Лудогорец
Модератор: Общи модератори
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: Лудогорец
Binev_OuT написа:Левски го има от 100 години , ЦСКА също някъде там не знам , и кво?Да не би да пълнят стадиони,де да знам може и да ги пълнят ама .... файда няква ?

Иначе за това кои грандове си пълнят стадионите има официална статистика от всеки мач - можеш сам да си направиш проучване (hint: в топ 3 цветовете са син, жълто-черен и черно-бял)
Напълно подкрепям zazomazo Или олигарсите ни са страшно тъпи или просто по селата по-лесно се перат пари. Пре спокойно това можеше да е някой клуб с традиции, който има, свързана със спортното училище в града, готова школа - Пирин, 2-та Спартака (от Плевен и Варна) Дунав Русе ако щете....
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
ineedmoney написа:Binev_OuT написа:Левски го има от 100 години , ЦСКА също някъде там не знам , и кво?Да не би да пълнят стадиони,де да знам може и да ги пълнят ама .... файда няква ?
иска ви се да е "там някъде". Ако приемем че си грамотен човек и можеш да смяташ 2014-1948 прави 66. Не знам, ама според мен 66 е доста далече от 100, а не "там някъде"...
Иначе за това кои грандове си пълнят стадионите има официална статистика от всеки мач - можеш сам да си направиш проучване (hint: в топ 3 цветовете са син, жълто-черен и черно-бял)
Напълно подкрепям zazomazo Или олигарсите ни са страшно тъпи или просто по селата по-лесно се перат пари. Пре спокойно това можеше да е някой клуб с традиции, който има, свързана със спортното училище в града, готова школа - Пирин, 2-та Спартака (от Плевен и Варна) Дунав Русе ако щете....
Викаш ако не знам на колко години е ЦСКА съм неграмотен

Пък тоя израз "там някъде" го използвах щото грам не ма бърка коя година е тоя клуб и който и да е друг БГ продажен , подкупен , мръсен , мизерен "клуб"!И никакви справки няма да си прая щото пак не ма бърка кой ходи и кой не ходи да гледа мачове.
Докато Лудогорец бият наред всякакви и Български и Европейски отбори , Батков обяснява как ЦСКА и Славия си продават мачовете

Шампионската лига ги зове , харесва ли ви или не .

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
не обръщайте темата на левски, цска
че в момента и двата отбора са обезглавени от двамата палачи - батков и лупи. и съдбата върви да им е такава, ако няма смяна на кадърни собственици. никой не ви е виновен и поради тази причина няма за какво и да се сърдите на другите отбори
най-обичното на българина е да харчи мислено парите на другите.
който иска, там където иска ще си прави отбори. в плевен или благоевград не е като да няма доооста богати хора. търсете ги да направят школи, отбори и прочие.
автобуси с разградски фенове е много ясно ще има на мачовете, все пак не играят в разград. а автобусите са доста над 10
. като направят стадион, който да отговаря на изискванията на уефа. ще има доста повече хора отколко се пълни в софия. на мача с одеса ходихме с приятели да стискаме палци... 50 лв никой не ни даде, не че щяхме и да вземеме. това е единствения отбор, който носи радост в този спорт и заслужава подкрепа.

най-обичното на българина е да харчи мислено парите на другите.
който иска, там където иска ще си прави отбори. в плевен или благоевград не е като да няма доооста богати хора. търсете ги да направят школи, отбори и прочие.
автобуси с разградски фенове е много ясно ще има на мачовете, все пак не играят в разград. а автобусите са доста над 10

Binev_OuT написа:...
хахаха, то Шампионската лига ги зовеше и тая година, ма "извънземния гранд" Базел им сложи 6 парцала и дотам...
и стига се изхвърля с фрази-шаблони от типа на "покрай Разград ще дръпнат и другите отбори"
няма как да стане, нямат равен старт в първенството... освен маловажния за теб пример с дузпите и картоните на Дяков ще ти дам още храна за размисъл:
държавата отпусна 5 милиона за реконструкция на стадиона в Разград, докато други отбори плащат наем за базите си...
Домусчиев уреди с българско гражданство Марселиньо, Шоко и Жуниор Кишада за да си отвори квотите за чужденци извън евросъюза ...
в момента тече процедура и по натурализирането на още двама- Кайсара и Барт .... за останалите отбори в БГ обаче се спазва закона, а именно, че футболиста трябва да има 5 години престой в БГ с трудов договор за да може да кандидатства за гражданство...
толкова по въпроса с налагането и развиването на БГ футболисти от където съответно да дръпне и националния отбор.
не ми излизай с репликата, че това е правилния път за развитие...не случайно ти дадох пример с Литекс назад в темата- Г.Ганчев започна по същия начин първоначално с отхвърлени от грандовете играчи, след това с чужденци... взе няколко титли и дотам...в един момент му просветна, че налива безсмислени суми в каца без дъно и заложи на развитие на млади надежди, което вече дава резултат

очаквам същия път на развитие и за Разград и то само при положение, че на Домусчиев не му омръзне играчката в един момент и спре да се занимава с футбол в региона...тогава великия Лудогорец ще потъне надолу...

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
zazomazo написа:Binev_OuT написа:...
хахаха, то Шампионската лига ги зовеше и тая година, ма "извънземния гранд" Базел им сложи 6 парцала и дотам...
и стига се изхвърля с фрази-шаблони от типа на "покрай Разград ще дръпнат и другите отбори"
няма как да стане, нямат равен старт в първенството... освен маловажния за теб пример с дузпите и картоните на Дяков ще ти дам още храна за размисъл:
държавата отпусна 5 милиона за реконструкция на стадиона в Разград, докато други отбори плащат наем за базите си...
Домусчиев уреди с българско гражданство Марселиньо, Шоко и Жуниор Кишада за да си отвори квотите за чужденци извън евросъюза ...
в момента тече процедура и по натурализирането на още двама- Кайсара и Барт .... за останалите отбори в БГ обаче се спазва закона, а именно, че футболиста трябва да има 5 години престой в БГ с трудов договор за да може да кандидатства за гражданство...
толкова по въпроса с налагането и развиването на БГ футболисти от където съответно да дръпне и националния отбор.
не ми излизай с репликата, че това е правилния път за развитие...не случайно ти дадох пример с Литекс назад в темата- Г.Ганчев започна по същия начин първоначално с отхвърлени от грандовете играчи, след това с чужденци... взе няколко титли и дотам...в един момент му просветна, че налива безсмислени суми в каца без дъно и заложи на развитие на млади надежди, което вече дава резултат![]()
очаквам същия път на развитие и за Разград и то само при положение, че на Домусчиев не му омръзне играчката в един момент и спре да се занимава с футбол в региона...тогава великия Лудогорец ще потъне надолу...
Ами на тях ще им отпуснат не 5 ми 10 милиона , щото има резултати , резултатите пи другите кви са?На кво отгоре да им дават кинти,че са красиви ли?
И ко ся , викаш Батков и компания да седнем да ги оплакваме че ощетени ли

Тия дето са маалко над средното ниво виждаш кво става - стоят един сезон и си тръгват!Кой е виновен?
Еми Базел не е като Бате Борисов ли кви бяха там , дето се молехме да ни бият с по-малко и да падаме достойно

А това е възможно най-нормалното развитие на нещата!Като тръгне един , другите или тръгват или бай бай - примери има колкото искаш!
А БГ футболисти вече има , и се видя на квалификациите.Национала се отлепи от дъното когато Лудогорец се появи на сцената - направи си справка нали ти е любимо занимание

Аз шефовете на орлите не ги изкарвам светци или нещо подобно.Кой какви шменти капели прави не ме интересува щом има резултати.
Тяхната организация работи и се вижда - равен старт викаш

Жив и здрав!

офффф, общи приказки разтягаш без никакви доводи ...
няма как държавата и БФС за едни да е майка, за други мащеха и да гледаш крайния резултат...
въпросните 5 милиона от държавата ако си ги беха извадили от джобовете дали щяха да пазаруват и играчи от по милион???
а другите отбори ако вместо да дават по 5 милиона на година за наеми тия пари ги бяха инвестирали в играчи дали нямаше да се вдигне нивото на отборите им?
дали тогава /при равен старт/ нямаше да имаме по-интересно първенство?
не Батков и Томов са проблема....проблема е в това, че се обслужват частни интереси...в случая егото на Домусчиеви...
пък ти си подкрепяй еднодневката, имаш това право....като им секнат парите и си заминат в аматьорските групи ще си избереш следващата еднодневка, която да възхваляваш...
хората с малко акъл в главата виждат, че лансирането на тоя отбор за сметка на другите не води до израстване на БГ футбола като цяло...
за кво отлепяне от дъното на национала ми говориш???
за това, че успяхме да завършим в квалификациите единствено пред Малта ли???
и ква е връзката с Разград?
няма как държавата и БФС за едни да е майка, за други мащеха и да гледаш крайния резултат...
въпросните 5 милиона от държавата ако си ги беха извадили от джобовете дали щяха да пазаруват и играчи от по милион???
а другите отбори ако вместо да дават по 5 милиона на година за наеми тия пари ги бяха инвестирали в играчи дали нямаше да се вдигне нивото на отборите им?
не Батков и Томов са проблема....проблема е в това, че се обслужват частни интереси...в случая егото на Домусчиеви...
пък ти си подкрепяй еднодневката, имаш това право....като им секнат парите и си заминат в аматьорските групи ще си избереш следващата еднодневка, която да възхваляваш...
хората с малко акъл в главата виждат, че лансирането на тоя отбор за сметка на другите не води до израстване на БГ футбола като цяло...

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Аман от хейтъри! Вместо да се радвате че поне един бг отбор се представя страхотно и се развива вие веднага да плюете!
Ама така е когато някой в България успее гледаме да го дръпнеме обратно в казана.
Ама така е когато някой в България успее гледаме да го дръпнеме обратно в казана.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
bmw maniqk ivo bmw написа:Аман от хейтъри! Вместо да се радвате че поне един бг отбор се представя страхотно и се развива вие веднага да плюете!

И това, че Лудогорец и Ботев донесоха много точки за коефициента на България в евротурнирите явно не е от значение.
А така може на някой от "столичните ГРАНДОВЕ" да се падне отбор по-слаб от Жилина, Бате, Дебрецен, МТК и още куп знайни и незнайни отборчета, които скъсаха шортите и на Левски и на ЦСКА.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Binev_OuT написа:Викаш ако не знам на колко години е ЦСКА съм неграмотен
с грамотността визирах, че дори и да не знаеш точно колко са, можеш сам да си ги сметнеш за 0.5322 милисекунди, а не че незнанието на 1-2 маловажни футболни факта те прави неграмотен

ШЛ ще покаже истински дали са еднодневка или не. При положение, че към момента са най-стабилния отбор, нека станат шампиони. Ама след това да влязат в групите, да стигнат 16 рейтинг и така...в момента спадат към групата "приятна изненада" или както се вика "малко разнообразие да има, стига тая барса"

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Който не се радва на това което направиха Лудогорец много му здраве, аз нали са радвам пък вие си злобейте и си говорете глупостите.

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
zazomazo написа:офффф, общи приказки разтягаш без никакви доводи ...
Колега , виж сега какъв е случая.Ти имаш проблем

Аз пристрастия нямам - ЦСКА , Левски , Лудогорец , Любимец - все ми е тая на мене,аз просто им се кефя щото са нещо различно от пумията тука.
Искаш доводи - ами деда знам порови се пак в статистиките

Равен старт - единия е на 100 другия на 1000 третия на 66 петия на 50 - иииии ????Кво?За толко години така ли нищо не изкараха от тия школи бе баси работата

Лудогорец работят , имат организация , имат резултати , нямат загубен финал в Европа , УЕФА ни вдига коефициентите - кво повече иксаш?Кви доводи повече?
Викаш държавата на другите стотинка не е дала сигурно , викаш техните школи не се продават по Турция , Индия , Израел и къде ли не още в некви 5 6 7 дивизии , на тяхно място иде тука боклука на Европата поиграе малко и си замине.Викаш разни отбори нямат всяка година проблеми с лицензи , дългове , неплатени заплати - тях кой ги оправя - ВСЯКА ГОДИНА - че то ако не е държавата и БФС , до колкото имам спомен ЦСКА не трябваше да го има в момента

Не те разбирам кого защитаваш изобщо!Гледай си футбола и се кефи и толкос.
И тва за Малта , пак сме завършили , щото ако си спомняш преди 5 6 годинки нямахме изобщо отбор - понятието Национален отбор не съществуваше.А връзката с Разград - колко национала дава Лудогорец на отбора?Аз не знам питам просто.

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Binev_OuT написа:zazomazo написа:офффф, общи приказки разтягаш без никакви доводи ...
Колега , виж сега какъв е случая.Ти имаш проблемти симпатизираш на някой отбор и те е яд че той рине л**а в А група,а "селяците" ходят да бият Лацио на Олимпико.Щото ако Домусчиев беше в твоя отбор сега щеше да си много радостен,нали?
Аз пристрастия нямам - ЦСКА , Левски , Лудогорец , Любимец - все ми е тая на мене,аз просто им се кефя щото са нещо различно от пумията тука.
Искаш доводи - ами деда знам порови се пак в статистикитена мен те са ми доводите.
Равен старт - единия е на 100 другия на 1000 третия на 66 петия на 50 - иииии ????Кво?За толко години така ли нищо не изкараха от тия школи бе баси работатаКъде са им школите?Вместо да бачкат те се чудят кво от къде да откраднат и кой да оплюят.
Лудогорец работят , имат организация , имат резултати , нямат загубен финал в Европа , УЕФА ни вдига коефициентите - кво повече иксаш?Кви доводи повече?
Викаш държавата на другите стотинка не е дала сигурно , викаш техните школи не се продават по Турция , Индия , Израел и къде ли не още в некви 5 6 7 дивизии , на тяхно място иде тука боклука на Европата поиграе малко и си замине.Викаш разни отбори нямат всяка година проблеми с лицензи , дългове , неплатени заплати - тях кой ги оправя - ВСЯКА ГОДИНА - че то ако не е държавата и БФС , до колкото имам спомен ЦСКА не трябваше да го има в момента![]()
![]()
Не те разбирам кого защитаваш изобщо!Гледай си футбола и се кефи и толкос.
И тва за Малта , пак сме завършили , щото ако си спомняш преди 5 6 годинки нямахме изобщо отбор - понятието Национален отбор не съществуваше.А връзката с Разград - колко национала дава Лудогорец на отбора?Аз не знам питам просто.
Абе, ти сериозно ли ги говориш тея неща?!?

Не мога да разбера хора, които не са гледали футболен мач през живота си и вече станаха най-големите привърженици на "качествения европейски футбол, който зелените представят"

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Ако е било в последните 20 години съм се бил в гардите със сигурност
Знаеш ли ко , я давай да си трошим галавите в стените щото в Разград праят нещо , мама им долна селска некадърна за кви се помислиха , оня па тъпия глей 2 червени картона малеее не чувано цтцтцт мале мале ужас
Па тоа техния тренер що е толко побелял бе и глей го ша мре , па тренер ми станал
хои на нивата там ареее
За екипите им нещо - баааси по грозни не съм виждал честно , глей ко гадно зелено , мале мале не ги е срам тия селстаци мръсни
П.С. Я вижте на Ботев феновете кво правят , баси тъпанарите а
аре ся пускайте конспирации и за тях - давайте прогнози по колко пари са им дали? 

Знаеш ли ко , я давай да си трошим галавите в стените щото в Разград праят нещо , мама им долна селска некадърна за кви се помислиха , оня па тъпия глей 2 червени картона малеее не чувано цтцтцт мале мале ужас

Па тоа техния тренер що е толко побелял бе и глей го ша мре , па тренер ми станал

За екипите им нещо - баааси по грозни не съм виждал честно , глей ко гадно зелено , мале мале не ги е срам тия селстаци мръсни

П.С. Я вижте на Ботев феновете кво правят , баси тъпанарите а

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-