Някой знае ли какво точно представлява това ?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Niksfred
- Потребител
-
- Мечтае да кара: M3 E30 Sport Evolution
Някой знае ли какво точно представлява това ?
Здравейте колеги.
Искам да ви попитам някой дали знае , този куфар точно какво представлява дали е за автомобил , или за мотоциклет. Съжалявам ако не е в правилния отдел , но не намерих къде другаде би било подходящо да пусна темата. Ако не е за тук , моля да се изтрие.

Ето линк , ако не се виждат снимките https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Искам да ви попитам някой дали знае , този куфар точно какво представлява дали е за автомобил , или за мотоциклет. Съжалявам ако не е в правилния отдел , но не намерих къде другаде би било подходящо да пусна темата. Ако не е за тук , моля да се изтрие.

Ето линк , ако не се виждат снимките https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Re: Някой знае ли какво точно представлява това ?
Това ми прилича на куфар за мотор от тези които са по 2.
- Niksfred
- Потребител
-
Ами , първо и аз това си помислих , но не трябва ли тогава да има , някакви куки , или нещо такова, за да се захваща към мотора ?
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Според мен това е чанта за инструменти и триъгълник на някой много стар модел. Няма прикрепящ механизъм, за да е за мотор, плюс това такава изрязана форма за мотор- едва ли. Но естествено не съм на 100% сигурен за какво е. Това, което пише на чантата "skai" означава, че е от материал- заместител на истинската кожа. Търсих я много във всезнайкото ама сигурно не търся правилно 

- Niksfred
- Потребител
-
Ами благодаря все пак, че си се опитал , аз също търсих с различни имена ,но никъде не открих нещо такова. Искам да я пускам за продажба, но като не знам дори какво е , не искам да заблудя някого.
5 мнения
• Страница 1 от 1