Внимание Камера за взимане на книжки!!!
Модератор: Общи модератори
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Внимание Камера за взимане на книжки!!!
Сигурен съм че няма как да ги махнат тия камери и ще измислят нещо...такава възможност не се изпуска така...
Чудя се другия път като ме спрат както винаги без причина при абсолютно редовен автомобил за който няма нещо за което да се хванат дали да си направя експеримента да не спирам....
Чудя се другия път като ме спрат както винаги без причина при абсолютно редовен автомобил за който няма нещо за което да се хванат дали да си направя експеримента да не спирам....

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
boksioraE39 написа:Сигурен съм че няма как да ги махнат тия камери и ще измислят нещо...такава възможност не се изпуска така...
Най-вероятно ще те подгонят. А ако спреш и ги питаш, защо аджеба те спират, като не си направил нарушение, ще ти кажат, че си съмнителен. За всичко си имат реплики. Мен нали така ме спряха на Баухаус като си тръгвах от сбирка, но бързах и нямах време да се карам с тях

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Трябва да си луд или да си го търсиш за да се обясняваш на място ...
От сайта на МВР
"МВР открива имейл адрес за сигнали за неправомерни действия на униформени служители, осъществяващи проверки и контрол на пътя
Информацията, подавана на адрес: kat-signali@mvr.bg трябва да съдържа дата, час и място, обстоятелствата, при които е станало спирането, както и данни за екипа
Инструкция за организацията на работа и реда за осъществяване на дейността по пътен контрол, влязла в сила на 10 септември т.г., регламентира случаите, при които патрулите, осъществяващи пътен контрол, ще спират водачи на превозни средства. Те са когато:
- има видимо нарушение на правилата за движение по пътищата;
- има явни неизправности на пътното превозно средство или разположението на товара създава опасност за участниците в движението;
- начинът на движение и поведение пораждат съмнения към водача за преумора, употреба на алкохол или друго упойващо вещество;
- съществуват данни или предположения, че водачът е участвал в пътно-транспортно произшествие или в извършването на престъпление
Въведени са мерки за вътрешен контрол.
Министерството на вътрешните работи разчита и на сигнали за неправомерни действия от патрулите, които осъществяват проверки и контрол на пътя /служители на Пътна полиция и на Магистрална полиция/.
Гражданите могат да подават информация на имейл kat-signali@mvr.bg . В сигнала трябва да бъдат посочени дата, час и място, обстоятелствата, при които е станало спирането, както и данни за екипа - полицейски номер /изписан на капака на патрулния автомобил/, регистрационен номер на автомобила, име или номер на служител/служителите. "
От сайта на МВР
"МВР открива имейл адрес за сигнали за неправомерни действия на униформени служители, осъществяващи проверки и контрол на пътя
Информацията, подавана на адрес: kat-signali@mvr.bg трябва да съдържа дата, час и място, обстоятелствата, при които е станало спирането, както и данни за екипа
Инструкция за организацията на работа и реда за осъществяване на дейността по пътен контрол, влязла в сила на 10 септември т.г., регламентира случаите, при които патрулите, осъществяващи пътен контрол, ще спират водачи на превозни средства. Те са когато:
- има видимо нарушение на правилата за движение по пътищата;
- има явни неизправности на пътното превозно средство или разположението на товара създава опасност за участниците в движението;
- начинът на движение и поведение пораждат съмнения към водача за преумора, употреба на алкохол или друго упойващо вещество;
- съществуват данни или предположения, че водачът е участвал в пътно-транспортно произшествие или в извършването на престъпление
Въведени са мерки за вътрешен контрол.
Министерството на вътрешните работи разчита и на сигнали за неправомерни действия от патрулите, които осъществяват проверки и контрол на пътя /служители на Пътна полиция и на Магистрална полиция/.
Гражданите могат да подават информация на имейл kat-signali@mvr.bg . В сигнала трябва да бъдат посочени дата, час и място, обстоятелствата, при които е станало спирането, както и данни за екипа - полицейски номер /изписан на капака на патрулния автомобил/, регистрационен номер на автомобила, име или номер на служител/служителите. "
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На това му викам къртица - пращаш мейл, съответния служител бива предупреден да внимава и мейла просто изчезва без следа. Ще изгорят двама-трима, които не са се отчитали нагоре.
Never mistake motion for action...
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
randity написа:boksioraE39 написа:Сигурен съм че няма как да ги махнат тия камери и ще измислят нещо...такава възможност не се изпуска така...
Най-вероятно ще те подгонят. А ако спреш и ги питаш, защо аджеба те спират, като не си направил нарушение, ще ти кажат, че си съмнителен. За всичко си имат реплики. Мен нали така ме спряха на Баухаус като си тръгвах от сбирка, но бързах и нямах време да се карам с тях

Мен ме спряха веднъж.. от Патриарха свих ляв на Фритьоф Нансен и знаете, че там си им е седянка от 100 години. Спряха ме, при положение, че карах топ-културно. Питам защо ме спирате. Отговорът беше - ами стори ни се, че си употребил алкохол.

Както и да е, за жалост се оказа, че прегледа ми беше изтекъл и малко върнах газта и добре, че не бяха чааааак такива боклуци и от лаф на лаф ме пуснаха.
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Затва камерката на джама и му пускам записа със скороста записана, звук и всичко да каже по кое точно му се стори, че съм пил.
Освен това в повечето случаи на записа ще се види, че той тръгва да спира без изобщо да е видял колата а просто поредния клиент си е заминал и се спира следващия по ред.
А пък щом на него му се струва че съм пил може и на мен да ми се стори че той е пил и тогава май става сложно.
Освен това в повечето случаи на записа ще се види, че той тръгва да спира без изобщо да е видял колата а просто поредния клиент си е заминал и се спира следващия по ред.
А пък щом на него му се струва че съм пил може и на мен да ми се стори че той е пил и тогава май става сложно.

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
напиши в акт, че полицая е пил и имай късмет да е, че инак стават едни приятни случки за теб, ако кръвта му покаже Зеро 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз няма да пиша, че е пил а че ми се е сторило че съм пил. Защо на него ако му се стори, че аз съм пил няма проблеми пък на мен ако ми се стори за него ще ми се случват случки?
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Няма връзка с темата, ама да си разкажа случката като сме тръгнали да ги храним
Беше гаден дъждовен ден и се включвах от локалното откъм Плиска към колелото на 4-ти км. Като по-чудо не беше много задръстено и почти без да намалявам, успях да се втъкна в кръговото с трактора. Точно пред някаква патрулка, която не караше особено бързо... Не я засекох изобщо, но да речем, че са били достатъчно близо, че да имат "добър" визуален контакт с мен
Карах в средната лента, а те културно зад мен. Минах в дясна с мигач и намерение (пак с мигач) да излизам през отбивката посока басейна на ЦСКА. Те - след мен
Карам си културно с 45 и най-вдясно. Покарах 100-ина метра. И по едно време тия почнаха да святкат. Понеже, обикновено, ако ме спрат веднъж в годината с трактора си е цяло събитие, си помислих, че ми се е сторило и си продължих. Но не, продължиха да ми мигат! Викам си - тия са решили да се заяждат, ама не са познали!
Спирам културно, аварийки, не гася, фарове, свалям прозореца, колана си е на мен, а бе отличник отвсякъде
Иде един гус'ин и без да се представи вика - "СДВР
ваш'те документи за проверка"
Давам му ги, гледа, гледа и оттам почва шоуто
- "Малей, малей, клетката, клетката...!" - разправя началника.
Аз -
- "Не ви разбирам, господине!"
- "А бе с колегата не се чуваме, не ви ли е срам!"
- Аз -
- "Клетката бе господине, антената заемате, не можем и с началника да се чуем от вас! Защо говорите по телефона!?"
Сега разбирам за гениалното чувство за хумор на въпросния
Ама не е познал
- "Ахам, и с коя ръка съм го държал?"
- "Мии с лявата!"
- "Ама сигурни ли сте, щото това е много силно твърдение!"
- "Дааа, той И колегата, Ви е бил видял!"
- Викам си - "тия комуникират ли си в патрулката иллиии..."
Викам, с изнервен тон нарочно - "Добрееем, ей сега ще ви покажа "лопатата" - моят телефон!!!"
Извън колата съм и почвам да се ровя съвсем спокойно, а тоя отстъпва леко назад
От най-забутания джоб си вадя таблефона с допълнителен батери пак, а бе страшна работа
Още не бяха много популярни и все ме гледаха странно хората
Такава физиономия на учудване не бях виждал
И се започва - "Ааа господине значи така ни се е сторило, добре, добре..."
- "Това да ви прилича на телефон за нормални разговори, че пък и в автомобил съм го бил ползвал!?"
- "Не, не, извинявайте, объркали сме се нещо! Знаете ли, господине, джипът Ви е доста мръсен, не е хубаво така
"
- "В тоя дъжд да сте виждали днес по-чиста кола?!"
- "Лека вечер господине и карайте внимателно!"
- "Аиийде чао"
Та така, "длъжни" са да се пробват и да измуфтят някой лев
Хем ме изнервиха, хем ми бяха забавни 

Беше гаден дъждовен ден и се включвах от локалното откъм Плиска към колелото на 4-ти км. Като по-чудо не беше много задръстено и почти без да намалявам, успях да се втъкна в кръговото с трактора. Точно пред някаква патрулка, която не караше особено бързо... Не я засекох изобщо, но да речем, че са били достатъчно близо, че да имат "добър" визуален контакт с мен

Спирам културно, аварийки, не гася, фарове, свалям прозореца, колана си е на мен, а бе отличник отвсякъде

- "Малей, малей, клетката, клетката...!" - разправя началника.
Аз -

- "А бе с колегата не се чуваме, не ви ли е срам!"
- Аз -

- "Клетката бе господине, антената заемате, не можем и с началника да се чуем от вас! Защо говорите по телефона!?"
Сега разбирам за гениалното чувство за хумор на въпросния

- "Ахам, и с коя ръка съм го държал?"
- "Мии с лявата!"
- "Ама сигурни ли сте, щото това е много силно твърдение!"

- "Дааа, той И колегата, Ви е бил видял!"
- Викам си - "тия комуникират ли си в патрулката иллиии..."

Викам, с изнервен тон нарочно - "Добрееем, ей сега ще ви покажа "лопатата" - моят телефон!!!"
Извън колата съм и почвам да се ровя съвсем спокойно, а тоя отстъпва леко назад

От най-забутания джоб си вадя таблефона с допълнителен батери пак, а бе страшна работа

Такава физиономия на учудване не бях виждал

И се започва - "Ааа господине значи така ни се е сторило, добре, добре..."
- "Това да ви прилича на телефон за нормални разговори, че пък и в автомобил съм го бил ползвал!?"
- "Не, не, извинявайте, объркали сме се нещо! Знаете ли, господине, джипът Ви е доста мръсен, не е хубаво така

- "В тоя дъжд да сте виждали днес по-чиста кола?!"
- "Лека вечер господине и карайте внимателно!"
- "Аиийде чао"

Та така, "длъжни" са да се пробват и да измуфтят някой лев

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- randity
- Photographer
-
То направо една нова тема да се отвори "Случки с полицаи"
Всеки ще има по минимум 1-2 да разкаже и да се похилим

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Пробвайте с фолио, което крие номера при снимка. Верно го прави бял
Вижте за него тук - http://www.хитрец на дребно съм аз.com
bum_bum:

bum_bum:

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
bmwaudi написа:Пробвайте с фолио, което крие номера при снимка. Верно го прави бял![]()
Дали?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
И моя въпрос е малко извън темата ...ама да си попитам. Сега последно тия мобилни камери важат ли или не?
На изхода от София по Ботевграско шосе / още преди тази част с пешеходните пътеки/ се движехме в пакет 7-8 коли с около 80 км.час. Изпревари ни едно ауди с доста повече- и оп видях ушевите с камера / или радар/ . След 1 км. оня с аудито друга патрулка го спря- нас не . Та да очаквам ли снимчица или не
На изхода от София по Ботевграско шосе / още преди тази част с пешеходните пътеки/ се движехме в пакет 7-8 коли с около 80 км.час. Изпревари ни едно ауди с доста повече- и оп видях ушевите с камера / или радар/ . След 1 км. оня с аудито друга патрулка го спря- нас не . Та да очаквам ли снимчица или не

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- randity
- Photographer
-
Не!
Просто най-вероятно са го засекли и са предали сигнала до следващия патрул, който го е спрял.
Просто най-вероятно са го засекли и са предали сигнала до следващия патрул, който го е спрял.