За "хубавите" номера.
Модератор: Общи модератори
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
Re: За "хубавите" номера.
Хубави номера!
Ама хич не ми дреме кой с какъв номер кара! Имал мерак и пари за суета, дал!
По-добре, както каза колега по-надолу, да купя една торба с хранителни продукти за някоя баба или да и платя сметката в аптеката, отколкото да плащам за глупости на някого, а на всичкото отгоре да ми къса нерви и да ми важничи!
Аз на моите коли не знам номерата, а ще тръгна на другите да гледам, че даже и да ги мисля дали са хубави или не.
Ама хич не ми дреме кой с какъв номер кара! Имал мерак и пари за суета, дал!
По-добре, както каза колега по-надолу, да купя една торба с хранителни продукти за някоя баба или да и платя сметката в аптеката, отколкото да плащам за глупости на някого, а на всичкото отгоре да ми къса нерви и да ми важничи!
Аз на моите коли не знам номерата, а ще тръгна на другите да гледам, че даже и да ги мисля дали са хубави или не.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо

Иначе, за подобен номер, който има игра с колата бих дал пари, готино е:

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
randity написа:...
Този хитрец с Е90-та редовно го засичам да пердаши между хората по Витошка. Веднъж патрулката хукна към него, но след 2 мин. разговор се оттеглиха. Със сигурност има връзка и с номера.

Never mistake motion for action...
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Leon написа:randity написа:...
Този хитрец с Е90-та редовно го засичам да пердаши между хората по Витошка. Веднъж патрулката хукна към него, но след 2 мин. разговор се оттеглиха. Със сигурност има връзка и с номера.
Аз също съм го засичал два пъти на Витошка, като първия път се беше устремил да ме блъска...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Хайде и PB 8882 PC е готов ме чака.Ще е завършек и той на Audi A8 D3 или BMW E60.
Днес засякох Голф 2 с регистрация СТ0002хх. Караше го някакъв пенсионер, най-вероятно бивше ченге. 

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
dimodi написа:Днес засякох Голф 2 с регистрация СТ0002хх. Караше го някакъв пенсионер, най-вероятно бивше ченге.
Паднал му се е случайно

dimodi написа:Днес засякох Голф 2 с регистрация СТ0002хх. Караше го някакъв пенсионер, най-вероятно бивше ченге.
Във Варна има 20-30 годишна шкода със номер 0001 ама кой ще повярва... (ще я снимам де)
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
То ако става на въпрос на колега два от камионите номерата са им СА 5555 ** а едното ремърке СА 6666 такаче не знам какво се впечатлихте от 0001... 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
boksioraE39 написа:То ако става на въпрос на колега два от камионите номерата са им СА 5555 ** а едното ремърке СА 6666 такаче не знам какво се впечатлихте от 0001...
Щото един колега писа, че било "невъзможно" да се вземе номер 0001
- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
Изчетох цялата тема и мнения различни, за тези които не им се дават пари за номера да ги дадат за цигари или нещо по-лошо.Аз като си взех колата през 2007 нямах за точна цел за да си взема номер с поредни цифри, но си взех 7444 като в този КАТ такива номера ги нямаше по табелите където са изложени нормално, след това при другите коли това стана нещо като мания и другите коли са с подобни номера.За камиони също съм виждал такива номера като горните, това не е нормално.Имам приятели с 4 еднакви и 6, но като са дали те пари имат сериозен бизнес и всеки месец дават пари за благотворителност по различно фондации, но не парадират с това, тъй за тези хора които не мислят че има и такива бизнесмени които даряват пари.
Един случай от личен опит тези номера и пречат и помагат.В дъждовен ден една кола със същите номера на една от колите напръскала някаква жена и тя подала оплакване и хоп куките цъфнаха и ме питаха дали съм бил в този град същия ден, но се оказа че бил някой друг.Номера ме отървавал няколко пъти от глобил и то в чужди области.В Англия имам един братовчед който има Х5 е53 с номер Х5 и нищо друго не пише.
Един случай от личен опит тези номера и пречат и помагат.В дъждовен ден една кола със същите номера на една от колите напръскала някаква жена и тя подала оплакване и хоп куките цъфнаха и ме питаха дали съм бил в този град същия ден, но се оказа че бил някой друг.Номера ме отървавал няколко пъти от глобил и то в чужди области.В Англия имам един братовчед който има Х5 е53 с номер Х5 и нищо друго не пише.
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
didodi написа:Номер "C 0001 XX "се взима безплатно , просто трябва да станеш президент на България....нищо повечеПлащам 100 кинта (което е двойно на нормалната такса) на човека който ми уреди да си сложа PB 0001 XX на едната кола , щото гледам има няколко специалиста по темата
.
Номер СА 5258 ХХ струва - просто по избор - 50 лева.
СА 8888 ХХ струва - 4 еднакви -1000 лева
А има ли шанс да се падне случайно такъв номер 5258 ?
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
има шанс,защо да няма но трябва да висиш на гишето и да чакаш да се появи (да му дойде реда)
а и така ще минеш без допълнително заплащане !!!!

- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
Някой хора вадят телета из под Вола
Има и един Ролс с номер 000001 за да не се мъчите повече
Тъжното е че аз продължавам да чакам пред КАТ Пловдив някой от вас да ми монтира PB 0001 XX
:):) на 316-ката и наградка съм обявил - ама не
Kris , питай го Деси Попов колко е дал за номера по бележката от КАТ ??
Ще го напиша като за форумни драскачи : ПРОСТОСМЪРТЕН не може да си сложи номер 0001. Президент, топ банкер , мултимилионер, шеф или бивш шеф на КАТ както и човек от "службите" не са ПРОСТОСМЪРТНИ

Ще го напиша като за форумни драскачи : ПРОСТОСМЪРТЕН не може да си сложи номер 0001. Президент, топ банкер , мултимилионер, шеф или бивш шеф на КАТ както и човек от "службите" не са ПРОСТОСМЪРТНИ