За "хубавите" номера.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: За "хубавите" номера.

Мнение от Kris » 08 Фев 2014, 15:22

didodi написа:Някой хора вадят телета из под Вола :mhihi: :mhihi: :mhihi: Има и един Ролс с номер 000001 за да не се мъчите повече :mhihi: Тъжното е че аз продължавам да чакам пред КАТ Пловдив някой от вас да ми монтира PB 0001 XX :):):) на 316-ката и наградка съм обявил - ама не :winky: Kris , питай го Деси Попов колко е дал за номера по бележката от КАТ ??
Ще го напиша като за форумни драскачи : ПРОСТОСМЪРТЕН не може да си сложи номер 0001. Президент, топ банкер , мултимилионер, шеф или бивш шеф на КАТ както и човек от "службите" не са ПРОСТОСМЪРТНИ :nono:

Аз Попов не го познавам, но до скоро работихме с Майлс, на който мисля че и ферарито му е с такъв номер (може и да бъркам де). Не че Майлс е "простосмъртен", щом си кара за евридейка ГТР.

Идеята ми беше че не само "длъжностни" лица могат да имат такъв номер.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 08 Фев 2014, 16:34

20140207_171352.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 08 Фев 2014, 19:11

didodi написа:Някой хора вадят телета из под Вола :mhihi: :mhihi: :mhihi: Има и един Ролс с номер 000001 за да не се мъчите повече :mhihi: Тъжното е че аз продължавам да чакам пред КАТ Пловдив някой от вас да ми монтира PB 0001 XX :):):) на 316-ката и наградка съм обявил - ама не :winky: Kris , питай го Деси Попов колко е дал за номера по бележката от КАТ ??
Ще го напиша като за форумни драскачи : ПРОСТОСМЪРТЕН не може да си сложи номер 0001. Президент, топ банкер , мултимилионер, шеф или бивш шеф на КАТ както и човек от "службите" не са ПРОСТОСМЪРТНИ :nono:

Абсолютно си прав с тази разлика, че този номер 0001 в КАТ, е 50 лв. нито стотинка повече. Останалото е връзки и евентуално чакане ако е даден...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring 525d
Мечтае да кара: с четири ауспуха...
Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.

Мнение от didodi » 08 Фев 2014, 20:43

А ти си прав само в "Останалото е връзки " Докажи го на моята кола де :) 100 лева съм обявил , отделно на 50+ другите такси на кат.
Изображение

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 08 Фев 2014, 23:29

Колега,не че нещо,но за 316-ка хубавите номера винаги ще са свършили :lol: Сериозен съм в написаното.Става само с познат,особено на колица под 10 000лв.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 08 Фев 2014, 23:38

МИТАКА1654 написа:
20140207_171352.jpg

Такива като тоя и аз си имам на грозната е30ка, ставаше въпрос за 0001 и това че не може да си го купиш по нормалните тарифи както някой колеги твърдяха- като искаш си плащаш като в магазина... да ама не.

Аватар

Мнение от body » 09 Фев 2014, 0:04

Аз карам предимно с яки номера.Първия ми такъв PB 1110 AH получих през февруари 2005-та.Вече 9 години станаха.Не е ново за мен.

Потребител
Аватар

Мнение от iskrenchyy » 09 Фев 2014, 0:17

На дядо жигулката едно време точно когато въведоха новите номера и просот такъв се падна преди това беше с някакви черни, но за жалост вече я няма. Но пък можем да се порадваме на номера. :mhihi:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Мнение от bobi_81xx » 09 Фев 2014, 10:49

body написа:Колега,не че нещо,но за 316-ка хубавите номера винаги ще са свършили :lol: Сериозен съм в написаното.Става само с познат,особено на колица под 10 000лв.

Колега няма нищо общо скъпа или евтина кола,щом даваш пари в КАТ нещата стават.Едно време си избрах номер 8884 за голф3 на 15години тогава на толкова беше

Аватар

Мнение от body » 09 Фев 2014, 12:56

Колега,говорим за нормалните градове,различни от Враца,Монтана и Благоевград.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AgeraR » 09 Фев 2014, 13:04

body написа:Колега,говорим за нормалните градове,различни от Враца,Монтана и Благоевград.

По-скоро искаш да кажеш, че говориш за големи села като София, Пловдив, Варна... Градове като Хасково, Асеновград, Кърджали.. са градове със по-малко селяния отколко големите "градове".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 09 Фев 2014, 13:40

Аз пък не държа на повтарщи се и лесно за запомняне цифри,но колата която закупих наскоро (върната от лизинг) е точно с такъв номер- 5566.
Чудя се защо е сложена тази комбинация и то на едно обикновенно Фолксваген Кади ?
За мен "крив" номер ( демек с различни цифри) е по-добре. Трудно се забелязвам в тълпата ,дет се вика :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32

Мнение от thewolf » 09 Фев 2014, 14:38

blackrider написа:Аз пък не държа на повтарщи се и лесно за запомняне цифри,но колата която закупих наскоро (върната от лизинг) е точно с такъв номер- 5566.
Чудя се защо е сложена тази комбинация и то на едно обикновенно Фолксваген Кади ?
За мен "крив" номер ( демек с различни цифри) е по-добре. Трудно се забелязвам в тълпата ,дет се вика :)

Аз също не държа на хубави номера, че лесно се помнят, пък и пари за това не ми се дават, чудих се на моето бмв какво да сложа, и какво? Като е 8888? Като ти млатнат огледалата каква работа ще ти свърши номера? Това с номера е за гъзария според мен, друга функция няма.

Истинските босове на мафията, дето дърпат конците имам предвид, не се движат с по 20 човека охрана :). Това е само за отвличане на внимането и за показност. Тоя, дето всички му се отчитат никой не го подозира, това е целта. Генерала и други видни политически лица, които дърпат конците на БГ мафията, и дето са я създали седяха в сянка 20 години, докато някой някъде се опитал да разкрие и все пак човека пред журналистите отрече всичко със усмивка :). Та, тея с номерата е само за гъзария, яко някой иска да демонстрира показност, финансова стабилност и прочие. Нямам нищо против тези номера, но аз лично не бих си взел и не бих дал пари за това.
Изображение

Бог отдава дължимото всекиму!

Аватар

Мнение от body » 09 Фев 2014, 22:35

Те босивете карат малолитражки,за да се сливат с тълпата. :clap:

Аватар

Мнение от body » 09 Фев 2014, 22:42

AgeraR написа:
body написа:Колега,говорим за нормалните градове,различни от Враца,Монтана и Благоевград.

По-скоро искаш да кажеш, че говориш за големи села като София, Пловдив, Варна... Градове като Хасково, Асеновград, Кърджали.. са градове със по-малко селяния отколко големите "градове".

Особено Асеновград и Кърджали.Там ако караш Бенц 1998-ма очиларка,още си гъзар.Бексъните от Асеновградската яка- от Долни и Горни Воден,Червен,Долнослав,Тополово,Новаково....смях,смях.Нагледал съм се на селяния.Отивам с мадама с която сме се запознали на Топ място.Ходим около месец.Тя решава да ме заведе у техните и кво се оказва-тоалетната на двора и дупка в земята.Ама иначе е маркова п**** по София :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата