За "хубавите" номера.
Модератор: Общи модератори
Re: За "хубавите" номера.
blqsu4ko написа:M10 написа:Мисълта ми беше, ясно е че се плаща, но като отида мога ли да си купя номер 0001 на цената на 8886 (и двата са ххху) или ще е "продаден" вече... според мен второто.
Номер 0001 не можеш да си купиш и за 100 000 хиляди
Това защо? Какво му е толкова специалното

Иначе колегата по-горе имаше предвид, че може да искаш да си платиш за даден номер и да не стане, защото е нещо като "запазен", макар официално и по закон да няма такава възможност... Аз като исках по-специален номер и исках да си платя ми казаха, че в тази серия няма да стане, но може да ме "запишат/запазят" и след няколко месеца да го взема с пререгистрация и 50 лева, ама се отказах нещо

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Някой знае ли колко е номер СА 5258 ХХ ?
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Kris написа:ZLATIST написа:boksioraE39 написа:ZLATIST написа:M10 написа:Е аз за 1000лв ще си зема гнила е30ка без документи на газ бре, тия луди ли са
Така е приятел!На това му се вика законна корупция и цените са твърди
К'ва законна корупция бе това е ако искаш!
Точно за това говоря бе!Хем да искаш нещо, хем да трябва да си платиш за да го получиш преди друг някой
Каква корупция бре? То и в магазина е така, ако искаш сирене си плащаш, ако искаш от по-хубавото си плащаш повече.
Така е бре!Само, че в магазина като искаш френско сирене, не ти казват отиди на еди кое си гише да си платиш таксата и тогава ела да си купиш сиренето, докато в КАТ е така.Защо не го направят това плащане за номер по избор направо там където плащаш и останалите такси, а го правят отделно и на отделна квитанция(фактура)???Защото, ако някой реши да се занимава ще се окаже, че това е незаконно!

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Защо да е на отделни гишета?На едно гише се плаща,на бележката е отбелязана допълнителната сума която е платена за избор на номер по желание.По принцип има условие при заявленията за любим номер трябва лицето което желае услугата да не е длъжник в системата на КАТ.Но не го спазват и това де.. 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
blqsu4ko написа:M10 написа:Мисълта ми беше, ясно е че се плаща, но като отида мога ли да си купя номер 0001 на цената на 8886 (и двата са ххху) или ще е "продаден" вече... според мен второто.
Aко сложa снимкa нa колa с 0001??

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
mumford написа:Някой знае ли колко е номер СА 5258 ХХ ?
Също толкова колкото и СА 8888 ХХ, пак се води номер по избор, а не от готовите комбинации. Освен ако нещо нямаш познат и да те нареди.
boksioraE39 написа:blqsu4ko написа:M10 написа:Мисълта ми беше, ясно е че се плаща, но като отида мога ли да си купя номер 0001 на цената на 8886 (и двата са ххху) или ще е "продаден" вече... според мен второто.
И аз знам за няколко коли с такъв номер. И мога да направя някоя и друга снимка, но да видим първо каква е печалбата.

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Имам един познат с пасат 2-ка с такъв номер 0001, и един друг пак с пасат 4-ка със същия номер, само че друга серия...

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Kris написа:boksioraE39 написа:blqsu4ko написа:M10 написа:Мисълта ми беше, ясно е че се плаща, но като отида мога ли да си купя номер 0001 на цената на 8886 (и двата са ххху) или ще е "продаден" вече... според мен второто.
И аз знам за няколко коли с такъв номер. И мога да направя някоя и друга снимка, но да видим първо каква е печалбата.
Наскоро засичах един черен Бенц пура с такъв номер. Типичен мутренски автомобил черен с тъмни стъкла(всичките). Явно не е случаен, но се съмнявам да не можеш да си вземеш 0001 понеже от буквена серия ТН бяха ми запазили номер 1777 и 0001 за следващата буквена серия

Иначе оня ден на летището засякох един кадилак с номер РВ 11111 А

ATR-42/72
Kris написа:mumford написа:Някой знае ли колко е номер СА 5258 ХХ ?
Също толкова колкото и СА 8888 ХХ, пак се води номер по избор, а не от готовите комбинации. Освен ако нещо нямаш познат и да те нареди.
Прав си колега, но в нашата "функционираща" държавава хората уреждат доста по-големи и значителни сделки /по нашенско далаверки

Най-малкото, което може да направи началника на съотвения КАТ е да го извика да пият кафенце горе в кабинета, че да обсъдят благосъстоянието му и "предсрочното" пенсиониране..

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Kris написа:boksioraE39 написа:blqsu4ko написа:M10 написа:Мисълта ми беше, ясно е че се плаща, но като отида мога ли да си купя номер 0001 на цената на 8886 (и двата са ххху) или ще е "продаден" вече... според мен второто.
Бе обърках с 0000, нещо не съм догледал в бързината

Live it like you Love it
- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
Номер "C 0001 XX "се взима безплатно , просто трябва да станеш президент на България....нищо повече
Плащам 100 кинта (което е двойно на нормалната такса) на човека който ми уреди да си сложа PB 0001 XX на едната кола , щото гледам има няколко специалиста по темата
.
Номер СА 5258 ХХ струва - просто по избор - 50 лева.
СА 8888 ХХ струва - 4 еднакви -1000 лева

Номер СА 5258 ХХ струва - просто по избор - 50 лева.
СА 8888 ХХ струва - 4 еднакви -1000 лева

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
0000 няма такъв номер!!!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ти ше кажеш 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Harry Poter
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M3 E46
Явор написа:ти ше кажеш
Покажи им