Лудогорец

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Лудогорец

Мнение от zazomazo » 13 Мар 2014, 22:09

то и аз се чудя кво е тва захласване по отбора от Делиормана... :dunno:

те ви едно четиво....може да се разпознае някой...
http://novinar.bg/news/kolichestvo-a-ne ... 3Mw==.html
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 13 Мар 2014, 22:12

Яд ме е че съм на майната си от България и да го гледам онлайн беше страшна мъка с прехвърляне на някакви сървъри,прекъсване и т.н..
Лудогорен не е нищо повече от другите наши отбори,показаха си патентованата черта когато падаме да клекнеме и да чакаме да свърши мача...
Може би ако онзи кавал беше вкарал скапаната дузпа можеше да е друго!!!
Честно казано МНОГО МЕ Е ЯД!!! :banghead:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 13 Мар 2014, 22:18

Страшно четиво, някой си Стоян написал антибългарска статия и антибългарите се кефят и я лансират :lol:
Много ясно, че ще подкрепяме българските отбори, били те ФК Фурен или ФК Пали лула ! Щом ни носят радост и ни карат да се чувстваме горди... Лудогорец в момента е като зеленина в пустиня.

Само помислете Валенсия всяка седмица срещу какви отбори играе и вижте Лудогорец срещу какво се изправя :mhihi: Е как да ставаш по-силен с 5 мача в годината :mhihi:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 13 Мар 2014, 22:30

Явно толкова милеем по българското,че затваряме очи за почти всичко ...
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 13 Мар 2014, 22:39

Атмосферата на стадиона беше уникална. Беше ми кеф да гледам този мач на живо. Да, паднахме, но пък и играхме добре. Просто нямахме късмет. Имаше няколко положения, но просто липсваше късмет. За мен си изиграха играта добре!

В другия сектор се бяха намърдали няк'ви испанци, около 10 души и 20 души полицаи около тях :mhihi:

Изображение
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Мар 2014, 0:29

Както някъде прочетох какво е казал Домусчиев... Ако си вкарваха всяко положение, нямаше да играят в България :lol: :mhihi: Догодина пак.

П.П. Може и аз да съм причината, че дотук не съм гледал мач на живо и да бием :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Мнение от mambata_943 » 14 Мар 2014, 0:39

Стана една грешка и всеки взе да плюе, ама тва завистта кво ли не прави...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 14 Мар 2014, 1:45

Заради дуспата, някакси паднаха духом и не можаха да се разбират много много. Тактиката с 1000-ти пасове пред вратата беше грешна, ама здраве да е! Другия път повече!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 14 Мар 2014, 8:09

Липсва класа, от Валенсия с едно подаване и спринт стигат до голова ситуация а ние въртиме, мешаме, лъжем....няма такъв футбол. Вече са бързи контри, с едно подаване и стрелба.
Нищо, голям успех направиха момчетата, дано догодина влязат в ШЛ
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 14 Мар 2014, 8:38

Аз български отбор в Европа винаги ще подкрепям.
Иначе си пролича, че Валенсия е с класИ над Лудогорец. И се случи нещо нормално. Може би нямаше да е нормално да влезе дузпата, да влезе поне гредата на Мисиджан, второто полувреме още 2 гола и те така :smoke:
И не трябва да се омаловажава всичко, което свършиха всичко от този отбор. Както по-горе колега спомена направиха много за коефициента на БЪЛГАРИЯ :idea: в евротурнирите , от който ще се възползват и другите наши отбори догодина.
Хейтърите да погледнат кои отбори победиха Лудогорец. И то не по веднъж.
А тези, които съжаляваха горките хорица по стадиона да не ни мислят :) Всеки ден не се гледа Лацио и Валенсия на живо. А емоциите на стадиона в мача с Лацио ... :bgflag:

ПП Не съм викал "Лудогорец, оле" :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 14 Мар 2014, 10:01

Това беше!!!Дано по скоро да си направят стадиона в Разгард и да си играят там.Докато хората от София ги превъзнасяте и им пълните стадиона,този същия Лудогорец играе пред 500 човека в Разград.Това е отбор еднодневка днес го има утре децата ни няма да знаят за него.
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 14 Мар 2014, 10:13

l-s написа:Това беше!!!Дано по скоро да си направят стадиона в Разгард и да си играят там.Докато хората от София ги превъзнасяте и им пълните стадиона,този същия Лудогорец играе пред 500 човека в Разград.Това е отбор еднодневка днес го има утре децата ни няма да знаят за него.

И т'ва к'во пречи да идеме ида подкрепиме Българския отбор? Нещо не ви разбирам логиката? А ако бяхме били, друга песен щяхте да пеете. ;)
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 14 Мар 2014, 10:24

Кога фенове на ЦСКА подкрепяха Левски като игра четвърт финал в лига Европа или ШЛ? Нали са български отбор? Отговора е ясен. :winky:
Играха добре момчетата дотук, добре щеше да е ако бяха били и снощи, ама не съм викал за тях.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 14 Мар 2014, 10:28

randity написа: А ако бяхме били, друга песен щяхте да пеете. ;)

Не. Щеше да си мълчат както правеха до сега :mhihi:
Последна промяна dan-dam на 14 Мар 2014, 10:28, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 14 Мар 2014, 10:28

l-s написа:Това беше!!!Дано по скоро да си направят стадиона в Разгард и да си играят там.Докато хората от София ги превъзнасяте и им пълните стадиона,този същия Лудогорец играе пред 500 човека в Разград.Това е отбор еднодневка днес го има утре децата ни няма да знаят за него.

Много ви се иска обаче , щом във футбола има място за разни "селтаци" дето се съдят за расизъм , подскачат като петли на терена и правят всичко друго , но не и да играят футбол , значи ще се намери място и за отбор като Лудогорец :yes:
Загубата я отдавам на стреса , липсата на късмет и класата на Валенсия.Да не забравяме че това е отбор който отиде на Камп ноу и вкара три гола на Барсата - подигравки , бъзици :mhihi: много добре , само да кажа че не е срамно да паднеш от такъв отбор , ама даже изобщо.
Радвам се много за това което направиха , само идеята че си мислим за Х или 1 в мач срещу отбор от такъв ранг говори много какво направиха Лудогорец през този сезон.Стадиона пълен до дупка - е тва не се е случвало тука от кога ...?
Повече късмет в следващия мач!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата