Лудогорец
Модератор: Общи модератори
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Re: Лудогорец
randity написа:l-s написа:Това беше!!!Дано по скоро да си направят стадиона в Разгард и да си играят там.Докато хората от София ги превъзнасяте и им пълните стадиона,този същия Лудогорец играе пред 500 човека в Разград.Това е отбор еднодневка днес го има утре децата ни няма да знаят за него.
И т'ва к'во пречи да идеме ида подкрепиме Българския отбор? Нещо не ви разбирам логиката? А ако бяхме били, друга песен щяхте да пеете.

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
Нито ме е яд нито ми пука.Това ми е интересно как в София (то малко софиянци останахме ме)всичко живо ходи да гледа Лудогорец,а в Разград никой не му пука.(500 човека на мач)?Това му се казва по-голям патриот от патриотите.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
skipper написа:Kомплексарщината няма равна. Голямо плюене пада ,вместо да се оцени постигнатото.
Вместо да се радват, че "грандовете" на футбола у нас догодина, АКО играят в евротурнирите ще започнат по късно участие и ще избегнат отбори, като Иртиш и сие
daddy_ написа:... "грандовете" на футбола у нас догодина, АКО играят в евротурнирите ще започнат по късно участие...
това ти твърдение показва колко не си в час...

коефициента, който натрупаха Разград е индивидуален и прави "подставени" единствено тях.

- dan-dam
- ентусиаст
-
zazomazo написа:daddy_ написа:... "грандовете" на футбола у нас догодина, АКО играят в евротурнирите ще започнат по късно участие...
това ти твърдение показва колко не си в час...![]()
коефициента, който натрупаха Разград е индивидуален и прави "подставени" единствено тях.
Прочети какво е национален коефициент и пробвай пак

И не съм писал и дума за поставени или не, а от кой кръг започват
И не е поДставени, а поставени

ПП. Забарвих да спомена, че има значение и за броя на участниците в евротурнирите. Е, едва ли ще имаме толкова точки, че да участва 6-тия в класирането, ама знае ли човек

daddy_ написа:zazomazo написа:daddy_ написа:... "грандовете" на футбола у нас догодина, АКО играят в евротурнирите ще започнат по късно участие...
това ти твърдение показва колко не си в час...![]()
Прочети какво е национален коефициент и пробвай пак![]()
![]()
![]()
И не съм писал и дума за поставени или не, а от кой кръг започват
И не е поДставени, а поставени
ПП. Забарвих да спомена, че има значение и за броя на участниците в евротурнирите. Е, едва ли ще имаме толкова точки, че да участва 6-тия в класирането, ама знае ли човек
националния коефициент се използва само за определяне на квотите за европейските турнири, т.е. с колко отбора участва страната!
това кой отбор от кой кръг започва се определя от това дали е "поставен" (поправката ти е правилна) и зависи от клубния коефициент

т.е. дори и да не си използвал самия термин, именно за това говориш

За разлика от националния коефициент, клубният не се използва за определяне на квотите на страните в ШЛ и ЛЕ, а се използва само за „поставянето“ на отборите при жребиите за всички предварителни кръгове и за групите в ШЛ и ЛЕ.
понеже спориш без да си информиран, ето ти тук да четеш:
http://sportvox.net/2009/08/14/%D0%BA%D ... %8A%D0%B7/
наблегни на това:
Важно е да се отбележи, че бонусът за достигане на групите в ШЛ участва и в клубния, и в националния коефициент, но бонусът за достигане на групите в ЛЕ важи само за клубния коефициент.
п.с. казано на разбираем език:
коефициента, който натрупаха Разград касае единствено тях относно това в кой кръг ще започнат...не евентуалните други евроучастници /което и беше написано в първия ти пост и от което тръгна спора/
националния коефициент натрупан от тях касае колко отбора ще имаме в евротурнирите,но... там се гледат участията в последните 5 години и се прави класиране...та натрупаното до момента ще е крайно недостатъчно да имаме повече от 3 отбора в Лига Европа

Последна промяна zazomazo на 14 Мар 2014, 12:03, променена общо 1 път

l-s написа:а в Разград никой не му пука
Кой ти е дилъра е пич

l-s написа:Нито ме е яд
Сигурен ли

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
taratora написа:Кой ти е дилъра е пичДобра стока ти дава
Цял Разград с амнайсе автобуса се изсипа тука, тоя "на никой в Разград не му пука" вика
Смешко си маКло ти
![]()
мани го, он е от малкото останале кореняк софиенци...
По-добре да гледаме левски и ЦСКА с 20 жълти и 6 червени картона

дебилизъм!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
taratora написа:... Цял Разград с амнайсе автобуса се изсипа тука, тоя "на никой в Разград не му пука" вика...
тебе ако ти организирам безплатна екскурзия до Виена /примерно/ за мач на Скрита сила(Мъдрево) и ти осигуря безплатен билет и храна ще откажеш ли да отидеш?
и това прави ли те фен на тоя отбор?
според мен и тиква даже ше си побиеш на главата като тая лелка

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

браво на лудогорец

- dan-dam
- ентусиаст
-
zazomazo написа:...

За пореден път в спора се ражда истината

zazomazo написа:тебе ако ти организирам безплатна екскурзия до Виена /примерно/ за мач на Скрита сила(Мъдрево) и ти осигуря безплатен билет и храна ще откажеш ли да отидеш?
и това прави ли те фен на тоя отбор?
Да, ще откажа. Безплатния билет и храна не го вярвам, докато не докажеш с нещо, че наистина е така. Щото лично познавам авери от Разград дошли с автобусите и платили си и билета и храната. За автобуса не съм 100% сигурен, но и той не е безплатен. От тези тъпи намеци за "платена" публика файда няма. От снимката също. Щото, ако капанци трябва да се срамуват от такива "фенове" то двата софийски пишман грандове трябва да се заровят вдън земя заради вида, поведението и изцепките на облъчените си, неадекватни, с по хлопащи половината дъски "поддръжници".

няма тъпи намеци, братле...това е самата истина..
за съжаление освен думи на "участници" в мероприятието /ученици от Бургас/ други доказателства не мога да ти предоставя...
незнайно защо организаторите на мероприятието не издават документ за безплатното посещение...
@daddy_
за съжаление освен думи на "участници" в мероприятието /ученици от Бургас/ други доказателства не мога да ти предоставя...
незнайно защо организаторите на мероприятието не издават документ за безплатното посещение...

@daddy_

zazomazo написа:това е самата истина..
Ми сори, ама не е

zazomazo написа:за съжаление освен думи на "участници" в мероприятието /ученици от Бургас/
Аха, ясно. За хората от Разград говорехме, сега отидохме на бургаски пишлемета

taratora написа:...
Аха, ясно. За хората от Разград говорехме, сега отидохме на бургаски пишлемета
допускаш, че Киро ще плати разхода на бургазлии, ама лелките с тиквите и чичките с въдиците ще се бъркат в джоба?