За циганите по светофарите в София
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Re: За "циганите" по светофарите в София
zigo написа:Тия на кръстовището на Борис и Околовръстното не правят бели ( поне не съм видял ) но на прелеза в Факултета
Тоя хероинаджията с брадата като го вида направо ми се присира там

/// 6>4

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
armani78 написа:П.С. Хора,не давайте на тия боклуци нищо,ама нищо и те сами ще се махнат от светофарите!!!
Тук колегата е прав ако продължите с даването тези няма да се махнат от улицата ! Не мен лично не са ми искали пари даже леко заобикалят колата незнам защо

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ако не искаш да се занимаваш с мангала просто не го гледаш. Правиш си каквото там си правиш в колата и без да го гледаш му правиш знак да си пали галошите. По тоя начин никога не са ми мили джама ако не съм искал.
Махнах кавичките от заглавието на темата, щото циганина си е циганин. Не виждам полза от кавички.
Махнах кавичките от заглавието на темата, щото циганина си е циганин. Не виждам полза от кавички.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
bum_bum написа:Махнах кавичките от заглавието на темата, щото циганина си е циганин. Не виждам полза от кавички.
То има и български наркомани, дето се изживяват като цигани по светофарите...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
bum_bum написа:Ако не искаш да се занимаваш с мангала просто не го гледаш. Правиш си каквото там си правиш в колата и без да го гледаш му правиш знак да си пали галошите. По тоя начин никога не са ми мили джама ако не съм искал.
Аз пък точно обратното, гледам го, като ми дойде до джама го отпращам и продължавам да го гледам. От къде да знам к'во ше му роди главата циганска да ми направи на колата без да го видя и после иди го търси...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Re: За циганите по светофарите в София
Какво би станало,ако си се снабдил с играчка,много добра имитация на пистолет.Като започне да досажда циглето леко да я покажеш(да му намекнеш нещо си),и придружено със съответния поглед/изражение/поведение.....?Без да се караш и да си агресивен... 

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Вероятно ще има някакъв респектиращ ефект по отношение на мръсния циганин, който е неграмотен и няма да тръгне да си търси правата в съда. Иначе ако "показването" е по отношение на друг човек и същият успее да докаже, че това е възбудило у него основателен страх за осъществяването на.....убийство примерно, може да стане доста интересен филм в съда, свързан със започване на дело за закана за убийство.
- Москвич 412
- Потребител
-
- Кара: Цивилната версия на Т-72-Москвич...
- Мечтае да кара: Нещо по-здраво от Москвича,ама такова още не е измислено!
- Детайли за колата: Танк,пази се!
Днес на кръстовището на Велики прелом и Цар Борис 3-ти имаше повече от 10 циганина,готови да се трудят над нечий прозорец.Наоколо имаше и техни "охранители",които им събират парите след края на "работния" ден и само чакат някой да слезе,за да го направят на дюнери. 

Американците са казали:На българите им дайте коли, и на тях война не им трябва!
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Аз на такива светофарни индивиди пари не давам. Имам си стъкломиещо устройство, посещавам автомивки и практически изобщо не са ми нужни техните услуги. Но имах интересен случай преди няколко години на сред бул. Сливница имаше няколко мангала които се хвърляха по капаците на колите и после преиграваха, че да им дадеш кинти и да не викате полиция. Интересното беше, че като ми скочи на капака първо дори не успя да го нагъне или издраска, защото го видях навреме и набих спирачки и второ толкова бой яде, че беше вярно като блъснат после. Та внимавайте колеги има и доста отмъстителни и злобни гадини! И да докато им се дава ще седят!
- Москвич 412
- Потребител
-
- Кара: Цивилната версия на Т-72-Москвич...
- Мечтае да кара: Нещо по-здраво от Москвича,ама такова още не е измислено!
- Детайли за колата: Танк,пази се!
То това си е бизнес още от зората на демокрацията.В село Арчар ( видинско) преди години така почти убиха от бой едно момче с ТИР,уж блъснало детето им,а то какво се оказа:циганчето умряло преди това,грижовните му роднини го хвърлили под камиона,момчето слязло да види какво става и му се нахвърлила цяла тумба и го пребила.Разбира се тогава идваха президентски избори и всичко това беше скрито.Веднъж в едно такова село си хвърляха пантофите по колите,включително и по моята и мургавелковците наоколо само чакаха някой да слезе да се разправя за да стане на кървав бифтек.Така че имайте си едно на ум,като минавате през такива села-на 1-ва арабска 

Американците са казали:На българите им дайте коли, и на тях война не им трябва!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Москвич 412 написа:То това си е бизнес още от зората на демокрацията.В село Арчар ( видинско) преди години така почти убиха от бой едно момче с ТИР,уж блъснало детето им,а то какво се оказа:циганчето умряло преди това,грижовните му роднини го хвърлили под камиона,момчето слязло да види какво става и му се нахвърлила цяла тумба и го пребила.Разбира се тогава идваха президентски избори и всичко това беше скрито.Веднъж в едно такова село си хвърляха пантофите по колите,включително и по моята и мургавелковците наоколо само чакаха някой да слезе да се разправя за да стане на кървав бифтек.Така че имайте си едно на ум,като минавате през такива села-на 1-ва арабска
Всеки път, когато ходя към Видинския край минавам през това село. Всеки път на тръни, щото чавета хвърчат навсякъде. Най-интересното е, че последния път като си ходих имаше патрулка в края на селото, която чакаше с камерка. Що не влезнат вътре да въведат малко ред, мамка му

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Минавайте по Е79, не през Арчар и сте ОК 

Never mistake motion for action...
72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5