шофьорски курсове с автоматик
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
шофьорски курсове с автоматик
здравейте
някой знае ли в софия шофьорски курсове с кола с автоматични скорости?
за предпочитане в района на слатина
някой знае ли в софия шофьорски курсове с кола с автоматични скорости?
за предпочитане в района на слатина
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Re: шофьорски курсове с автоматик
Защо държиш на автоматика?Mислиш ли че ще се научиш да караш кола ако не караш с ръчни скорости?Иначе по темата ти имаше един с едно Audi A7 Sportback ,потърси в google.
курса търся за жена ми, за която мисля след това да купя кола с автоматични скорости
Мисля,че дори е забранено да караш курсове на автоматик...В САЩ може би няма да е проблем,но тук ?!Дори мисля,че ако си карал курсове на автоматик,което аз лично се съмнявам да съществува,трябва да ги изкарват някаква по-различна книжка примерно Б1 
Тя да се научи,на ръчни,па после да си кара каквото ще...
П.С. Повечето жени искат да карат на автомат и твърдят,че после ще си карат автомат... и голяма част от тях наистина не могат да карат ръчка,а и не им се налага,но си има правила...
Тя да се научи,на ръчни,па после да си кара каквото ще...
П.С. Повечето жени искат да карат на автомат и твърдят,че после ще си карат автомат... и голяма част от тях наистина не могат да карат ръчка,а и не им се налага,но си има правила...
ясно...отдавна не съм в течение нито за курсовете, нито за изпита...на изпита може ли да се отиде с личен автомобил или въпроса е абсурден за БГ?
Що ми е на акъл,че докато не си получиш свидетелството за право на управление нямаш право да шофираш автомобил различен от онзи оборудван и обозначен със съответната маркировка като такъв..
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
естествено че не може с твой автомобил или с автомат
какво толкова има да се научи да кара нормална кола, пък после каквото си иска.
какво толкова има да се научи да кара нормална кола, пък после каквото си иска.- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Има един Хувър дето обикаля с надпис "Автоматик" ...
Ако го видя, ще ти драсна
Ако го видя, ще ти драсна
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Напълно възможно е да караш курсовете на автомат и после по нагледния ред това е отбелязано в книжката. Мисля че е на гърба където по принцип би трябвало да пише ако сте късоглед/далеглед и т.н.(нали един вид ако медицинския преглед не беше тотална смешка
).
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Да, може да се кара курс на автоматик. Дали е правилно и/или полезно си решавате с жена ти и , както казаха по-рано, след това се отразява в книжката.
И много бързо с гуглето излизат нужните резултати
http://www.vasilevi.com/шофьорски-курс-категория-В-автоматик.html
http://nivema-car.com/
Със сигурност има и други.
И много бързо с гуглето излизат нужните резултати
http://www.vasilevi.com/шофьорски-курс-категория-В-автоматик.html
http://nivema-car.com/
Със сигурност има и други.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
ее браво - линка на АГД даде отговор и на още няколко въпроса -
"Курсистите изкарали курса за категория „В” на автомобил с автоматична скоростна кутия, взимат книжка, която им дава право да управляват само автомобил с автоматична скоростна кутия. "
но май наистина ще е по-добре да си изкара курса със ръчни, а после да кара каквото харесаме
благодаря на всички
а иначе - на запад в някои страни може да ходиш на изпит с личната кола. аз съм го правил, след като като чужденец първо карах с бг книжка, а после ходих да взимам и чуждата
"Курсистите изкарали курса за категория „В” на автомобил с автоматична скоростна кутия, взимат книжка, която им дава право да управляват само автомобил с автоматична скоростна кутия. "
но май наистина ще е по-добре да си изкара курса със ръчни, а после да кара каквото харесаме
благодаря на всички
а иначе - на запад в някои страни може да ходиш на изпит с личната кола. аз съм го правил, след като като чужденец първо карах с бг книжка, а после ходих да взимам и чуждата
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Курсове на автомат няма проблеми, в книжката се отбелязва че важи само за кола автоматик!!!! Курсове на е46 320д фейс автомат в школа Idrive в София 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Според мен е пълна тъпотия това дали е автомат или ръчка... Нали си взел книжка, знаеш правилата за движение.. и отговаряш пред закона по тях. Така или иначе навика за натискане на съединителя не можеш да го получиш по време на курса а го изграждаш с времето.. чиста дискриминация. И кой каза, че нормалните автомобили са с ръчка? За мен например, нормалните автомобили нямат скоростен лост който да се вижда.. а?

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Според мен е по-добре даже курсовете да се карат на автоматик.
Така и така на курсистите, особено от женски пол им е всичко толкова ново и трудно, и вместо да внимават за знаци, маркировка (където я има
), пешеходци, огледалата, и да разберат какво става около тях, те само мислят как да сменя тъпата 2ра с 3та.
Питайте си жените, приятелките дали не е така!
При мен съпругата като се качи на автоматика, каза че шофирането е къде и къде по-приятно, и че доста неща чак сега ги вижда въпреки, че пътищата бяха същите по, които е карала по време на курса, вярно че и колата не е 15-18 годишно пежо
.
Няма какво да се лъжем в момента с 24-30 часа кормуване, нищо не става.
Така и така на курсистите, особено от женски пол им е всичко толкова ново и трудно, и вместо да внимават за знаци, маркировка (където я има
Питайте си жените, приятелките дали не е така!
При мен съпругата като се качи на автоматика, каза че шофирането е къде и къде по-приятно, и че доста неща чак сега ги вижда въпреки, че пътищата бяха същите по, които е карала по време на курса, вярно че и колата не е 15-18 годишно пежо
Няма какво да се лъжем в момента с 24-30 часа кормуване, нищо не става.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
И след това като те удари някоя жена на светофар или на изкачване, защото объркала педала. Ще ви питам дали е дискриминация или не. Все пак не карате колело, а кола. Не е ли нормално да можеш да караш за да ти дадат книжка. Бил съм свидетел на това как жена спира на стоп, човека тъкмо минава с колата и тя дава газ и го отнася. После каза обърках педала.
А на другият му се плачеше...
А на другият му се плачеше...
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3