Издирва се СА 0486 СН!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Re: Издирва се СА 0486 СН!!!

Мнение от Maxmadness » 08 Дек 2013, 2:31

SpLiT написа:Макс, нали се сещаш, че бая жокери "обади се на приятел" използвах... НО ако бях седял мирен като всеки един редови гражданин, сигурно и аз щях видимо да остарея преди да видя пари :ranting: :ranting: :ranting:

И това ми били застрахователи... смешници...

много неприятно колега ама така седят нещата с тях ...
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xd && 525d
Мечтае да кара: В европейска България

Мнение от bmw55 » 11 Дек 2013, 11:13

Жокерите са хубаво нещо, но имаш късмет че си в силна застрахователна компания иначе щеше да е много по-зле с парите.
Хубавото е че тия по-евтинките коли ги плащат, че за тия скъпарските си е еб*ло майката, съдилища мотане, на края пак зимаш пари, но с голямо закъснение.
Задръж мерника още някой месец да се отчаеш от тази марка и пак идвай при нас :bchug:

SpLiT написа:Макс, нали се сещаш, че бая жокери "обади се на приятел" използвах... НО ако бях седял мирен като всеки един редови гражданин, сигурно и аз щях видимо да остарея преди да видя пари :ranting: :ranting: :ranting:

И това ми били застрахователи... смешници...
Бъди честен пък да става квото ще

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: X5

Мнение от bestlap » 16 Яну 2014, 15:26

В момента карам мерцедес и съм се насочил към 328ci 330ci e46 и като прочетох тази тема ми се приплака.Колега жалост за колата ти и ядовете който си имал.....Прав си мерцедес си е мерцедес ама не е BMW :lol: :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Мнение от SpLiT » 16 Яну 2014, 18:51

Ooooo, колега, в моето сърце има място само за една люБима... БМВ не е кола, това е начин на живот и шофиране!!!

Чакам ги да се окротят, да събера някой лев и махам мерника :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 17 Яну 2014, 18:04

SpLiT написа:Ooooo, колега, в моето сърце има място само за една люБима... БМВ не е кола, това е начин на живот и шофиране!!!

Чакам ги да се окротят, да събера някой лев и махам мерника :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:yes:
Така е Васко, по скоро чакаш да ти мине яда, щото те кражбите на БМВ няма как да се успокоят за съжаление, не за друго, ами просто нещо което е харесвано от много хора и се търси се краде най много за съжаление :banghead:
Особенно пък тия изложбените дето всеки втори иска колата му да изглежда така :ranting:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от blagovest76 » 21 Фев 2014, 22:03

На помощ на всички, които им се налага да разгласят или поне да проверят даден автомобил дали е обявен за откраднат – един полезен сайт за да разпространите информация със снимки:
http://registarbg.com/avtomobili/auto-category.html
можете да обявите за извършената кражба с инфо и снимки на откраднатия автомобил..
http://www.interpol.int/INTERPOL-expertise/Databases

И не на последно място вложете максимално търсене в известните сайтове където продават коли !

А за тези които им предстои да купят автомобил внесен от чужбина не подценявайте хората, които се занимават с тази дейност ПРОВЕРЕТЕ ДА ЛИ е ОБЯВЕН В ДРУГА ДЪРЖАВА ЗА ОТКРАДНАТ - защото знаете вече има много хора, които са измамени от предлаганите добри цени на автомобили
Проверете в този сайт http://uk.vin-info.com/ но само ако имате номера на рамата!

и в този сайт http://www.stolencars24.eu/help.php

Резулататите ви показват в коя държава е направено изискващото от вас търсене за откраднат автомобил.
Последна промяна blagovest76 на 08 Яну 2016, 19:21, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SpLiT » 22 Фев 2014, 13:22

Гледам в сайта stolencars, че приятелите полицаи не са я обявили за открадната дори на колегите си от съседни до нас държави... колко жалко... :banghead: :banghead: :banghead:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 22 Фев 2014, 18:16

Може да направиш много голям проблем с това, че не е обявена никъде! Предполагам и доста други коли, изчезнали, не са обявени и те.

По-интересното ми е - ако случайно си провериш колата в тоя сайт дали дава някакъв сигнал към органите на реда, че е проверен точно този ВИН ? И съответно проследяването става много лесно, както и конфискуването й.

При покупка на автомобил преди време проверих в полицията дали е обявена за издирване и предупреждението към мен беше, че ако се издирва - я прибират веднага :roll: но дали и по интернет е така..
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от blagovest76 » 26 Фев 2014, 20:01

SpLiT написа:Гледам в сайта stolencars, че приятелите полицаи не са я обявили за открадната дори на колегите си от съседни до нас държави... колко жалко... :banghead: :banghead: :banghead:

Мисля, че сайта няма общо с нашета извънземна система на КАТ, а изобщо да е вързана към която и да е.:bowdown:
Виж към интерпол го правят, но дали е избирателно нямам идея..
регистрирането в сайта http://www.stolencars24.eu/insert.php или където и да е става само от собственика един вид репортва и създава паралелна база данни с тази, която е в съответната държавата, а и така е достъпно за хората поне в някои от сайтовете е безплатно. В по-развитите държави се случва бързо и лесно само през интернет дори и да си загубиш документ. Тук уви не е така :nono:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57D25
Мечтае да кара: E60///M5

Мнение от kufi01 » 07 Апр 2014, 3:17

vld написа:
SpLiT написа:Ooooo, колега, в моето сърце има място само за една люБима... БМВ не е кола, това е начин на живот и шофиране!!!

:yes:
Така е Васко, по скоро чакаш да ти мине яда, щото те кражбите на БМВ няма как да се успокоят за съжаление, не за друго, ами просто нещо което е харесвано от много хора и се търси се краде най много за съжаление :banghead:
Особенно пък тия изложбените дето всеки втори иска колата му да изглежда така :ranting:

Особено в младост1 от 30години живея тук и мога да кажа че сме един от кварталите с най много кражби
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от VIHROGON » 02 Май 2014, 0:51

Абе гладуваме мизерува да си направиме колиците що годе добре и накрая някои да ти я дигне :ranting: :ranting: :ranting:

Но незабравяйте че глада е по силен от тока :banghead:

Абе и те не са безгрешни затова нема полиция на дравника :censored: :ranting: :bang:

Лова го ще си го зарова у градината че си го варосам и че си пускам кучето да го препиква по често :censored: :censored: :censored:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от pkaramitev » 04 Май 2014, 21:28

Привет колега! Аз малко късно виждам темата,но понеже и аз съм в Младост 1 и също съм фен на перките ми стана много кофти от новината.Гледам от аватара че колата седи в гараж,от гаража ли са я измъкнали,или е била пред блока?Съжалявам че бъркам пак в раната но се притеснявам и за моята :oops:
П.С. Добре е че са платили все пак застрахователите,сега ще си събереш още парички и ще можеш да си вземеш нещо още по-на сърце!
Успех от мен :yes:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SpLiT » 05 Май 2014, 17:09

Снимката е от преди да се преместя тук. Свиха я зад 24ти блок.

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 30 Май 2014, 0:14

Спомням си купих автомобил от приятел с номер 1111.Отивам в КАТ и искам справка.Отговор-Моля те не ме карай да проверявам такава кола.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 02

Мнение от Mamar4o » 27 Дек 2014, 2:51

Stolen Databases 14 checks мойта е криминална :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата