Лудогорец

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Re: Лудогорец

Мнение от bobi_81xx » 21 Фев 2014, 16:36

randity написа:Идеааааааално се представиха :lalala: :lalala: :lalala:

Изображение

Браво колега хванал си !!!! :yes: Честото!!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 21 Фев 2014, 17:17

Ето това сме ние :) Вместо да се зарадваме, смятаме, колко били българите.

Голям успех на Лудогорец!!! :clap: :clap: :clap: :clap:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 21 Фев 2014, 17:55

Радва ме че продължават да печелят, защото вдигат общия рейтинг на България. Иначе това е клубна надпревара, а не национален отбор че да им викам "нашите". Моите са други, които са постигали вече всичко това, че и повече. Нека продължават да печелят защото сега други български отбори в евротурнирите няма. Само ме дразни начина по който се правят грандове в българия. Изливат се някви милярди в някое градче дето на домакински мач и 5000 човека не може да събере и после "ама елате да ни подкрепите". Еми нали сте "гранд"? Къде са ви феновете? До тия дето ще отидат на стадиона: ако любимия ви отбор играеше в евротурнирите, щяхте ли да идете и на мач на Крейзи форест?
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 21 Фев 2014, 20:23

Бравооо,българи юнаци:)
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 21 Фев 2014, 23:52

айде акаунти, кажете в лацио колко бяха италианците :nono:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 22 Фев 2014, 11:53

Eмилио Димитров написа:айде акаунти, кажете в лацио колко бяха италианците :nono:

Май беше един :mhihi:
Поздрави на отбора!!Аз лично БГ футбол не гледам от поне 10 години , просто защото не си заслужаваше.То и в момента не си заслужава да се гледа.
Колкото до феновете - според мен фен клуба на отбора се изгражда в момента - не забравяйте че сега има 5 6 10 годишни деца , които ритат топката пред блока и се кефят на зелените , така че и тва време ще дойде.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 22 Фев 2014, 12:10

Binev_OuT написа:....
Колкото до феновете - според мен фен клуба на отбора се изгражда в момента - не забравяйте че сега има 5 6 10 годишни деца , които ритат топката пред блока и се кефят на зелените , така че и тва време ще дойде.

ти верваш ли на тва, дето написа?
я направи справка с отбора на Литекс, дето беше проект идентичен с тоя на Разград?
за 15 години да ти се струва голяма фенската им маса?
играчка на олигарси, да си чешат егото...ама тотално объркани като позициониране в напълно нефутболни региони.
ако Домусчиев беше направил проекта си в град като Благоевград, регион с традиции в изграждане на талантливи футболисти щеше да е друго...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 22 Фев 2014, 12:42

Да вярвам.
Нали говорим за фенове не за някви вряскала на заплата дето разсъбличат треньори и се излагат пред половината Европа?
Няма как млад отбор като Лудогорец пръкнал се от някъде си за 2 3 години да си пълни стадионите ако ще да има база и в Ел Ей.
Литекс е повече петролен бранд от колкото футболен отбор.
Аз не съм наясно със схемите им и т.н. , държа дистанция с БГ футбола щото не струва и тва е.
А пък феновете на другите ни отбори не ги разбирам.Лудогорец в момента помага и на тях.Щото ако Батков реши че иска да прави по-добър отбор от орлите и иска да ги бие в А група , тва автоматично означава че ще имаме още един отбор в Европа.Ще тръгнат и другите.От това спорта само ще печели.Ама давай да плюем , селяни биле , фенове нямали ,тва нямали онова нямали.Нямат ама дънят наред!Успех на отбора , дано по-скоро дръпнат и другите.
И да вметна само че най-правилната политика да стартираш с отбор и да трупаш известност и фенове е първо да привлечеш скъпи имена , спонсори реклами и т.н. после си прави школа и след няколко години вече си име.Това си е практика навсякъде.Примери има много.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 22 Фев 2014, 12:59

за фенове говорим, де :)
такива, дето отиват на стадиона, щото обичат отбора...а не такива, дето отиват щото собственика осигурява безплатен транспорт и билети и като добавка шари по 50 кинта на калпак...

прав си, че БГ футбола не струва...ма пак опираме до егото на олигарсите, дето плащат наред само и само отбора да е първи...
я се зарови в статистиката да видиш има ли свирена дузпа с-у Разград в БГ?
и колко са червените картони на рисков играч като Дяков в БГ и колко са му като свири чужд съдия в международните мачове?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 22 Фев 2014, 13:42

Да не опорочаваме и тази тема :ok:
Няма лошо да се плащат пари на феновете, за да дойдат в София да подкрепят отбора :idea:
Отбора има нужда от фенове на мачовете си в София, защо да не им дадът пари?
Колко софиянци ще отидат да подкрепят Лудогорец с / у хърватите, украйнците или каквито и да са там в София?
:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 22 Фев 2014, 13:52

братле, нещо не разбра...
не се плащат 50 кинта на разградчани за дойдат в Сф.
плащат се на софиянци, за да дойдат на стадиона :winky:

щото ще е резил да играеш с ПСВ и публиката да е само 10 автобуса от Делиормана :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 22 Фев 2014, 14:01

Това че клуба дава пари на феновете си за да ходят на мачовете не сам го чул. Ако е вярно обаче просто му свалям шапка на Домусчиев. Лудогорец е пример как здравата работа дава резултати. Аз съм Левскар но незнам колко злобен и късоглед трябва да си за да не се радваш на успехите им. Само се чудя как ли щяха да се развият нещата ако не си бяхме вкарали онзи автогол срещу Славия.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 22 Фев 2014, 15:04

zazomazo написа:за фенове говорим, де :)
такива, дето отиват на стадиона, щото обичат отбора...а не такива, дето отиват щото собственика осигурява безплатен транспорт и билети и като добавка шари по 50 кинта на калпак...

прав си, че БГ футбола не струва...ма пак опираме до егото на олигарсите, дето плащат наред само и само отбора да е първи...
я се зарови в статистиката да видиш има ли свирена дузпа с-у Разград в БГ?
и колко са червените картони на рисков играч като Дяков в БГ и колко са му като свири чужд съдия в международните мачове?

Колега наистина не разбирам доводите ти.И кво точно обичат феновете на "градновете" - пумията ли?Тия фен клубове от кво се издържат?
На фона на европейското представяне , това в БГ няма никакво значение.Може и да ги подпират , ама има за кво.По ли щеше да е добре да подпират Левски и да идат в Европа и да станат за посмешище!Италянските медии възхваляват нашия тим - вие кво прайте!?
И какво като плащат на фенове :dunno: - Лудогорец няма как да има фенове.За този отбор се разчу последните години.Лошото е че в момента буди повече завист от колкото радост от това което прави.Аз все още съм на мнение че феновете на този отбор растат в момента това е.
Левски го има от 100 години , ЦСКА също някъде там не знам , и кво?Да не би да пълнят стадиони,де да знам може и да ги пълнят ама .... файда няква ? :mhihi:
Пак казвам всички фенове на БГ отборите трябва да се радват от това което се случва в момента , то няма как да навреди на техните отбори , само може да ги изтегли на горе.Не я разбирам тая злоба.
Май не ви остана за кво да се ядете та феновете ся :mhihi: - те нямат загубен мач в Европа , аз ше гледам на кой колко дузпи му биле свирили :kuku:
Честно казано футбола не ме интересува , моя спорт е друг , но ако Лудогорец имат мач в Европа, ги гледам и никой не ми плаща за това.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 Touring

Мнение от Pufel » 22 Фев 2014, 15:57

Според мен успехът им се дължи и на локацията. Футболистите по една или друга причина са склонни към прелюбодействия от всякакъв вид. В Разград няма какво да се прави и това оказва добро влияние на играта на отбора. :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 22 Фев 2014, 18:48

Pufel написа:Според мен успехът им се дължи и на локацията. Футболистите по една или друга причина са склонни към прелюбодействия от всякакъв вид. В Разград няма какво да се прави и това оказва добро влияние на играта на отбора. :lol:

Интересна гледна точка :yes: :mhihi:
:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата