Тайни, фобии и пр.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Тайни, фобии и пр.

Мнение от Larbi » 19 Окт 2013, 0:02

bum_bum написа:Тъкмо щях да кажа, че явно само аз съм нормален и се сетих че се насирам от страх в самолет. Един път на връщане от Румъния имаше баси турболенцията а до мен един си спи и ич не му пука :shock: Друг път от Испания беше лошо времето и интеркома постоянно нещо припукваше. И аз си мислех, че всеки момент командира ще каже че падаме и постоянно се бърках по джобовете да си запаля последната цигара в живота. А последния път от от Египет точно преди да кацнем тоя почна много да се клати наляво-надясно и бях убеден, че ще си удари крилото в земята и ще се взривим. Явно прекалено много Дискавъри гледам. :dunno:

Аз страх от самолети нямам, даже ОБОЖАВАМ ДА ЛЕТЯ СЪС САМОЛЕТ, даже един път на връщане от Англия до мен бяха седнали една страхотна двойка ама момчето умира от страх и аз през цялото време ги забавлявах, но по някое време и кажа нещо което хем е смешно хем тоя започва още повече да го тресе страха щото примерно обясних че навън е около минус 56 градуса и ей такива работи и той хем се смее хем му се реве, но като цяло яко си изкарахме, НО ПО ТЕМАТА - аз да ти разправям колко е яко да летиш със самолет е сигурно някой да ми разправя как я яко да плуваш в дълбока вода или изобщо да плуваш.
И аз се мислех, че нищо ми няма 2 дена гледам темата и викам баси железния съм и се сетих, че имам неистов страх от дълбока вода. не мога да плувам така и не се научих ужас :oops:
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 19 Окт 2013, 0:07

От големи паяци, нощни пеперуди, майски бръмбари и всякви такива по-големи летящи гадости иам фобия... Пробвала съм да я преодолявам някакси, е не става и не става :confused: Щото иначе нямам никакъв страх от уш далеч по-гадни животинки като змии, гущери и пр. Една нощ на вилата се беше вмъкнала няква нощна пеперуда, при това не много голяма, не можах да си наложа и да я търся да я убивам, не гасих лампата, щото тва абсурд в тъмното да ме налази :paranoid: :mhihi: по едно време заплашвах мъжа /спящ на мотика/, че ставам, пала колата и си заминавам посред нощите, ако не я убие :mhihi: Тц, братчеее, някак съм заспала след 3 часа взиране по ъглите и пълно изтощение :mrgreen: Луда работа :mhihi:

Обаче от тая пролееет имаме шатра на вилата, или май павилион им викат :D , едно такова голямо многоъгълно с перденца. Има и мрежи с ципове, вечер се затваря плътно и раййй - спокойствие, чиста атмосфера и те така :lol: Отделно сме въоражени поне с две "мухобойки" на ток, мноо е ефектно като изпращи гадта мръсна :twisted: Едни такива горе-долу с формата на ракета за тенис, по мрежата тече някъв ток и само го докосваш и айдеее... Горещо препоръчвам, комари, оси, мухи, всичко е изпържено :mrgreen:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 19 Окт 2013, 0:22

Bogat-Beden написа:
bum_bum написа:Явно прекалено много Дискавъри гледам. :dunno:

:ahah: :ahah: Seconds from disaster

ако не съм гледал амнайсе епизода на това предаване .. и първия ми полет Испания- Бг сядам точно до прозореца над крилото (БГ ЕЪР-найстария,смотан ,малък и олющен самолет на цялото летище беше)
И гледам как (аз поне така реших :mhihi: ) ,че на места липсват нитове :paranoid:
И се сетих за предаване с подобен случаи полет над Хаити едната от пътничките забелязва такова парче и казва на стюардесата, по време на полет от умора на метала самолета стана кабрио буквално :lol:
И аз се потя 3 часа и само гледам крилото и нитовете -или поне там където според МЕН трябва да има :lol: ,че и се люлее, викам баф това износване, а машината мой набор :lol:

Като споменаха колегите за земетресения-не страх, ужас изпитвам -миналогодишното майско такова от Перник ме събуди от кошмар-и влязох в реален такъв ,"спах" в колата до светло :lol: :oops:

хавай, не хаити.
алоха еърлайнс.
спичащо си е в самолет, но като направиш няколко 10-15 часови, свикваш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Окт 2013, 4:34

За автомобили имам някаква параноя от кабриота... никога не бих си взел и не обичам да се возя или да карам. Все си представям как се преобръщаме.

Тайна... бях голям фен на Ауди докато не си взех първата кола - избирах, избирах и съвсем случайно ги открих БМВ-тата.
Първото РС4 още ми е слабост.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 25 Фев 2014, 17:20

Единствения ми страх е да не ме напъне някаде в неподходящ момент.. :mhihi:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

Потребител
Аватар
Кара: Каквото има

Мнение от v1e9s8o8 » 25 Фев 2014, 17:57

Страх от вълци :conf: имах една Немска овчарка обичах е повече и от човек но вълка е друго нещо :mhihi: смахната работа с насекоми и влечуги съм добре,земетресенията минал съм през 3 по силни,плувам колкото да не се одавя :mhihi: но (глутницата просто ме вкарва в шах :kuku: )
Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 25 Фев 2014, 19:25

вълците не са фатални, можеш да ги прогониш, ама мечките ... :mhihi: на един палатков лагер, леко не се насрахме всичките като почнаха да се чуват тежки стъпки и ръмжене в 2 през нощта :mhihi: всички се обърнахме гръб с гръб и не мигнахме цяла нощ, вече в гората само с оръжие.

иначе имам страх от катастрофи, много идиоти по пътищата, усещам се как почнаха да ми харесват само сигурни коли дори някои модели на volvo :oops:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 25 Фев 2014, 21:11

Petrolhead написа:
Bogat-Beden написа:
bum_bum написа:Явно прекалено много Дискавъри гледам. :dunno:

:ahah: :ahah: Seconds from disaster

ако не съм гледал амнайсе епизода на това предаване .. и първия ми полет Испания- Бг сядам точно до прозореца над крилото (БГ ЕЪР-найстария,смотан ,малък и олющен самолет на цялото летище беше)
И гледам как (аз поне така реших :mhihi: ) ,че на места липсват нитове :paranoid:
И се сетих за предаване с подобен случаи полет над Хаити едната от пътничките забелязва такова парче и казва на стюардесата, по време на полет от умора на метала самолета стана кабрио буквално :lol:
И аз се потя 3 часа и само гледам крилото и нитовете -или поне там където според МЕН трябва да има :lol: ,че и се люлее, викам баф това износване, а машината мой набор :lol:

Като споменаха колегите за земетресения-не страх, ужас изпитвам -миналогодишното майско такова от Перник ме събуди от кошмар-и влязох в реален такъв ,"спах" в колата до светло :lol: :oops:

хавай, не хаити.
алоха еърлайнс.
спичащо си е в самолет, но като направиш няколко 10-15 часови, свикваш.

това предаване и аз го гледах и после се возих в егати очукания боинг скъсани седалки имаше една черна лента по крилото като дъктейп но силно се надявам да не е било лепено тиксо по крилото
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 25 Фев 2014, 22:28

Аз нямам проблеми с нищо споменато до тука.Със самолетите се разбираме горе долу.
От вода не ме е страх.Хлебарки и големи паяци са ми по-скоро гнусни и .... ходя и ги трепя ако видя нещо подобно покрай мен.
Обаче имам фобия от безпаричието.Бил съм съвсем без пари преди и понякога като се замисля , че е възможно тва време да се върне и направо откачам.
Особено ако съм имал някакъв лош ден и вечер като легна да спя и тая мисъл ако ми мине през главата и край.Нощта я отпиши , няма заспиване , едно такова неспокойно , ставам да пуша , излизам на вън , връщам се търся някво забавно сериалче за гледане да ми отминат мислите , обаче не става.Много гадно чувство направо отврат,изкарвал съм много гадни и дълги нощи по тоя начин.
Другата ми фобия е от колата ми.Когато се счупи се побърквам.А най-е гадно ако не мога да я оправя веднага и трябва да чакам няколко дни да се освободя или да пристигнат части или нещо друго.Нервно ми е не ми се прай нищо , само се карам с тоя и оня и изобщо няква параноя ме гони като ми е счупена колата.
Нещо друго което сега се сещам - страх ме е да ходя някъде на далеко без колата си.Примерно на гости в друг град за събота и неделя да ида с някой друг и неговата кола.Няма как да стане,тресе ме няква параноя пак когато я няма.Искам да знам че ако нещо се случи по всяко време мога да запаля и да се прибера или да избягам и т.н. :dunno: - луда работа не знам дано не съм сам тука :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 25 Фев 2014, 23:11

Binev_OuT написа:Аз нямам проблеми с нищо споменато до тука.Със самолетите се разбираме горе долу.
От вода не ме е страх.Хлебарки и големи паяци са ми по-скоро гнусни и .... ходя и ги трепя ако видя нещо подобно покрай мен.
Обаче имам фобия от безпаричието.Бил съм съвсем без пари преди и понякога като се замисля , че е възможно тва време да се върне и направо откачам.
Особено ако съм имал някакъв лош ден и вечер като легна да спя и тая мисъл ако ми мине през главата и край.Нощта я отпиши , няма заспиване , едно такова неспокойно , ставам да пуша , излизам на вън , връщам се търся някво забавно сериалче за гледане да ми отминат мислите , обаче не става.Много гадно чувство направо отврат,изкарвал съм много гадни и дълги нощи по тоя начин.
Другата ми фобия е от колата ми.Когато се счупи се побърквам.А най-е гадно ако не мога да я оправя веднага и трябва да чакам няколко дни да се освободя или да пристигнат части или нещо друго.Нервно ми е не ми се прай нищо , само се карам с тоя и оня и изобщо няква параноя ме гони като ми е счупена колата.
Нещо друго което сега се сещам - страх ме е да ходя някъде на далеко без колата си.Примерно на гости в друг град за събота и неделя да ида с някой друг и неговата кола.Няма как да стане,тресе ме няква параноя пак когато я няма.Искам да знам че ако нещо се случи по всяко време мога да запаля и да се прибера или да избягам и т.н. :dunno: - луда работа не знам дано не съм сам тука :roll:

Същото :bowdown:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 25 Фев 2014, 23:19

Страх имам от две неща само - земетресения и инциденти тип Фукушима !
Първото го свързвам с това че съм отраснал на 50 метра над земята - на 18-ти етаж в 18 етажен блок ! Значиииии, там и по-силен вятър си залюляваше леко блока ! И в следствие на последното (надявам се) земетресение имам "фобия" от тропащи/падащи предмети в апартаментите около мен ! В сегашната квартира по законите на Мърфи нямам полилей, и само това ме успокоява от постоянното вглеждане в него - нещо като навик ми стана от малък ! Оттогава някак си се чувствам дискомфортно да заспивам сам :kuku: Колкото и да е странно :conf:
Страхът от тъпата радиация си го изградих сам може би, в следствие на случилото се в Япония !
Самият факт че няма къде да избягам ме плаши до такава степен, че ако се окаже че света е толкова зарезен че съществуването на човека е застрашено - сам ще се ликвидирам :help:
Тези неща са ми в психиката, и все още ми е трудно да ги преодолея ..
Последно се бях изплашил от един скакалец - беше около 6-8 сантима голям и се беше монтирал на стената в кухнята докато бях по морето .. Един ден го гоних докато го ликвидирам !
После от отдушника в банята се измъкна един гълъб (малък такъв) който нямам идея как се беше намърдал вътре !
И така като се замисля - миналата година "лятната почивка" беше адската каръщинКа ! Тия неща, плюс навехнат глезен, паднал акумулатор, бойлер пред взривяване ... И всичко това за 6 дена ... Цяло чудо е че се прибрах жив тогава :ok:
Ма май малко "отплеснах" :OT: :oops:
ПП гледам че не съм само аз с мърдането на земните пластове :mhihi: :paranoid:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 26 Фев 2014, 0:16

И на мене след заметресението в Перник ми се клатеше леглото след това доста време... иначе страх имам от високо, и също така когато съм във вода и има някой около мене...А за фобия от тесни пространства,също така от пространства които са заключени,или поради някаква причина не мога да излезна от тях...

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 26 Фев 2014, 1:19

Имах фобия/страх от клоуни и кукли... ей такива :paranoid: :

Изображение Изображение

Сега нямам страх, но са ми противни.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 26 Фев 2014, 4:24

MatriX_Fucked написа:Веднъж една ми прави свирки, ама съм почти сигурен, че беше той... :|

XAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAAXAXXAAX
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 26 Фев 2014, 5:19

Страх ме е от заледяване по пътя като съм с МПС :roll: иначе за фобии..не знам да имам :mhihi:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата