От кой път си взехте шоф. изпит?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: От кой път си взехте шоф. изпит?

Мнение от Е.Димитров » 12 Фев 2014, 17:40

Хубаво е и да се каже колко въпроса са били листовките,аз карах 3 листовки с общо 90 въпроса,като първите 5 въпроса на всяка листовка са с по 3 наказателни точки и максимум 5 наказателни точки

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 12 Фев 2014, 18:03

През 1995, от пръвио път.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 12 Фев 2014, 18:04

Току що приети новите листовки(с по няколко отговора) ги взех без грешка. Кормуването също без грешка от първия път :)
Докато карах по едно време ДАИ-яджията ми вика да спра до някакъв магазин да си купи нещо и спря камерата :mhihi:
Инструктора е приятел на баща ми и не съм карал всичките задължителни 30часа, а ми пишеше по 2 часа. Като цяло никога не съм имал проблеми с шофирането. Взех М категория на 16 от мерак. :) :driving:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Фев 2014, 19:18

първи път!

0 грешки на листовките, защото съм зубър и ги знаех на изуст
0 грешки на курмуването, защото беше 4 минути с висенето на 2 светофара :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 12 Фев 2014, 19:43

Първи път!Габрово 02.05.2007г
15 минути ми отнеха листовките , взех ги с 4 грешки,преди това ги бях решавал веднъж.60 въпроса.
Кормуването , мина много гладко.Тръгнахме и след 500 метра ме накара да направя софийско и готово.Ама то нямаше как от 9-ти клас не бях слизал от жигулита и трабанчета :mhihi: даже по едно време с едни авери имахме бял кадет 83г 1.3 май беше :mhihi: :mhihi: още не съм виждал по-изгнила кошница от тая :mhihi: - толкова самочувствие имах на курсовете , че даскала ми пали врата на няколко пъти :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 Turbo

Мнение от Bimmer_E36 » 12 Фев 2014, 20:56

До тук имам В и А,на листовките 0 грешки,а на кормуването минах през локва и опръсках една жена (2008г.)
Скоро С + Е и се надявам да го практикувам.
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 12 Фев 2014, 21:29

Листовки и правилник знаех и решавах от 16 годишен, защото карахме мотори и коли по балкана. Това беше и условието, баща ми да ми купи мотор, е не ми купи :mhihi:
Много исках да се запиша веднага щом навърша 17 години и 9 месеца, но не бях говорил с родителите ми. Един ден, майка ми се обади и ми каза, че от утре почвам теория в СБА.
На теорията знаех всичко и на вътрешния листовки ме скъсаха с 5 грешки, изнервих се адски много, скрих от родителите ми, защото ме беше срам и на следващата седмица се явих с 0 грешки, както и на външния. На кормуването направих всичко като по-учебник, единствената ми грешка беше, че на един светофар на еднопосочна улица в Плевен, джипа пред мен аварира и аз набих ляв мигач да го минавам, но инструктора ми каза да изчакам..
А-то като го карах беше пълна пародия, защото предния ден преди изпита ме викнаха да ми покажат полигона и за първи път се качих на мотора. Преди самия изпит, инструктора ми каза, момче да знаеш, че го взимаш на 100%, само не се блъскай :mhihi: .
За сега не мисля да карам друго, евентуално Ц някога..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 12 Фев 2014, 21:58

Книжка изкарах доста по-късно от връстниците си. Просто не бях фен още :mhihi: Иначе листовки - от първия път с нула грешки. Кормуване - от втория, просто защото яко бях сдухал и имах малко опит. Кола не бях помествал преди курсовете и като се качих за пръв път си мислех: "Абе това нещо се движи! Абе оня идва към мен много бързо!" и т.н. Въобще яко сдух :mhihi: Все пак я получих и първата година карах изключително внимателно и предпазливо един Москвич 12-так и реално на него се научих да карам, на спокойствие. А и той ми отваряше допълнителни грижи по управлението - ръчна газ, желюзи, двойно амбриране, волан без хидравлика, пробита мембрана на сервото на спирачките - в резултат - гаснене при спиране преди всеки завой. Изобщо - интересно и забавно си беше :D
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Аватар

Мнение от Хаос » 12 Фев 2014, 21:59

листовки от втори път, кормуване от първи
в днешно време като се кача в кола и се чувствам в свои води, супер се радвам когато шофирам, дори и не-БМВ-та
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от armani78 » 12 Фев 2014, 22:35

1995г.- Б и 2004- А От първия път и двете :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Мнение от jorko7120 » 12 Фев 2014, 22:36

Всичко от първия път. На листовките не знам колко грешки съм имал оценката беше да или не без да се споменават грешките. На кормуването като грешки имам 2 забравени мигача, но да се оправдая нямаше кого да запсуваш на около и то в кварталните улички на Люлин :mrgreen: :mhihi: . Имам само б и м за сега
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328 ,318is , 330ci e46
Мечтае да кара: ///м3 - е30 , е36 , е46 ... W124 Е500
Детайли за колата: кон

Мнение от mitkyyyy » 12 Фев 2014, 23:07

B категория от първия път: Листовки 93 т. от 97 т. (87 ти трябват за оценка ДА) , кормуването 0 наказателни точки .
Края на този месец или началото на март почвам C категория, сега подготвям документите ... Взех психо теста от първия път :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 14 Фев 2014, 0:27

Първия път ме скъсаха на листовки :lol: - 94 В категория. За една точка не минах.
Останалите все от първия път - 95 С, 99 С+Е и 2012 Д :smoke:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 14 Фев 2014, 1:02

В София си ми беше карането. :) Само листовките от втория път съм взел. Първия път се бях притеснил нещо и ги омазах.
Квартала беше белите брези и си спомням колко кофти тесни улички има там, за начинаещи шоферчета :mhihi: Кормуването ми беше точно два завоя и един светофар. А очаквах дълъг изпит ! :mhihi: За сега съм само на B.

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 14 Фев 2014, 21:45

Листовките от втория път - обърках регулировчика и ме викнаха да ми се карат, че имам 6 грешки :mhihi: :mhihi: :mhihi: Талант
Кормуването от първия път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата