Командоси vs 53 годишен дядо = 4:0
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Командоси vs 53 годишен дядо = 4:0
Явно е, че полиция нямаме, здравеопазване нямаме, образование нямаме и въобще държава кажи-речи нямаме ама наскоро даваха по ТВ за тия и се спомена, че едно излизане на акция струвало нещо като 100 000лв и много чудно ми стана кви са тия аджеба "спецчасти", дето един дядо с ловното си чифте ги направи мармалад.
За какво плащаме на тия тулупи милиони левове за подготовка след като един дядка без никаква подготовка с патрони за 5лв им натръшка половината отряд.
Добре, че разните терористи не се интересуват особено от нас, че ако разчитаме на разузнаване, служби и барети сме яко в пикоча. 

За какво плащаме на тия тулупи милиони левове за подготовка след като един дядка без никаква подготовка с патрони за 5лв им натръшка половината отряд.

Re: Командоси vs 53 годишен дядо = 4:0
При това важно е да се отбележи, че е бил психически нестабилен. Предтавям си един психически стабилен и достатъчно мотивиран какво може да направи - въоръжен държавен преврат 

Не Мы такие, Жизнь такая
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Я дайте повече инфо за случая

Бум, обърни резултата горе, че си мисля че командосите са набили дядката

Бум, обърни резултата горе, че си мисля че командосите са набили дядката

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
преврат хахахах 5 човека като този за нужни 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Не е точно така. Човекът ги е излъгал, че ще се предава и впоследстие е стрелял по първата група. Явно полицаите, съдейки от досегашния си опит, не са предполагали, че може да представлява опасност. Все пак основното занимание напоследък на всичките БМБ-та и барети е да правят паради пред НС и да влачат момичета за косите.
А втората групае действала съвсем добре, особено ако се окаже вярно, че цялата къща е била минирана.
Проблемът е другаде - за този човек се знае от 2010-та, че имал психически проблеми, до 2012-та е бил канен да си предаде оръжието, през 2013-та е насрочена операция по обезоръжаването му, но е отложена в последния момент.
Самата идея за барикадирал се въоръжен откачалник, заплашвал ученици с разстрел и то в продължение на години не е толкова стршна, колкото отношението на овластените.
Единствено адекватно явно е реагирал директорът, като забранил да се ползва дворът на учлището и да се избягват определни улици.
Не знам дали в друга държава може да го има този сценарий.
А втората групае действала съвсем добре, особено ако се окаже вярно, че цялата къща е била минирана.
Проблемът е другаде - за този човек се знае от 2010-та, че имал психически проблеми, до 2012-та е бил канен да си предаде оръжието, през 2013-та е насрочена операция по обезоръжаването му, но е отложена в последния момент.
Самата идея за барикадирал се въоръжен откачалник, заплашвал ученици с разстрел и то в продължение на години не е толкова стршна, колкото отношението на овластените.
Единствено адекватно явно е реагирал директорът, като забранил да се ползва дворът на учлището и да се избягват определни улици.
Не знам дали в друга държава може да го има този сценарий.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Не е смешно, единия полицай е убит, а човека е бил психично нестабилен.
Много ми напомня случая от преди 2 години в жк.Г.Делчев в софия дето един бивш военен закла и застреля 2-мата си психично болни сина, жена си и тъща си. И беше пак на 50 и няколко години. Превъртя тотално тоя народ
Много ми напомня случая от преди 2 години в жк.Г.Делчев в софия дето един бивш военен закла и застреля 2-мата си психично болни сина, жена си и тъща си. И беше пак на 50 и няколко години. Превъртя тотално тоя народ
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не е смешно, когато стане някаква битова трагедия, но сам и луд човек да опука цяло отделение командоси, щото "ги излъгал, че се предава".. ми смешно, срамно и страшно е.
- ...E46...
- Потребител
-
- Мечтае да кара: М6
- MCPO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d, 530d, 335d
- Мечтае да кара: Су-35
- Детайли за колата: - Е36 320i (SOLD)
- E46 330i BlackSapphire (stage 2) (SOLD)
- E46 330ci (SOLD)
- E46 330cd 400+ hp (SOLD)
- E65 745d 400+ hp
- E60 530d 300+ hp
- E92 335d (Stage 3)
Аз отдавна съм казал, че СОБТ са само едни позьори и винаги съм го заявявал заставайки зад думите си ама никой не слуша. Много са далеч от това което бяха.
"Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля." - Ганди
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Бил е бивша барета. Въпреки това, е загинал човек. Защото държата не си е свършила работата. 2012 е била отменена акция по отнемането му на оръжията, защо не е обяснено! Ако това беше направено, имаше голяма възможност, един мъж да се прибере при семейството си. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това ще е поредният случай, за който ще се говори една седмица и после всички по веригата ще се върнат към далаверите си... Оказва се, например, че психиатърското съсловие дава яростен отпор на единен регистър на психично болните в България, защото така ще се въведе централизиран контрол върху изписването на лекарства, които здравната каса плаща двойно на цената им в Гърция и Румъния... Висшите полицаи ще скърбят публично и ще събират пари за близките на загиналия докато изпълняват поръчки да притискат неудобни бизнесмени на маса с техни конкуренти... Май само медиите ще отчетат добре свършена работа и ще минат към следващото малоумно безобразие на "европейската" ни действителност.
Never mistake motion for action...
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
Спецчасти.... всеки пубер, играл CS, знае, че преди да се влезе в стаята с враговете, се мята димка/флашка/граната(айде последното е неоправдано в конкретната ситуацият) и после влизаш
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Cyberloner написа:Спецчасти.... всеки пубер, играл CS, знае, че преди да се влезе в стаята с враговете, се мята димка/флашка/граната(айде последното е неоправдано в конкретната ситуацият) и после влизаш
Ти сериозно ли?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
_galio_ написа:Cyberloner написа:Спецчасти.... всеки пубер, играл CS, знае, че преди да се влезе в стаята с враговете, се мята димка/флашка/граната(айде последното е неоправдано в конкретната ситуацият) и после влизаш
Ти сериозно ли?