НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: НВ-ВМХ

Мнение от bum_bum » 18 Фев 2014, 12:17

В редките случаи когато нещо с хляб ям е лимец. Като гледам напоследък доста моден стана. :mhihi: На село е мелницата за био лимец и от там си взимам. Или понякога си подлагам по една арабска питка и си правя нещо като дьомнер :mhihi: Другия проблем на зърнените е, че "задръстват" червата и нарушават перисталтиката.

Междувременно попаднах на една преведена статия на др. Дуайт Лъндал. До сега не бях виждал на бг (не че съм и търсил), но има издадени книги и доста статии и до голяма степен мнението, вижданията и разбиранията ми за холестерола са се формирали под тяхно влияние.

А човека и изглежда добре, сравнен с повечето "експерти".Изображение

http://homeohelp.eu/bg/blog/rumenstoichevsblog/1404-твърденията-на-един-сърдечен-хирург-за-това-какво-наистина-причинява-сърдечната-болест.html
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Фев 2014, 11:03

А някой може ли да ме светне къде в София изследват свободен кортизол в слюнка ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 27 Фев 2014, 16:14

Днес изкарах сланината и я овалях в подправки. Не съм я пробвал и нямам идея дали е готова, седяла е 18 дни в сол. След няколко дни мисля да я почвам и ще се похваля.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 27 Фев 2014, 16:59

Трябваше да я опиташ. Ако не е много дебела няма как да не е готова. Но аз съм ял и тънко нарязана, която е седяла само седмица в солта и си ми беше много вкусна тъй че и да не е съвсем готова може и да ти хареса.

Не знам за яденето ама аз вече месец не съм тренирал, че тъкмо си взех карта и направих една тренировка и затвориха залата. :shock: Сега някакви нови я взели и уж нещо ремонтират да я отварят ама явно и март може да изкарам без трениране. Направо полОдИАх :ranting:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 27 Фев 2014, 17:21

bum_bum написа:Трябваше да я опиташ. Ако не е много дебела няма как да не е готова. Но аз съм ял и тънко нарязана, която е седяла само седмица в солта и си ми беше много вкусна тъй че и да не е съвсем готова може и да ти хареса.

Не знам за яденето ама аз вече месец не съм тренирал, че тъкмо си взех карта и направих една тренировка и затвориха залата. :shock: Сега някакви нови я взели и уж нещо ремонтират да я отварят ама явно и март може да изкарам без трениране. Направо полОдИАх :ranting:

Ти нали си имаше у вас инвентар?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 27 Фев 2014, 17:34

bum_bum написа:Трябваше да я опиташ. Ако не е много дебела няма как да не е готова. Но аз съм ял и тънко нарязана, която е седяла само седмица в солта и си ми беше много вкусна тъй че и да не е съвсем готова може и да ти хареса.

Най-дебелите парчета са около 1.5 см. Ако не е станала, ще я запичам лекичко.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 27 Фев 2014, 19:03

_galio_ написа:Ти нали си имаше у вас инвентар?

Имах си ама вече нямам "у нас" :mhihi:

Anthony_J написа:Най-дебелите парчета са около 1.5 см. Ако не е станала, ще я запичам лекичко.

Нямаш яд, трябва да е станала.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 27 Фев 2014, 19:19

bum_bum написа:
_galio_ написа:Ти нали си имаше у вас инвентар?

Имах си ама вече нямам "у нас" :mhihi:

Гледам, че си сменил местоположението и се чудех какво стана... Дано е за добро :yes:
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 27 Фев 2014, 19:28

Кой отказва няколко стотин хиляди добри неща :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 01 Мар 2014, 15:29

http://www.dailyhiit.com/hiit-blog/hiit ... ise-video/ - сравнително полезна рецепта за майонеза.

Хора свърши сланинката и в момента наблягам на масло /някакви немски/и заквасена сметана на данон 20%, жълтъците също ама те са малко. Трябва ли да ме притеснява нещо, защото идва лятото и основно това ще се яде като мазнини. Има ли някакви други източници на мазнини за които се сещате?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 01 Мар 2014, 16:38

Сланината и лятото можеш да си я правиш в хладилника.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 06 Мар 2014, 18:08

Разчарковаха ми хернията във вторник. Да се надяваме, че всичко е ОК. В болницата обаче хапнах въглегидрати основно и искам да ви кажа, че сега е ад. Подут корем, пръдни, сера някви мини лайна. Едвам дочаках да се прибера вчера и да маам луканки, кашкавал и сланина.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 07 Мар 2014, 11:33

Трябваше да се възползваш от престоя да направиш един фастинг :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 07 Мар 2014, 11:56

Реално 24 без храна и течности ми се получиха, защото бях с пълна упойка и релано последното хранене и пиене ми беше в понеделник към 21:00. Сутринта ме приеха в болницата. Към 14:30 ме вкараха в операционната и към 17:00 се събудих. Така че почти съм успял! ;)
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 07 Мар 2014, 12:08

Фул фаст :mhihi: То и това го има ама на мен без вода дори ми се вижда неправилно. Ако вземеш да пускаш корем от бездействието докато се оправиш прави едни 24 часа само с вода и ще видиш как си идват нещата на мястото. А каквото изгубиш после ще го наваксаш доста бързо.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата