Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
xcm написа:Nukem написа:Колеги, колата беше 14900 и я следя от известно време сега гледам от днес е на 9900лв, дали някои има тук от Варна да знае нещо за колата, за да не се разкарваме напразно!
http://www.cars.bg/c522842
Фаровете и ербега не са нейни, което е предпоставка за ударена кола.
Би ли пояснил защо смяташ, че фаровете не са от тази кола?

Nukem написа:Колеги, колата беше 14900 и я следя от известно време сега гледам от днес е на 9900лв, дали някои има тук от Варна да знае нещо за колата, за да не се разкарваме напразно!
http://www.cars.bg/c522842
Най-после и моята кола да се коментира тук

Valvetronic-a взе да не работи коректно и не смятам да се занимавам с колата. Даже покрай него смених и дебитомера. Не съм закъсал за пари така, че който иска да си я прави.
Детските болести отдавна съм ги разрешил. Все пак я карам вече 2 години.
Смея да твърдя, че колата е много над масово продаваните по оказионите.
За тези пари - толкова

Търся си 4х4 комби. На този двигател http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11364173115680128&f1=details&slink=5x5n8l може ли безпроблемно да се монтира газов инжекцион, или има предпоставки за някакви ядове?
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Аз съм с такова комби 4х4, но с 2,5 двигателя, този е 3.0 и двата са N52 и не са с директно впръскване (разликата им е само в обема на цилиндрите като цяло, конструкцията им е същата), затова няма проблем с поставянето на газов инжекцион. Сложих газов инжекцион преди няколко месеца, доволен съм. С 3.0 двигателя тази кола върви по-добре, т.к. купето е доста тежко и 218 к.с. са наистина минимум при 4х4.
Здравейте предстой ми закупуване на кола и съм решил да е 3.0д с ръчна трансмисия (е91 или е92).... От няколко седмици гледам тази: http://www.mobile.bg/11390837442485247 , приятели имаха път към София огледаха я взеха ми номер на рама и уж колата е "нов внос" а като проверя в бмв ми излиза,че август месец е била в бмв Пловдив, освен това има някакъф шум в мотора. Та някои друг гледал ли е тази кола да ми изкаже впечатление....
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Затова автомобил не се купува от джамбазин,естествено че ще ви излъжат максимално.Колкото пъти сме коментирали,че ако кола е нов внос в добро състояние е непродаваема.Тук се вкарват само бангиите,дооправят се и се пудрят.
Предполагам си имал предвид Е92/3 , Е91 е комби версията.Търси кола от 1 собстевник в Бг или си купи директно от някоя нормална държава.Успех!
Малко
,но най-печеливши за джамбазите са трансплантациите.Купува се зверски ударен автомобил,колкото повече ударен толкова по-голяма е чистата му печаба след финалната продажба и се пуска поръчка да се открадне такъв автомобил.Открадният автомобил се разфасова,частите му на безценица се трансплантират на новият внос,кодиране и е готов за продажба.Правят се и до 10-15к лв чиста печалба на продаден автомобил.Например:вкарва се смляно Ф10/А6 за 10к евро,пуска се поръчка такова да бъде откраднато - 2-3к евро,трансплантират се частите и/или цялата задна част на шасито,боя + козметика,кодиране и се пуска на пазара.
Предполагам си имал предвид Е92/3 , Е91 е комби версията.Търси кола от 1 собстевник в Бг или си купи директно от някоя нормална държава.Успех!
Малко

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- novobranec.pz
- Потребител
-
Колеги,
направо съм в потрес
Регнах се тук за мнение, че искам да си купя БМВ 2,0 тди или бензин, но като прочетох темата от - до... вие тук ми разбихте деЦките мечти-няма читави коли
Все пак да си кажа -търся си БМВ, 3-ка,но се чудя какво гориво да избера
С две думи трябва ми за 90% градско в Пазарджик, да е икономично, минавам на година до 10 000км.
Парите да са до 15 бона , имам старо ауди 96г в добра кондиция за бартер с доплащане.
Ще ми се да е автомат и малко екстри за разкош. Цвят черен или графит
Ако някой попадне на подобна обява в тази част на Бг да каже
направо съм в потрес

Регнах се тук за мнение, че искам да си купя БМВ 2,0 тди или бензин, но като прочетох темата от - до... вие тук ми разбихте деЦките мечти-няма читави коли

Все пак да си кажа -търся си БМВ, 3-ка,но се чудя какво гориво да избера

С две думи трябва ми за 90% градско в Пазарджик, да е икономично, минавам на година до 10 000км.
Парите да са до 15 бона , имам старо ауди 96г в добра кондиция за бартер с доплащане.
Ще ми се да е автомат и малко екстри за разкош. Цвят черен или графит

Ехе ти като си толкова запознат,ходи в полицията направо сигнализирай.Чак пък всичко да е смляно и крадено,далеч не е така.Повечето коли идват на км обикновено над 200000км.Тези смляните,както обясняваш,все пак трябва и да се направят,което не е толкова лесно.Това не е лада.
- novobranec.pz
- Потребител
-
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5wxed2
колеги, кажете си професионалното мнение за тази количка

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
предната и задната броня не са комплект 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- novobranec.pz
- Потребител
-
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Да броните са различни, интериора е облепян с фолио, а не е оригинален черен лак. Грозно е debadge-ната, което ме навява на мисълта, че това може да не е оригиналния капак и заден капак
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
novobranec.pz написа:Колеги,
направо съм в потрес![]()
Все пак да си кажа -търся си БМВ, 3-ка,но се чудя какво гориво да избера![]()
Ще ми се да е автомат и малко екстри за разкош. Цвят черен или графит![]()
С тези критерии НЕДЕЙ да купуваш дизел (гледам, че такива обяви пускаш)! Особено такъв за 15000 лв. Шансът да съжаляваш и да ти излезе много скъпо е... 99%. Разликата в разхода ще е 2л. надолу, а в поддръжката 3 пъти отгоре, сравнено с един N46 мотор, примерно. Но всеки има право да се прецаква сам колкото си иска, аз вече се уморих да пиша едно и също хиляда пъти

Never mistake motion for action...
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
novobranec.pz написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11394648489312432&f1=details&slink=5wxed2
Момци, само на мен ли ми се струва, че тая кола е била за движение в насрещното?

Колега novobranec.pz виж тази кола -> viewtopic.php?f=46&t=347882 , не е автомат но е страшен бонбон