За "хубавите" номера.
Модератор: Общи модератори
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
Re: За "хубавите" номера.
body написа:AgeraR написа:body написа:Колега,говорим за нормалните градове,различни от Враца,Монтана и Благоевград.
По-скоро искаш да кажеш, че говориш за големи села като София, Пловдив, Варна... Градове като Хасково, Асеновград, Кърджали.. са градове със по-малко селяния отколко големите "градове".
Особено Асеновград и Кърджали.Там ако караш Бенц 1998-ма очиларка,още си гъзар.Бексъните от Асеновградската яка- от Долни и Горни Воден,Червен,Долнослав,Тополово,Новаково....смях,смях.Нагледал съм се на селяния.Отивам с мадама с която сме се запознали на Топ място.Ходим около месец.Тя решава да ме заведе у техните и кво се оказва-тоалетната на двора и дупка в земята.Ама иначе е маркова п**** по София

50 лв бих дал, като купя на брат ми БМВ подарък ей ся лятото като си дойда в БГ, за да има по-свестен номер, щото той се кефи на такива номера, за мен това няма значение. Аз не давам пари за нещо, което не ми върши работа, практичност се нарича. Милионер да съм, пак няма да ги дам

това го разбирам

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Бъди практик,няма лошо.То гъзарията не е за всеки.Ама всяко хлапе вече знае кое е вървежно.Има ли смисъл да се правиш на такъв какъвто не си?Прозираш отдалеко. 

body написа:Бъди практик,няма лошо.То гъзарията не е за всеки.Ама всяко хлапе вече знае кое е вървежно.Има ли смисъл да се правиш на такъв какъвто не си?Прозираш отдалеко.
Всички разбрахме, че си голем гъзар с много коли и то все с хубави номера.
А сега се спри малко, докато все още всичко е порядъчно.
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
body написа:Бъди практик,няма лошо.То гъзарията не е за всеки.Ама всяко хлапе вече знае кое е вървежно.Има ли смисъл да се правиш на такъв какъвто не си?Прозираш отдалеко.
Именно, аз за това и не се опитвам да се правя, за да не прозирам, сеш ли се?

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Не виждам за какво толкова се дърлите. Това с номера си е просто един гъдел. Нито колата ще стане по хубава с него, нито собственика. 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

Добре, примерно аз съм мноо тъп и искам номер на другата ми кола (примерно) СА 2244 НН
Колко ще тряа да платя?
Колко ще тряа да платя?
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
-Злой- написа:Добре, примерно аз съм мноо тъп и искам номер на другата ми кола (примерно) СА 2244 НН
Колко ще тряа да платя?
зависи къде.В Монтана 30лв. и малко връзки

- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
От сайта на КАТ - http://www.kat.mvr.bg/tarifa4.htm
ПС. Поздрав за тези които обиждат на комплексари и сноби

5. (изм. - ДВ, бр. 34 от 2003 г., изм., бр. 75 от 2007 г.) за право на ползване на регистрационен номер на автомобили от фирма, извършваща търговска дейност с тях, се събира годишна такса за един комплект 650 лв.;
6. (нова - ДВ, бр. 86 от 2000 г., попр., бр. 27 от 2001 г., изм., бр. 34 от 2003 г.) за право на ползване на регистрационен номер за автомобили с четири еднакви цифри се събира и такса 1000 лв.;
7. (нова - ДВ, бр. 86 от 2000 г., попр., бр. 27 от 2001 г., изм., бр. 34 от 2003 г.) за право на ползване на регистрационен номер за автомобили с комбинация от цифри: аа-вв; ав-ав; ав-ва, където "а" и "в" са различни числа от "0" до "9", се събира и такса 30 лв.;
8. (нова - ДВ, бр. 86 от 2000 г., попр., бр. 27 от 2001 г., изм., бр. 34 от 2003 г.) за право на ползване на регистрационен номер за автомобили с комбинация от цифри по желание, извън случаите по т. 6 и 7, се събира и такса 50 лв.;
9. (нова - ДВ, бр. 86 от 2000 г., попр., бр. 27 от 2001 г.) за право на ползване на регистрационен номер за автомобили с надпис по желание се събира и такса 7000 лв.
ПС. Поздрав за тези които обиждат на комплексари и сноби

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Днеска видях във Варна номер ВА 118 127 (може да бъркам числата но не и поредицата), мисля че са били военни или нещо подобно 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това са ВоенниАвтомобили, преди няколко години им уеднаквиха табелите с гражданските 

Never mistake motion for action...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
С шефа ми майтапехме един колега, че това са новите номера са област Варна и той се връзваше хаха! 

- baholino
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535d
- Мечтае да кара: i3
- Детайли за колата: M-пакет
BA- Bulgarian Army има и CP(сини на цвят)- Civil Protection (Гражданска защита демек).
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо
- eventualno177
- Потребител
-
- Кара: 525д е60 06'
- Мечтае да кара: М5 е60
Моя е 3515 и много си ми харесва
Не бих го сменил 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Понякога,като не държиш на номерата ти се падат хубави,аз лично не разбирам смисъла на "хубавия" номер,освен ако няма някаква идея зад него,тогава разбира се е оправдано..
Последните две коли номерата им на случаен принцип с по час чакане бяха: 3424 и 8567
Последните две коли номерата им на случаен принцип с по час чакане бяха: 3424 и 8567
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5