Шампионска лига-сезон 2013-2014
Модератор: Общи модератори
Re: Шампионска лига-сезон 2013-2014
Предишната вечер съсипаха Ман Сити - Барселона, снощи Арсенал - Байерн, от година на година е все по-зле Шампионската лига.
Байерн бяха пътници, съдията пак ги реанимира. Робен преигра и падна като застрелян за червения картон, в същото време не се показа втори жълт на Боатенг за закъсняло влизане. Играта им не ме впечатли никак, миналата година бяха много по-смазващи. Явно просто в момента Бундеслигата е слаба и там мачкат тимчета като Аугсбург. Един по-сериозен отбор ще ги изхвърли без проблеми, да не говорим Реал и Барса, а дори Челси какво биха им причинили.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
dimodi написа:Предишната вечер съсипаха Ман Сити - Барселона, снощи Арсенал - Байерн, от година на година е все по-зле Шампионската лига.Байерн бяха пътници, съдията пак ги реанимира. Робен преигра и падна като застрелян за червения картон, в същото време не се показа втори жълт на Боатенг за закъсняло влизане. Играта им не ме впечатли никак, миналата година бяха много по-смазващи. Явно просто в момента Бундеслигата е слаба и там мачкат тимчета като Аугсбург. Един по-сериозен отбор ще ги изхвърли без проблеми, да не говорим Реал и Барса, а дори Челси какво биха им причинили.
Нали не твърдиш, че червените картони са незаслужени?
daddy_ написа:Нали не твърдиш, че червените картони са незаслужени?
На Ман Сити картона си беше червен, но фаула беше по-скоро извън наказателното поле. А за снощния мач пак може да се отсъди червен картон и дузпа, макар че Робен прекали с театъра за някакво нищо и никакво докосване, но може и да се отсъди опасна игра срещу вратаря за посягане с бутоните. По-скоро имам претенции защо Боатенг не беше изгонен. Яд ме е когато мачове, които се чакат месеци наред с трепет от нас феновете, биват разваляни след 20-30 минути и вместо очакваното зрелище ти се убива всякакво желание да гледаш оттам нататък. Точно в тази насока трябва да работят тия мушмули от УЕФА според мен. Те и в студиото снощи точно това коментираха, че червен картон и дузпа е прекалено тежко наказание и дава огромно предимство на единия отбор при изравнени сили. Това убива интереса към футбола. Не вярвам и някой от истинските фенове на Байерн да може да се зарадва искрено на такава победа.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8461_n.jpg
Това не се смята, разбира се. А за дузпата... и аз мислех, че нямаше, но от 2013 имало ново правило за дузпите. http://cl.sportal.bg/news/Duzpa-sreshtu ... .7085.html
"През 2013 г. имаше промяна. Така е. Вече се гледа не къде започва нарушението, а къде завършва. Обяснено по най-простия начин правилото е такова, че все едно в началото на нарушението съдията дава авантаж и играта трябва да продължи. Когато вече атакуващият футболист падне на тревата, авантажът е невъзможен и се отсъжда фаул. Промениха го, за да има по-голяма възможност за голове"
За Арсенал - Байерн не мога да дам коментар, не съм гледал мача.
Това не се смята, разбира се. А за дузпата... и аз мислех, че нямаше, но от 2013 имало ново правило за дузпите. http://cl.sportal.bg/news/Duzpa-sreshtu ... .7085.html
"През 2013 г. имаше промяна. Така е. Вече се гледа не къде започва нарушението, а къде завършва. Обяснено по най-простия начин правилото е такова, че все едно в началото на нарушението съдията дава авантаж и играта трябва да продължи. Когато вече атакуващият футболист падне на тревата, авантажът е невъзможен и се отсъжда фаул. Промениха го, за да има по-голяма възможност за голове"
За Арсенал - Байерн не мога да дам коментар, не съм гледал мача.

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
На Ман Сити картона си беше червен, но фаула беше по-скоро извън наказателното поле.]
Добре де Ние сме изгледали по сто повторения, и не можем да преценим на 100% има ли дузпа или не, как очаквате това да го стори съдията за части от секундата. Според мен дузпа трябваше да има още първото полувреме за играта с ръка, да не говорим за 100% гол отменен заради несъществуваща засада. Според мен конкретно в този мач по скоро на Сити помогнаха съдиите.
За мача на Байерн, първо дузпата на Юзил изобщо не трябваше да я има, защото при подаването към него имаше поне половин метър засада. Положението на Байерн няма изобщо какво да го дискутираме, Робен минаваше вратаря и той извърши нарушение, щом в правилника е записано дузпа и червен картон в такива ситуации, защо трябва да им ги спестяват? И престанете да търсите под вола теле, и да се оправдавате само със садиите и да хейтвате веднага когато има някаква спорна ситуация в полза доминиращите отбори (Барса, Байерн и Реал), а когато са ощетявани да си затваряте очите все едно нищо не е станало.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
DiMIcha84 написа:На Ман Сити картона си беше червен, но фаула беше по-скоро извън наказателното поле.]
Добре де Ние сме изгледали по сто повторения, и не можем да преценим на 100% има ли дузпа или не, как очаквате това да го стори съдията за части от секундата.
Е точно затова трябва да се вкара видео наблюдение и във футбола както е в хокея и в тениса.
Ама нали тогава няма да им излиза тотото на платини и ко.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
TNT написа:За мен имаше изненади. Въпреки че съм от Барса, очаквах да паднатБайерн пък очаквах да бият с повече от 2 гола
Нещо 3-4 броя
![]()
При реваншите ще има интрига единствено с Милан. Никой от другите отбори няма да успее дори да се доближи до обрат. Не, че Милан ще обърнат, ама съм сигурен, че ще има интрига. Аз дори си мислех, че снощи може да изненадат с 1:0 примерно.
Какво да изненадаме като от тия две греди, поне едната да беше влезнала, работата отиваше на нещо над 1:0. Но тоталната липса на късмет(освен всичките ни проблеми напоследък)плюс оня Португалска к***а със свирката в уста, ни попречиха да си спечелим мача.
Както и да е де. И преди сме го вървели тоя път, Байерн допреди няколко години също го вървяха, но колелото се върти. Пак ще тръгнем нагоре, просто сега трябва да си го изстрадаме.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
dimodi написа:Предишната вечер съсипаха Ман Сити - Барселона, снощи Арсенал - Байерн, от година на година е все по-зле Шампионската лига.Байерн бяха пътници, съдията пак ги реанимира. Робен преигра и падна като застрелян за червения картон, в същото време не се показа втори жълт на Боатенг за закъсняло влизане. Играта им не ме впечатли никак, миналата година бяха много по-смазващи. Явно просто в момента Бундеслигата е слаба и там мачкат тимчета като Аугсбург. Един по-сериозен отбор ще ги изхвърли без проблеми, да не говорим Реал и Барса, а дори Челси какво биха им причинили.
брат,ти си скаран с футбола

върл фен съм на бундеслигата,а и гледах мача,
как аджеба да се съглася с теб,мързи ме да ти направя разбор на глупостите
ама гледам колегата достатъчно добре го е направил
за съжаление след като ти прочетох коментара реших,че повече няма да чета твои такива на футболна тематика

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- DAF
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: м-ка
Арсенал - Байерн няма какво да се коментира освен това, че Юзил беше в засада, но така или иначе си изпусна дуспата. Какво да кажем за Праселона, нарушение на Я Я Торе за задържане за рамото на номер 6 и се свири фаул, следващата атака нарушение на циганина алвеш задържане за рамото в наказателното поле (не помня на кой) дуспа няма ?????? Меси го спъват 100% извън наказателното, веднага се дава дуспа. Ще се моля на жребия тва съдийско отборче да се падне или с Байерн или с Реал и да има 

ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
B U L L I написа:брат,ти си скаран с футбола![]()
за съжаление след като ти прочетох коментара реших,че повече няма да чета твои такива на футболна тематика
Добре, кажи ми за кое не съм прав. Признай с ръка на сърцето кой беше по-добрия отбор при 11 на 11. Факт е, че Арсенал ви бяха сгънали и единствено червения картон ви даде предимство. Факт е и че Байерн няма конкуренция в Бундеслигата, защото по една случайност и аз я следя. Наясно съм как Байерн изкупува всичко читаво и отслабва конкуренцията, в какво състояние е основния конкурент Дортмунд с многото контузени и изобщо какво е нивото на отборите. Честно мога да си призная, че много харесвах миналогодишния отбор на Байерн и съм на мнение, че с назначаването на Гуардиола направо "развалиха хубавата работа" казано на български.

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
DAF написа:Арсенал - Байерн няма какво да се коментира освен това, че Юзил беше в засада, но така или иначе си изпусна дуспата. Какво да кажем за Праселона, нарушение на Я Я Торе за задържане за рамото на номер 6 и се свири фаул, следващата атака нарушение на циганина алвеш задържане за рамото в наказателното поле (не помня на кой) дуспа няма ?????? Меси го спъват 100% извън наказателното, веднага се дава дуспа. Ще се моля на жребия тва съдийско отборче да се падне или с Байерн или с Реал и да има
Другия път като дават футбол, по добре включи на някой чалга канал, поне да гледаш нещо където ще си по компетентен. Едно не ми е ясно, как така хейтърите виждате спорните положения които са свирени във полза на Барса, а когато са ощетявани си затваряте очите все едно нищо не е станало. Защо не спомена за сто процентовата дузпа която трябваше да се свири за играта с ръка на Клиши, или за отменения гол заради засада? Обаче хейтърчетата трябва да си изсипите помията върху отборите които доминират във футбола, Барса и от скоро гледам подобна тенденция и върху Байерн, за да им се омаловажават успехите. И не мога да разбера колко трябва да ти умствения потенциал, за да слагаш епитети на отборите като "праселона, манафчестър, байрям, анал мадрид и т.н"

п.с Не се надявай, че точно Реал ще.изкъртят Барселона.
DiMIcha84 написа:DAF написа:Арсенал - Байерн няма какво да се коментира освен това, че Юзил беше в засада, но така или иначе си изпусна дуспата. Какво да кажем за Праселона, нарушение на Я Я Торе за задържане за рамото на номер 6 и се свири фаул, следващата атака нарушение на циганина алвеш задържане за рамото в наказателното поле (не помня на кой) дуспа няма ?????? Меси го спъват 100% извън наказателното, веднага се дава дуспа. Ще се моля на жребия тва съдийско отборче да се падне или с Байерн или с Реал и да има
Другия път като дават футбол, по добре включи на някой чалга канал, поне да гледаш нещо където ще си по компетентен. Едно не ми е ясно, как така хейтърите виждате спорните положения които са свирени във полза на Барса, а когато са ощетявани си затваряте очите все едно нищо не е станало. Защо не спомена за сто процентовата дузпа която трябваше да се свири за играта с ръка на Клиши, или за отменения гол заради засада? Обаче хейтърчетата трябва да си изсипите помията върху отборите които доминират във футбола, Барса и от скоро гледам подобна тенденция и върху Байерн, за да им се омаловажават успехите. И не мога да разбера колко трябва да ти умствения потенциал, за да слагаш епитети на отборите като "праселона, манафчестър, байрям, анал мадрид и т.н"![]()
п.с Не се надявай, че точно Реал ще.изкъртят Барселона.
Обясни му на момчето, че нещо се е превъзбудило

Само Барса!!!
21/02/08...speechless
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
dimodi написа:B U L L I написа:брат,ти си скаран с футбола![]()
Добре, кажи ми за кое не съм прав. Признай с ръка на сърцето кой беше по-добрия отбор при 11 на 11. Факт е, че Арсенал ви бяха сгънали и единствено червения картон ви даде предимство. Факт е и че Байерн няма конкуренция в Бундеслигата, защото по една случайност и аз я следя. Наясно съм как Байерн изкупува всичко читаво и отслабва конкуренцията, в какво състояние е основния конкурент Дортмунд с многото контузени и изобщо какво е нивото на отборите. Честно мога да си призная, че много харесвах миналогодишния отбор на Байерн и съм на мнение, че с назначаването на Гуардиола направо "развалиха хубавата работа" казано на български.![]()
в началото на мача бе нормално да има домакински натиск и като се сетя какъв страх ги тресе всички отбори играещи с байерн
бе напълно нормално да гледаме 15минути атаки към нойер,както добре видя момчетата се справиха и доста преди червения картон играта се
изравни.имаше засада при дуспата за йозил,червен картон също справедлив,после една подмината дузпа от съдията за нас и те така.
относно слабата игра в бундеслигата ще припомня ,колко немски отбори играха в европейските турнири през това издание;
kulov написа:B U L L I написа:Бундеслига 4 - 0 Европа
немските отбори къртят тази година,надушвам немски полуфинали и после немски финал
както казва един френд: "ако хитлер беше спечелил войната, нямаше да има световно, европейско, шл. щеше да има само бундеслига"
силен отбор и най важното силен колектив това е рецептата която е печеливша от край време

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Колкото и да са силни Байерн , много ме съмняват да защитят титлата си в ШЛ. Преодолим отбор са особено ако се подходи към тях тактически грамотно , без опити за надиграване
Нарушението на Демикелис е извън наказателното = червен картон, няма дузпа
Дузпата за Байерн - има такава със сигурност, въпроса е дали в такива ситуации червеният картон е нужен... това в момента се дискутира и най=вероятно ще отпадне (в определени ситуации)
Като цяло обаче съдийството отново не е на ниво.... остават незабелязани , но успяват да се намесят по начин който влия на развоя на мача.
Ще става по-интересно дано не се опорочат мачовете напред в турнира.
За мен ПСЖ имат страхотен потенциал и биха могли да се противопоставят на изявените фаворити, въпреки това основен претендент е Реал Мадрид , не толкова , че са добри като колектив или единици, а заради това ,че ще достигнат почти сигурно до 1/2финал или финал, а там Татко Карло знае как да печели.

Нарушението на Демикелис е извън наказателното = червен картон, няма дузпа
Дузпата за Байерн - има такава със сигурност, въпроса е дали в такива ситуации червеният картон е нужен... това в момента се дискутира и най=вероятно ще отпадне (в определени ситуации)
Като цяло обаче съдийството отново не е на ниво.... остават незабелязани , но успяват да се намесят по начин който влия на развоя на мача.
Ще става по-интересно дано не се опорочат мачовете напред в турнира.
За мен ПСЖ имат страхотен потенциал и биха могли да се противопоставят на изявените фаворити, въпреки това основен претендент е Реал Мадрид , не толкова , че са добри като колектив или единици, а заради това ,че ще достигнат почти сигурно до 1/2финал или финал, а там Татко Карло знае как да печели.
- DAF
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: м-ка
Те тва сте "фенчетата" на бар4елона, ти му обесняваш, че като пуснеш топката тя ще падне на земята, а он ти вика не нагоре към звездите ще отиде
Ако беше дал 100%-та дуспа за Сити при 0-0 и тя беше вкарана, да ти обесневам ли къде отиваше мача ?

ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА