Най-евтин таблет ?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: E92 M3

Re: Най-евтин таблет ?!

Мнение от SKR-BMW » 30 Дек 2013, 1:02

От един месец ползвам таблет Prestigio Multipad 7.0 Prime Duo 3G от Vivacom за 10 лв на месец с интернета. Недостатъка му е че е 512 ram иначе всичко друго е супер но за тези пари толкова. По принцип всичките оператори са измамници офертата е само за техни абонати и като им се вържеш на думите за неограничения интернет разбираш че е ограничен бързо заминават ако гледаш нещо online също така искат вноски занапред и темподобни скрити работи след като подпишеш. Иначе мобилния интернет им е най-бързия в България по мое мнение.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 05 Яну 2014, 12:14

Някой с нова придобивка след празниците? Някакви отзиви?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 05 Яну 2014, 18:49

Аз взех на жената Pipo M6 Pro. Дойде към 315$ с доставката.
http://www.pipo.com/product.php?id=120
Много читав е засега!
Засега май е най-якия китаец. Или поне беше допреди месец.
4 ядрен, 2G ram, 32gb flash, 3g, GPS, retina display с резолюция като IPad. Наистина дисплея е много много добре! И като цяло върви добре.
Кефя му се аз. Засега съм недоволен само от камерите - с доста лошо качество са ама се преживява.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Яну 2014, 0:39

А има ли такива пръчки с Windows ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 10 Яну 2014, 3:55

Има. Има и dual system с андроид и боза, ама като че ли са по-скъпи.
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Най-евтин таблет ?!

Мнение от steeN » 10 Яну 2014, 22:08

Я покажи нещо с уиндоус да видим за какво става въпрос? Нещо за нормални хора ми трябва, което да не се налага да четеш във форумите, а просто да работи ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 11 Яну 2014, 3:33

По едно време се бях навил да купувам и поразрових нета, но после се разубедих :mhihi: Та не мога да ти препоръчам нищо читаво от собствен опит ...
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 26 Фев 2014, 14:09

Колеги за да не пускам нова тема реших да пиша тук. Търся си таблет но не ги разбирам много та търся съвет от хора които си имат таблети! Таблета ми трябва главно за сърфиране в интернет,skype (да има задна и предна камера за видео-скайп разговори) да пехвърлям файлове на флашката и приятелката иска да играе на него facebook игри. Рових се из интернет и попаднах на този: http://www.pcstore.bg/bg/tablet-prestig ... additional Гледам, че е мощен (по мощен от лаптопа който имам) :mhihi: и се надявам да ми върши работа. Вие какво мислите за този модел?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 26 Фев 2014, 15:11

shark1986 написа:Колеги за да не пускам нова тема реших да пиша тук. Търся си таблет но не ги разбирам много та търся съвет от хора които си имат таблети! Таблета ми трябва главно за сърфиране в интернет,skype (да има задна и предна камера за видео-скайп разговори) да пехвърлям файлове на флашката и приятелката иска да играе на него facebook игри. Рових се из интернет и попаднах на този: http://www.pcstore.bg/bg/tablet-prestig ... additional Гледам, че е мощен (по мощен от лаптопа който имам) :mhihi: и се надявам да ми върши работа. Вие какво мислите за този модел?

Аз като взех айпада миналата година по тва време някъде един авер се зариби супер много за такъв таблет, ма не му се даваше хилядарка, та си поръча от DX-a нещо подобно. Пак IPS-и, ядра, мадра, та като дойде го разцъках така за тестдрайв дето се казва, ама нямаше нищо общо с айпада. Нито реагира на допир, като него, нито цветовете ги вади същите пък и лагваше от време на време. Та авера го продаде де в крайна сметка.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от goshevv » 26 Фев 2014, 15:24

От 2 месеца ползвам Samsung Galaxy Tab 3 10`.Държи се доста добре, нямам оплаквания засега, но е малко по-скъп от този, който си показал.Използва се главно за сърф и филми, за игри не мога да изкажа мнение, не съм пробвал.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 26 Фев 2014, 18:42

В Технополис ми казаха, че по бързина се сравнява от тия по 800-1000лв и аз за това питах тук. А и дисплея му е доста добър поне по параметри 9.7 инча 2048x1536 Multitouch LED с IPS матрица, 2ГБ RAM, Четириядрен RockChip RK3188 1.60 GHz иначе няма как да го сравнявам със ИПАД от 1000лв нагоре. Трябва ми таблет максимум до 400-500лв. и тоя ми се стори доста изгоден за това което притежава разбира се. Недостатъка му е, че няма 3G.

Предишна

Назад към Извън Темата