проверен автостъклар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318Is
Мечтае да кара: X6, M6

проверен автостъклар

Мнение от kliuna » 07 Фев 2014, 15:48

става въпрос за смяна на челно стъкло. ще си взема оригинално от друга кола, не искам кобри мустанги и други животни тия даже по телефона се държат арогантно, камо ли на място. просто да е човек който ще си свърши кадърно работата и няма да почупи половината лайсни и други работи около стъклото. и да може да свали лепенките за прегледите и гражданската, новата винетка още не е лепната. в едната фирма ми викат: ми ако не успеем да свалим лепенките, ще ги изрежем по стъклото, аз в джоба ли да си ги сложа след това :kuku: . помагайте че и с чичо гугъл не се разбрах. за София става въпрос, а колата е Сивик английска сглобка или нещо такова ако има значение.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318Is
Мечтае да кара: X6, M6

Re: проверен автостъклар

Мнение от kliuna » 10 Фев 2014, 13:00

някой нещо... :roll: май ще трябва да се ползва някой от тия, мнения за глас голд груп.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без гражданска
Мечтае да кара: e36 ///M

Мнение от burnou7 » 10 Фев 2014, 13:19

Аз в Кобра го смених -60лв общо всичко,но не поемат вината ако го счупят :censored: За щастие мина добре :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 10 Фев 2014, 20:22

На мен ми препоръчаха Сим Пет Сим, плюс това стъклата им си имат марка, а не са "Европейски" и "Китайски", но да не правя чак такава реклама.
Цените, мисля, са малко по-високи от на "животните", но от няколко човека чух добри думи. Възможно е да има и недоволни, но аз лично в Кобра не бих се пробвал, поради многото негативни отзиви.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d e39

Мнение от mermenkov » 10 Фев 2014, 20:30

Преди 5-6 месеца сменях челно стъкло на Ситроен С5 в Кобра, хората бяха вежливи, културни и си свършиха работата перфектно както и ми презалепиха лепенките /макар че 50% после нищо не се четеше :mhihi: / но ми казаха да си карам с фактурата за смяна. И аз четох много негативни мнения за тях ама не намерих алтернатива... Може просто да съм имал късмет. Друго което мога да те посъветвам е че всеки читаш автотенекеджия и бояджия може да сменя стъкла ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Мнение от MonsteR » 11 Фев 2014, 14:13

Ми и аз по добри от Кобра не съм срещал... Това което трябва да направиш е да се заредиш с търпение и да отидеш.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 11 Фев 2014, 15:34

3 пъти съм сменял стъкла в кобра в орландовци - без забележки, освен че отнемаше по цял ден.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без гражданска
Мечтае да кара: e36 ///M

Мнение от burnou7 » 12 Фев 2014, 13:35

Как цял ден бре,колеги?
Аз 8:30 бях там платих,вкараха я и за 20мин беше отвън колата трябва да чакам 1:30 да изсъхне силикона :D
Явно съм уцелил бонус :D

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 12 Фев 2014, 17:28

За челно стъкло в дару ми я държаха ден и малко след смяната за да стегне всичко и да не ги псувам после за "шум на магистралата след 120"
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 12 Фев 2014, 23:48

Новите винетки нали се повреждали при отлепяне, някой да е виждал вече такава отлепена ? и залепена пак
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 13 Фев 2014, 13:44

"Спукано стъкло" в Горубляне - ползвал съм ги само веднъж за ремонт на стъкло, но имам добри отзиви от други хора. Идват и на място, ако се наложи и колата не е в движение. Потърси им телефона из нета.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d e39

Мнение от mermenkov » 13 Фев 2014, 13:49

N.Mihaylovski написа:Новите винетки нали се повреждали при отлепяне, някой да е виждал вече такава отлепена ? и залепена пак

Аз съм виждал и се получава, само холограмата се попрецаква и ъгълчетата може стърчат, но като все пак си остава цяла :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го на ножки
Мечтае да кара: на 50ст бензина.

Мнение от Jang1r » 13 Фев 2014, 17:49

Затова преди да си сложите стикерите ги лепнете няколко пъти на тениската си ;) После с малко внимание излизат цели без проблем :)
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 13 Фев 2014, 20:57

Leon написа:"Спукано стъкло" в Горубляне - ползвал съм ги само веднъж за ремонт на стъкло, но имам добри отзиви от други хора. Идват и на място, ако се наложи и колата не е в движение. Потърси им телефона из нета.

Той от поне година не се занимава със смяна, но от него знам за посочената от мен фирма. Иначе за ремонт на стъкла е точен и нещо като не става ти го казва, не да те баламосва за да ти вземе парите само.
Изображение

Назад към Извън Темата