Марка Eurolux?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Марка Eurolux?

Мнение от ares2 » 05 Мар 2014, 23:04

Колеги споделете опит за Eurolux? Добро ли е това?
Каква марка е? Струва ли си да се купува..
никога не съм купувал други уреди освен Бош, Симен или Миеле/Империал.. и то не от БГ.
:dunno: :dunno: попадна ми тук добра оферта за нещо от тези Eurolux? но..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Re: Марка Eurolux?

Мнение от stasko5 » 05 Мар 2014, 23:10

Аз лично съм с такива уреди и съм много доволен. Имам и 5 години ВИП гаранция и вече 2 години всичко им е наред.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Мар 2014, 23:25

Турски са май. На същата фирма като Фабер. Среден клас уреди, като за парите си биват.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 06 Мар 2014, 0:06

И аз съм с такива...мисля бяха лазаня(Италия)...ползвам ги година и за сега всичко е ок...и аз с 5 години гаранция....
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Мар 2014, 0:11

http://www.eurolux.gr/en/content/6-company

Май гръцки ще излязат накрая :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 06 Мар 2014, 0:26

bum_bum написа:http://www.eurolux.gr/en/content/6-company

Май гръцки ще излязат накрая :dunno:

:mhihi:

Важното е да вършат работа....
Надявам се да не го приемете като реклама,аз си поръчах уредите от тук:
http://eurolux.bg/
аспиратора е eurolux by faber,плота ми e eurolux...За плота(ами плот като плот :mhihi: )Ама аспиратора си дърпа доста кораво...доволен съм от него,а фурната ми е Lino също доволен(пече равномерно независимо дали е на вентилация или без)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 06 Мар 2014, 7:15

Аз пък не съм доволен от тази марка...повече нищо не бих си взел от нея...имам само аспиратор от тия където се издърпват и стават двойни...още на втория ден се прееб@ автоматичното включване при издърпване,оправиха го,но след седмица пак се счупи и спрях да се занимавам,за дърпането дърпа,но седи някак си накриво.Сглобката не ми харесва,абе за мен са си боклуци.Вярно незнам другите им уреди как са,но като ми правиха кухнята ми предлагаха всичко да е от тази марка...само като разгледах една фурна и ми стана лошо колко китайско-неестествено изглежда...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 06 Мар 2014, 16:12

Имам такива аспиратор, фурна, керамичен плот и съдомиялна. За 1 година - проблеми никакви.

Sent from the черешата
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 06 Мар 2014, 22:30

frizzante написа:Имам такива аспиратор, фурна, керамичен плот и съдомиялна. За 1 година - проблеми никакви.

Sent from the черешата

АХахахаха - и аз точно това имам ама 1:1. Фурна, абросбатор, съдомиялна и плот !

Много съм доволен за цената си са чук. Фурната беше около 600-700 лева, абсорбатора 300, съдомиялната 850, а плота 300.
5 Години гаранция и идват на място за ремонти, ако не може на място да се отремонтира те идват пак и взимат уреда - това за мен е ДОСТА удобно.

Досега 2 рекламации имам на фурната, защото се изгъзихме и взехме с Пуш бутони. Тия които се прибират и вадят с натискане - 2 пъти подменяха вече единия бутон заради дефект - не влизаше. Другия го смениха и него с нов без да е счупен. Адски кадърна поддръжка правят момчета та и са бая възпитани.

Sent from детското килимче от IKEA, че малкия е на гърне и го вардим да не се пребие :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39 530DA
Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
Детайли за колата: Е39 530DA wagon

Мнение от bumer530 » 08 Мар 2014, 1:35

За уредите имам само добри отзиви.Само да кажа ,че базата им е в Ботевград. Собственика е пълен перфекционист-всяка сутрин имат оперативка по един час-ред и желязна дисциплина.Автомобилите се мият по 2 пъти на ден.Имат 4-5 жени,който отговарят за почистването само на тревичките между плочките на базата и още толкова ,който всеки божи ден мият прозорците на базата.Мой приятел им поддържа автопарка .Шефовете карат от нашата марка и са много готини като хора.Държат много на клиентите си и със сигурност няма да имаш проблеми с рекламация,гаранция или подобните шмекерии от други фирми на пазара
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg

Назад към Извън Темата