Само аз ли съм така?
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Re: Само аз ли съм така?
daddy_ написа:Оффф, поуспокоих се![]()
И на мен отдавна парите хвърлени по колата надвишиха сумата за закупуването и. И то без последния ремонт. Ама кво да прайш. Мерак с пари се гаси.
Само последните 10 дена метнах едни бързи 2 бона.
И ето сега е момента, в който може би ще ме обявите за луд-правих основен на М50В20
Че ти за 2 бона ще земеш цял мотор с карантията,че и по нов,даже и ще останат пари за зоб

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
GecataBMW-E46 написа:daddy_ написа:Оффф, поуспокоих се![]()
И на мен отдавна парите хвърлени по колата надвишиха сумата за закупуването и. И то без последния ремонт. Ама кво да прайш. Мерак с пари се гаси.
Само последните 10 дена метнах едни бързи 2 бона.
И ето сега е момента, в който може би ще ме обявите за луд-правих основен на М50В20
Че ти за 2 бона ще земеш цял мотор с карантията,че и по нов,даже и ще останат пари за зоб![]()
Ейййййййй.......

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Чета темата и се убеждавам, че няма по-тежък случай от моя... Аз до момента съм вкарал около 2500 лева в МПС, с пълното съзнание, че то НИКОГА няма да се кара. Правя си го просто така, като експонат. И в момента съм до ... никъде. Освен парите, железарията ми държи цял един гараж, там са ми и почти всичките инструменти, а колко време и труд съм хвърлил по нея - изобщо не ми се смятат...
Excellent! Steven is my name!
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Borymeckata написа:Чета темата и се убеждавам, че няма по-тежък случай от моя... Аз до момента съм вкарал около 2500 лева в МПС, с пълното съзнание, че то НИКОГА няма да се кара. Правя си го просто така, като експонат. И в момента съм до ... никъде. Освен парите, железарията ми държи цял един гараж, там са ми и почти всичките инструменти, а колко време и труд съм хвърлил по нея - изобщо не ми се смятат...
Колега, важното е да се усмихваш, правекйки това МПС и да си щастлив, въпреки, че както ти го описваш е дупка за пари. Другото няма значение

Диагнозата е ясна - фанатици.
Аз също съм в дилема дали да набия излишни пари в моята или да си я карам, поддържам и вместо да тунинговам да ги вкарам във фонд Е92

Имам табличка, според която следващите 2-3 месеца трябва да набия 4к лева за всмукателни, изпускателни колектори, ремап, джанти bbs lm, м-ков волан и още какво ли не. Но като знам, че като тръгна да я продавам след година-две и ще дойдат да ми кажат - "брат, тез ги има по 5000 лв." и много се колебая дали няма да съжалявам.
Но като се познавам - почти сигурно е, че ще ги хвърля тези пари

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Преди четири години като почнах 2002-ката си ги водих и аз в един тефтер. Като стигнах до 10-15 бимберици спрях. А има още доста след това. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
И аз тоя филм съм го гледал преди и пак се опитвам да си го прожектирам в момента, даже първата част я изгледах...но охлажащ за ентусиазма ми е пресния спомен от бай ..й дето я гледа, гледа и вика в мобилето ги има такива по "триипестин" НОВ ВНОС! И ти оставаш там един такъв недоразбран, а да кажеш нещо ама решаваш, че смисъл няма, тоя се метне при тати у гоуфо и си тръгне и си мисли къв е готин и как ти е отворил очите и тате му купава курника за "триипестин" щото синковеца много ги усеща нещата. Направо нащо си е чист мазохизъм ама лек няма!
Sent from the черешата
Sent from the черешата
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
devent написа:... Колега, важното е да се усмихваш, правекйки това МПС и да си щастлив, въпреки, че както ти го описваш е дупка за пари. Другото няма значение
Диагнозата е ясна - фанатици.
Така е колега, но моят случай е доста по-тежък. Купил съм една 30-годишна развалина без документи и (не ме питай защо...) се опитвам да го възстановя в заводския му вид. Определено не е за каране, за гъзария също не става... И аз се чудя защо съм се захванал да възкресявам тоя мъртвец... Няма нищо общо с БМВ обаче, затова може би не трябва да го обсъждам във форума.
Excellent! Steven is my name!
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
(bubsa) написа:В един момент човек пораства и приоритетите му се променят...
При всеки се случва по различно време и начин.Колкото по-рано разбереш,че има много по-важни неща от куп ламарина толкова по-добре.
Много точно и ясно се е изразил колегата!!! +1

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Начи не съм само аз
добреее успокоих се 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Borymeckata написа:Чета темата и се убеждавам, че няма по-тежък случай от моя... Аз до момента съм вкарал около 2500 лева в МПС, с пълното съзнание, че то НИКОГА няма да се кара. Правя си го просто така, като експонат. И в момента съм до ... никъде. Освен парите, железарията ми държи цял един гараж, там са ми и почти всичките инструменти, а колко време и труд съм хвърлил по нея - изобщо не ми се смятат...
Колега,признал съм те!!!

- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Имаше един период от година и половина може би 2 години където от 700лв заплата ,500лв отиваха по колата
Случвало се е да избирам между нова ламбда сонда или маратонки
Незнам с кой акъл съм ги правил тези глупости ама по важното е ,че се осъзнах 

Колега всичко е до приоритети , явно си с малко грижи та отделяш толкова много време и средства само за колата
И аз като я купих моята се почна едно - второ - трето ... хайде това ще е последно ... и т.н.
Всичко според мен минава с времето , сега не че съм се спрял да хвърлям пари за колата , но все повече се замислям да си купя някоя нова кола , а таз да я вкарам в гаража . Така мисля , че ще ми излезне по-евтино отколкото да си оправя моята както искам
Ама квото и да си говорим всичко опира до $$$ , нямаш ли достатъчно си е мъка месец след месец

И аз като я купих моята се почна едно - второ - трето ... хайде това ще е последно ... и т.н.

Всичко според мен минава с времето , сега не че съм се спрял да хвърлям пари за колата , но все повече се замислям да си купя някоя нова кола , а таз да я вкарам в гаража . Така мисля , че ще ми излезне по-евтино отколкото да си оправя моята както искам

Ама квото и да си говорим всичко опира до $$$ , нямаш ли достатъчно си е мъка месец след месец

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Ентусиасти сте!!! Или си купувате неземни кочини. Ако е за евридейка или семейна кола, средствата са неоправдани. Ако е за някакъв уникат, с който да се забавлявате даже са малко.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
zafirovp написа:Седя посред нощите и смятам във някаква таблица на Excel, какво има да се прави по една 15 годишна кола. Общо сметките излязоха около 1200 лв, без да се правят някакви Custom ъпгрейди. Само аз ли прекалено много се вманиачавам, във нещо което така или иначе след 5 години ще е за скрап или продадено за 2000 лв? Вие успявате ли да си затворите очите, за някакви дребни проблеми по колата, които търпят отлагане или има и други болни?
ПС: Собствениците на Е30 ги изключваме, при тях е ясно.
Нищо ти няма, брато

ATR-42/72
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
zafirovp написа:Седя посред нощите и смятам във някаква таблица на Excel, какво има да се прави по една 15 годишна кола. Общо сметките излязоха около 1200 лв, без да се правят някакви Custom ъпгрейди. Само аз ли прекалено много се вманиачавам, във нещо което така или иначе след 5 години ще е за скрап или продадено за 2000 лв? Вие успявате ли да си затворите очите, за някакви дребни проблеми по колата, които търпят отлагане или има и други болни?
ПС: Собствениците на Е30 ги изключваме, при тях е ясно.
Колега, щом започваш да се дразниш и започва да ти тежи ,че даваш прекалено много средства за поддръжката ,а не си удовлетворен от резултата , смени автомобила с по-нов от същата марка . Така пак ще даваш пари, но поне после ще си удовлетворен от резултата като се качиш в него поне ще е по-нова година,а и по-бавно ще се амортизира. Каквото и да си говорим все пак автомобилчетата ни подминат ли тинейджърската възраст, се започват проблемите . Единственото спасение е по-нова година примерно 2002-2005 . Така поне като се развали нещо ще знаете, че може да дадете повече пари за оправяне, ама после ще има да се возите ,а и да караш автомобил 2005 и то БМВ е по-хубаво и за предпочитане отколкото да караш някой друг от друга марка пък макар и на две три години ...
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4