентусиаст
-
От векове родопчани излизали там на курбан, тачели обредите на траките. И българи-християни, и българи-мохамедани, лете излизали, за да се срещнат на общия терен, на общия си връх. Всички говорят на чист майчин български език, носят най-цветните български народни носии, пеят най-лиричните и трагични песни за Стоян войвода и Руса девойка, тачат най-древните си обреди, а сега трябва да застават пред тюрбетата на Енихан и Саръ баба - техните палачи?!
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4