защо БМВ форума ми е по-приятен от фейсбук???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: защо БМВ форума ми е по-приятен от фейсбук!!!!

Мнение от bum_bum » 10 Фев 2014, 11:48

Аз пък имам ФБ и влизам всеки ден и не ме е срам от това. :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 10 Фев 2014, 11:53

Автора са го игнорнали кифлите и се е засегнал...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 10 Фев 2014, 12:08

bum_bum написа:Аз пък имам ФБ и влизам всеки ден и не ме е срам от това. :dunno:
Хомосексуалистите не се срамуват да се обичат на публични места, че ние ли да се срамуваме от това, че имаме Facebook...
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 10 Фев 2014, 12:12

Основно Фейсбук го използвам за да си качвам снимките там и да разговарям с приятели, които са на другия край на света, както каза един колега, да научавам добро и лошо за тях по бърз и безплатен начин. Не виждам нищо срамно и тъпо да имаш профил в една социална мрежа.

А форума, той не е същия като преди. Много свестни и умни хора вече не влизат или са баннати, е, ако те интересува нещо за автомобила ти винаги се намира кой да ти обясни, но като цяло все по-малко смислени теми има.

Поздрави! :bchug:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 10 Фев 2014, 12:13

ФБ го ползвам предимно за връзка/кореспонденция/ с приятели. Може би ако операторите имаха по 2-3000 безпл. минути към всички, с кеф бих си изтрил профила от Фейса
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 10 Фев 2014, 12:15

b00st написа:Той fb си е такъв, какъвто си го направиш сам. Ако решиш да следваш някви кифли и чалга звезди, нормално да ти е тъпо и да не виждаш смисъл ;)

:yes:
Аз като съм член само на групи и страници свързани с интересите ми се чувствам добре вътре. Всякакви неприятни субекти са разкарани от приятелите ми и на стената си, обобщено, имам: БМВ-та, Web development stuff, тук-таме по някоя мацка, зов за помощ на някое блъснато куче и това са. Това ме интересува, това има. А това, че вие натискате "like" на всякакви страници и приемате приятелствата безразборно ви създава описаните от вас проблеми.
Аз също се чувствам по-добре във форума, но често много интересни неща за клуба и за сбърки и т.н. се обсъждат във фейсбук. Например, можете да видите темата за седмичните сбирки тук във форума - от не знам си кога няма активност в нея, докато в групата във фейсбук активността е огромна, всяка сряда по 50 коментара :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 10 Фев 2014, 12:22

devent написа:
b00st написа:Той fb си е такъв, какъвто си го направиш сам. Ако решиш да следваш някви кифли и чалга звезди, нормално да ти е тъпо и да не виждаш смисъл ;)

Аз като съм член само на групи и страници свързани с интересите ми се чувствам добре вътре. Всякакви неприятни субекти са разкарани от приятелите ми и на стената си, обобщено, имам: БМВ-та, Web development stuff, тук-таме по някоя мацка, зов за помощ на някое блъснато куче и това са. Това ме интересува, това има. А това, че вие натискате "like" на всякакви страници и приемате приятелствата безразборно ви създава описаните от вас проблеми.
Аз също се чувствам по-добре във форума, но често много интересни неща за клуба и за сбърки и т.н. се обсъждат във фейсбук. Например, можете да видите темата за седмичните сбирки тук във форума - от не знам си кога няма активност в нея, докато в групата във фейсбук активността е огромна, всяка сряда по 50 коментара :)

На мен ми се мярката предимно бмв-та, диви прасета и всичко свързано с лов, исторически снимки и факти, новини. Нема чалга нема кифли. А в днешното ежедневие за мен фейсбук е начин да поддържам връзка с доста хора, с които нямам възможност да се виждам често, а не да покажа новите плочки У банята. Просто така ни е натиснал живота.

ПП Що си мисля, че имаше такава тема

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 10 Фев 2014, 12:23

:no: :no: :no: никога не съм имал регистрация във FB и никога няма да си направя :yes: :driving: Ако имам нещо да си кажа с някой хората са измислили елементарен начин за кумуникация, а именно мобилните телефони ...
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Мнение от Станислав Попов » 10 Фев 2014, 12:26

Бука си е бук, форума е нещо съвсем различно. Отделен е въпроса, че някои тук си мислят, че форума им е феис бук. :mhihi:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 10 Фев 2014, 12:48

red_bull92 написа:: Ако имам нещо да си кажа с някой хората са измислили елементарен начин за кумуникация, а именно мобилните телефони ...

Ок, но ако приятелите ти са на другия край на света, пак ще им звъннеш или? Вярно, приятелството цена няма, но при условие, че има толкова лесен и безплатен начин да си комуникирате не знам какъв е проблема. Няма да седна да те убеждавам да си направиш фейсбук, всеки си знае за себе си, аз само исках да си кажа :D
П.П. Пише се кОмуникация :bchug:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 10 Фев 2014, 14:23

Отделен е въпроса, че някои тук си мислят, че форума им е феис бук.

Д**ба колко добре се изразяваш!
Апа едно време като качвах снимки на умрели хора във ФБ, после ми звънят да ги трия, че шефа им щял да ги види... :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 10 Фев 2014, 15:12

bum_bum написа:Аз пък имам ФБ и влизам всеки ден и не ме е срам от това. :dunno:

а трябва... :P

Сравнението между фейсбук и форума е крайно неуместно :no:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 10 Фев 2014, 18:31

Аз па немам фейсбоклук и така съм поо добре :mrgreen:
Гаджетата и да ме търсят ,нема ме намерят лесно :mhihi:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 10 Фев 2014, 19:04

за мен фейсбука е полезен ,защото ми помага като регионален да съм по близо
до колегите от моята регионална структура.
някаква масова практика е забелязвам важните неща да ги четат там ,а не тук.
също така там мога да си спамя колкото искам,а тук да спазвам правилата и да ги прилагам :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 10 Фев 2014, 20:19

ociata написа:Обаче е много важно някой като си изтрие профила в ФБ да оведоми всички и всичко живо и да обесни как той е бунтара на днешното време, а всички други сме идиоти :mhihi:

:mhihi: Е как иначе :mhihi: Мина времето на мерене на пи*ки и други неща. Настана времето, когато си ги мерим кой е по-голям балък да има/няма фейс, кой е по-голям тЕрикат с DSLR за възможно най-малко $$$$, кой бие всички по саунд с 20 ватовото си 2+1, кой има по-голяма плазма с възможно най-много екстри(нищо, че после пита във форума "пичове, тва кво е бре, яде ли се, пие ли се, как се пуска"), кой има повече на брой и по-мощни климатици и т.н. и т.н. Великото надцакване просто :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата