Само аз ли съм така?
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Само аз ли съм така?
Седя посред нощите и смятам във някаква таблица на Excel, какво има да се прави по една 15 годишна кола. Общо сметките излязоха около 1200 лв, без да се правят някакви Custom ъпгрейди. Само аз ли прекалено много се вманиачавам, във нещо което така или иначе след 5 години ще е за скрап или продадено за 2000 лв? Вие успявате ли да си затворите очите, за някакви дребни проблеми по колата, които търпят отлагане или има и други болни?
ПС: Собствениците на Е30 ги изключваме, при тях е ясно.
ПС: Собствениците на Е30 ги изключваме, при тях е ясно.

- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
Re: Само аз ли съм така?
чак за по нощите не знам дали е нормално. но пък ексела ти е доста скромен
в моя ме е страх да гледам от известно време насам 

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Въпроса е да попаднеш на читав автомобил с малко забележки за отстраняване, които да се оправят накуп или за много кратък период от време.
Оттам нататък колата трябва да се пази и обслужва редовно, а когато изникне нещо веднага да се поправя.
Проблема при 15+ годишните коли е, че доста често става така, че тамън едно оправиш то друго се разваля и няма край...
Оттам нататък колата трябва да се пази и обслужва редовно, а когато изникне нещо веднага да се поправя.
Проблема при 15+ годишните коли е, че доста често става така, че тамън едно оправиш то друго се разваля и няма край...
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
не разбрах .. за 1200 месечно ли говорим

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Не си само ти колега..има и други болни,визирам себе си..
ако постна тук целия списък с нещата направени по колата ми плюс списъка с неща които мисля да направя със сигурност ще ме освидетелствате... 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
В един момент човек пораства и приоритетите му се променят...
При всеки се случва по различно време и начин.Колкото по-рано разбереш,че има много по-важни неща от куп ламарина толкова по-добре.
При всеки се случва по различно време и начин.Колкото по-рано разбереш,че има много по-важни неща от куп ламарина толкова по-добре.
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Това е нормално
не cи cамо ти така с таблиците на ексела.Дано колата да не последва твоя сценарии след години а да си я стегнеш и да си я караш още дълго.Иначе и колегата е прав,че на човек му се променят приоритетите ама като ти е кеф да се занимаваш c ламарината
лошо няма.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Аз взех е34-ката за една сума и досега ми струва още толкова. И като смятам какво още е нужно да се свърши, за да няма забележки, то ще са ми нужни още към 5-6-700лв. (като и аз нямам предвид модове). Но наистина както каза един колега по-нагоре човек с времето си променя приоритетите. Започвам да осъзнавам, че харча прекалено много само за колата и се лишавам от други нужни неща.
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Абсолютно колега не си сам
лошото е да си болен на тая тема а заплатата да ти е скромна... Ето това вече е кофти искаш да смениш оправиш нещо по автомобила... почва едно събиране лишаване от друго... по дълго го проточваш и повече говориш за него и най-вече близките още повече те мислят за Сектант...
За гаджето няма да говорим... (Голям късмет ,е че е доста запален фен на марката),то едно мрънкане как една преса хубава нямала а колата всичко имала... повече време я чистя от колкото говоря с нея на ден...
И едни такива забележки който мен лично ме дразнят.. на 26 години съм ако сега не се изпорадвам на возилото КОГА!!!(СЕГА
) Като дойде едно 2 деца ще му мислим... а като ми каже жената за какво спестяваш тоя път .. редовно казвам за Джип ,че като станем повече в семейството няма да ни е удобно купето
П.П всичко с Времето си Господа..

За гаджето няма да говорим... (Голям късмет ,е че е доста запален фен на марката),то едно мрънкане как една преса хубава нямала а колата всичко имала... повече време я чистя от колкото говоря с нея на ден...
И едни такива забележки който мен лично ме дразнят.. на 26 години съм ако сега не се изпорадвам на возилото КОГА!!!(СЕГА

П.П всичко с Времето си Господа..
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Не си сам определено и определено няма нищо лошо в това да искаш колата ти да е без забележки.
То тва си е до дисциплина все пак - ако една кола не можеш да оправиш на де си тръгнал
Иначе вече - М пакети , джанти манти тва са глупости , е не е лошо да ги имаш ако може да си ги позволиш.
И аз отлагам някои неща от край време - като удара на предния капак и тазове за зимните гуми , ама ги държа така тези работи да ми стоят за кадем
щото в момента в който ги оправя не се знае какво ще последва 
То тва си е до дисциплина все пак - ако една кола не можеш да оправиш на де си тръгнал

Иначе вече - М пакети , джанти манти тва са глупости , е не е лошо да ги имаш ако може да си ги позволиш.
И аз отлагам някои неща от край време - като удара на предния капак и тазове за зимните гуми , ама ги държа така тези работи да ми стоят за кадем

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Binev_OuT написа:Не си сам определено и определено няма нищо лошо в това да искаш колата ти да е без забележки.
То тва си е до дисциплина все пак - ако една кола не можеш да оправиш на де си тръгнал![]()
И аз отлагам някои неща от край време - като удара на предния капак и тазове за зимните гуми , ама ги държа така тези работи да ми стоят за кадемщото в момента в който ги оправя не се знае какво ще последва
Едва ли за 1200лв без забележки

Много като тебе вече плакаха ...
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Ronka написа:Binev_OuT написа:Не си сам определено и определено няма нищо лошо в това да искаш колата ти да е без забележки.
То тва си е до дисциплина все пак - ако една кола не можеш да оправиш на де си тръгнал![]()
И аз отлагам някои неща от край време - като удара на предния капак и тазове за зимните гуми , ама ги държа така тези работи да ми стоят за кадемщото в момента в който ги оправя не се знае какво ще последва
На мене по толкова ми се случва да давам на месец явно имам голям проблем а колата като я видя все едно нищо не съм дал

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Аз само вчера и днес ги прахосах толкова по Е34-ката ...а кога ще тръгне не се знаеБаЯн написа:Ronka написа:Binev_OuT написа:Не си сам определено и определено няма нищо лошо в това да искаш колата ти да е без забележки.
На мене по толкова ми се случва да давам на месец явно имам голям проблем а колата като я видя все едно нищо не съм дал![]()

Последна промяна Митко Стоянов на 07 Фев 2014, 17:50, променена общо 1 път

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Оффф, поуспокоих се
И на мен отдавна парите хвърлени по колата надвишиха сумата за закупуването и. И то без последния ремонт. Ама кво да прайш. Мерак с пари се гаси.
Само последните 10 дена метнах едни бързи 2 бона.
И ето сега е момента, в който може би ще ме обявите за луд-правих основен на М50В20

И на мен отдавна парите хвърлени по колата надвишиха сумата за закупуването и. И то без последния ремонт. Ама кво да прайш. Мерак с пари се гаси.
Само последните 10 дена метнах едни бързи 2 бона.
И ето сега е момента, в който може би ще ме обявите за луд-правих основен на М50В20

58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4