Помощ при избор на smartphone
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Помощ при избор на smartphone
Здравейте, дойде време да си сменя телефона и мисля да си взема някакво смартфонче, за около 250-300лв втора ръка. Пълен инвалид съм по темата, проучвам едвам от 1 час. Ако ми помогнете при избора ще съм много благодарен! Общо взето ми трябва нещо, което максимално да щади батерията ми, да ползвам предимно за Viber, от време на време сърфиране в нета и да прави добри снимки с дисплей около 4" (не ми трябват тия големите телевизори). Доколкото разбрах от това, което видях избора ми е между Samsung Galaxy SII, SII, HTC x8, и Sony Xperia S. Като съм най-навит на Сони-то заради камерата му 12МП, но ме притеснява това, че порочетох, че батерията му не се сменя, което какво трябва да значи, че някой ден като и дойде времето, трябва да хвърля телефона заради нея?

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Помощ при избор на smartphone
Трябва ти IPhone 4 ,батерията му кара доволно и е добър като за първи смартфон,
Galaxy SII е много добър (имам такъв,дори съм го пуснал) но батериите не са им най-силните места,отличен апарат,просто страхотен,и за това съм му взел и втора батерия,вечер си спи на зарядното,но защото и аз много го ръчкам.
Така че,виж некое IPhone или галакси с2
Galaxy SII е много добър (имам такъв,дори съм го пуснал) но батериите не са им най-силните места,отличен апарат,просто страхотен,и за това съм му взел и втора батерия,вечер си спи на зарядното,но защото и аз много го ръчкам.
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Трябва ти IPhone 4 ,батерията му кара доволно и е добър като за първи смартфон,
По каталог дават батерията на Iphone 4s и S2, по-слаби от тази на Samsung Galaxy S3 Mini:
Капацитет (mAh):1432 (Iphone 4s)
Капацитет (mAh):1650 (Samsung Galaxy S II Plus I9105)
Капацитет (mAh):2100 (Samsung I9300 GALAXY S3)

Попаднах на LG Optimus L7 II p710, който има батерия с Li-Ion 2460 mAh

Някой има ли мнение за него? Две 1 ядра по 1GHz и 768 РАМ достатъчно ли са?
- venum
- Потребител
-
- Кара: Bmw 3er Touring-E46-330 Xd-254 Hp+
- Мечтае да кара: BMW Z10
Ако мога да помогна с скромният ми опит с компютри таблети преинсталации и какви ли още не ...... свързани с те такива
дивайси бих казал самсун галакси ес 4 -според мен най доброто за момента .имал съм ай фон 4 ес , ай фон 5 галакси ес 2 галакси ес 3 и сега съм с ес 4 според мен това е смартфона с най много възможности и с най добри параметри .

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
И аз съм на същата вълна като колегата търся си модел смартфон но при мен условието да е с 2 сим карти.Оглеждам доста телефони,но като марки ги ограничих на две,Самсунг и Htc. Най-много съм навит на Самсунг с4 мини (i9192) има доста добри параметри.
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Видях , че си писал и HTC 8x - няма да съжаляваш ако го вземеш . Погледни и този http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/0/ ... 750-ativ-s
Иначе в една тема бяха писали и за Moto G by Motorola , който на хартия не ми изглежда зле (но пък е с Андроид , който лично на мен не ми харесва как работи, но все пак както е казано : "Разни хора , разни идеали") .
Иначе в една тема бяха писали и за Moto G by Motorola , който на хартия не ми изглежда зле (но пък е с Андроид , който лично на мен не ми харесва как работи, но все пак както е казано : "Разни хора , разни идеали") .
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
Не разбирам, защо е нужно телефон да се избира по-хардуера,и да трябва да има 50гб РАМ, нали все пак се ползва за разговори, интернет и най-много някоя смотана игра?!venum написа:ес 4 според мен това е смартфона с най много възможности и с най добри параметри .

- Evkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: S62B50
Колеги мнение за Alcatel One Touch Idol Mini имате ли? Цената му е добра. 270 лв 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Empty_Head написа:Е.Димитров написа:Трябва ти IPhone 4 ,батерията му кара доволно и е добър като за първи смартфон,
По каталог дават батерията на Iphone 4s и S2, по-слаби от тази на Samsung Galaxy S3 Mini:
Капацитет (mAh):1432 (Iphone 4s)
Капацитет (mAh):1650 (Samsung Galaxy S II Plus I9105)
Капацитет (mAh):2100 (Samsung I9300 GALAXY S3)
Попаднах на LG Optimus L7 II p710, който има батерия с Li-Ion 2460 mAh![]()
Някой има ли мнение за него? Две 1 ядра по 1GHz и 768 РАМ достатъчно ли са?
Не се лъжи много по размера, има много фактори, които са важни да изкара по-дълбо, то й айфона е с по-малък екран и не е супер амолед и харчи по-малко.
И ако ще е ябълка гледай поне 4С, че 4ката малко бавничка вече.

- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
За сега съм се спрял на LG Optimus L7 II P710, 300лв чисто нов с 2г гаранция. Мислите ли, че си заслужава?
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l7_ii_p710-5275.php

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l7_ii_p710-5275.php
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
тук направихме обща тема,колеги
viewtopic.php?f=4&t=278515
viewtopic.php?f=4&t=278515

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
12 мнения
• Страница 1 от 1