Командоси vs 53 годишен дядо = 4:0
Модератор: Общи модератори
- MMS
- Потребител
-
- Кара: джет
- Мечтае да кара: X5M-bi-turbo
Re: Командоси vs 53 годишен дядо = 4:0
rve написа:bum_bum, на твое място щеше да ме е срам да пусна такава тема.
особено със заглавие 4:0 ,пълно безочие.
If you're good at something,never do it for free.

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Стига бе, правилно е пуснал темата Бум. Защото имам много приятели полицаи и винаги подхождат леко несериозно, като че ли очакват всички да се прекланят и да им се предават. Имам приятел редови патрулиращ полицай, който не си носи пистолета на дежурство защото му тежи. Спирали са ме по разни акции и всички са ми заставали в редица, като мишени. Ако в тоя случай бях ненормалник с оръжие щях да ги отстрелям всичките. Навремето един ненормалник в Русе взе за заложници полицаите в патрулката, добре че беше пиян та го убедиха да се предаде. Това по някаква случайност го гледах на живо. Жалко за човека и за семейството му, но родната полиция трябва да подхожда по-сериозно и професионално. Дано си вземат урок от този случай. И какво ги накара да го държат тоя с незаконно оръжие година и повече.
bum_bum написа:Greaddy написа:За хората които бързат оплюят СОБТ мисля че пропускате един много важен факт,а той е че спецполицаите са били подведени от въпросното лице,че се предава а в този момент се стреля по тях.Това може да се случи на всеки един спец. отряд по света! И вместо да бързате с пяна на уста да обяснявате,че СОБТ за нищо не стават що не оплюхте психопата,който е заплашвал мирни граждани и деца с оръжие ами СОБТ ви е най-големия проблем ?
Е как така подлъгани? Нали за това са професионалисти, нали за това се харчат милиони левове годишно за обучението им. Всеки гащник като може да ги излъже и изпозастреля на какво ниво е подготовката им?
Те точно затова са професионалисти - защото изпълняват стриктно заповедите, без да задават излишни въпроси и да се обясняват, че не се прави така , ами иначе /това все пак си е типично българска черта/. Тоест като им каже началника - влизайте през вратата, нищо че вътре има въоръжен психопат, дето ги държи на мушка, те точно от там влизат ! Не е проблема в подготовката, а в малоумните им командири парашутисти, които са спуснати там, понеже са човек на "някой"
alx написа:
в една "нормална държава" просто е нямалко да се стигне изобщо до това като се е знаело този какъв е и какви признаци е давал.
В една нормална държава /изключвам САЩ, разбира се, те не са много нормална държава /, такъв човек няма да види разрешително за оръжие посмъртно. Но в абсурдистан, нормален човек не може да вземе разрешително за такова, за сметка на всякакви изперкали бивши полицаи, военни и пожарникари на които им дават разрешително служебно, веднага след като ги пенсионират - е така да си имат, да си стрелят по бирени бутилки и капачки. И никой не си дава сметка, че човек като е работил в тея силови служби толкова години, това няма как да не му се отрази на психиката и е много вероятно, на стари години да направи подобна глупост. И този хич не е първия, историята помни много подобни случки, само дето тогава не бяха загинали полицаи, ами обикновени граждани.
Разбира се, няма как да не отбележа огромната безочливост на министъра на МВР, главния секретар и всичката бюрократична пасмина, които не пропуснаха да обвинят предишните - Калин Георгиев бил виновен, че не го бил арестувал 2012, Бойко бил виновен, че като главен секретар бил взривил с гранатомет някакъв такъв подобен изперкал

Както е казал народа, рибата се вмирисва от към главата. Лека му пръст на полицая, не е той виновен, че се е родил в такава абсурдна държава и е изпълнявал съвестно нечий малоумни заповеди. Нека да почива в мир ...
Не Мы такие, Жизнь такая
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
MMS написа:rve написа:bum_bum, на твое място щеше да ме е срам да пусна такава тема.
Ми не ме е срам, щото тия толупи ядат от хляба на всички ни пък очевидно ползата от тях е нула.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:MMS написа:rve написа:bum_bum, на твое място щеше да ме е срам да пусна такава тема.
Ми не ме е срам, щото тия толупи ядат от хляба на всички ни пък очевидно ползата от тях е нула.
rve написа:bum_bum, на твое място щеше да ме е срам да пусна такава тема.
Пак не разбирам защо да ме е срам? Те това работят, това им е работата и отиват и се осират най-брутално. В работата си те залагат и живота си. Това са избрали и това правят.

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Какъв срам
това си е истината.

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
Лесно е да коментираш неща, които си виждал само по телевизията и си чул пак от там какво е станало.....А дали е била цялата история, с всичките и подробности....кой да ти каже??? И всъщност, дали някой и казва чинно всичко на "телевизията".....?!?
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
"53 годишен дядо"
От кога мъжете на 50 станаха дядовци?!
Мир на праха.
От кога мъжете на 50 станаха дядовци?!

Мир на праха.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Greaddy написа:Надали ще осъзнаеш що за професионалисти са ама все пак са задържали въпросното лице,вярно прострелян но няма как,тоест никой от тях не си изпуснал нервите да го надупчи целия,въпреки ранените си колеги и единия мъртъв! Много големи комплексарщини пишеш та се чудя няма ли малко човещинка у хора като тебе. Ама все пак ако ти объркат вратата ти и тръгнат да ти се правят на мъже,може би самия ти ще се попикаеш и най-вероятно сам си го знаеш.
Абе баш на решето са си го направили, но явно му е било писано да живее

Не Мы такие, Жизнь такая
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
bum_bum написа:В работата си те залагат и живота си.
А ти би ли заложил твоя? Без значение дали това работиш или не. Тогава би могъл и да се изказваш толкова "компетентно".
- MMS
- Потребител
-
- Кара: джет
- Мечтае да кара: X5M-bi-turbo
bum_bum написа:bum_bum написа:MMS написа:rve написа:bum_bum, на твое място щеше да ме е срам да пусна такава тема.
Ми не ме е срам, щото тия толупи ядат от хляба на всички ни пък очевидно ползата от тях е нула.rve написа:bum_bum, на твое място щеше да ме е срам да пусна такава тема.
Пак не разбирам защо да ме е срам? Те това работят, това им е работата и отиват и се осират най-брутално. В работата си те залагат и живота си. Това са избрали и това правят.Бидейки един от милионите плащащ заплатата им мисля, че имам право да негодувам от състоянието на най-елитните ни полицейски части.
Замисли се малко и прочети всички коментари до момента и ми кажи ,че си прав....осмисли реално нещата и пак дай мнение.
If you're good at something,never do it for free.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Не е нужно да съм особено компетентен впредвит фактите.
Айде вие като осмисляте нещата ми кажете как точно седят нещата. Защо се получава така, че четирикратно превъзхождаща сила от най-добре подготвените бойци в страната всекидневно трениращи по най-високите стандарти и въоражени с най-модерните оръжия изправени срещу един айде да не е дядо, а чичка въоръжен с някакви ловни оръжия биват изпозастреляни?
Кажете ми също така ако на мястото на чичката са бойци от Ак Кайда или която и да е друга подобна организация преминали съответното обучение и държат пистолета до главата на децата или роднините ви. Ако след компетентната намеса на специалните ни части вашите близки получат по куршум в главата пак ли ще бъдете толкова всеопрощаващи?
Това са специални части, елит, бойци владеещи до съвършенство всяка кризисна ситуация. И не на последно място както казах по-напред за тяхното обучение се харчат милиони, докато масово хората в страната гладуват. Случилото се е срамно, смешно, жалко, грозно и недопустимо!
Айде вие като осмисляте нещата ми кажете как точно седят нещата. Защо се получава така, че четирикратно превъзхождаща сила от най-добре подготвените бойци в страната всекидневно трениращи по най-високите стандарти и въоражени с най-модерните оръжия изправени срещу един айде да не е дядо, а чичка въоръжен с някакви ловни оръжия биват изпозастреляни?
Кажете ми също така ако на мястото на чичката са бойци от Ак Кайда или която и да е друга подобна организация преминали съответното обучение и държат пистолета до главата на децата или роднините ви. Ако след компетентната намеса на специалните ни части вашите близки получат по куршум в главата пак ли ще бъдете толкова всеопрощаващи?
Това са специални части, елит, бойци владеещи до съвършенство всяка кризисна ситуация. И не на последно място както казах по-напред за тяхното обучение се харчат милиони, докато масово хората в страната гладуват. Случилото се е срамно, смешно, жалко, грозно и недопустимо!
bum_bum написа:Не е нужно да съм особено компетентен впредвит фактите.
Абе Ал Кайда по-добре да не идват, щото както и написах в началото, като нищо могат да спретнат тука един въоръжен държавен преврат и да ни наложат шериата

Случката е много точен показател, до къде е стигнало пропадането на цялата държава
Не Мы такие, Жизнь такая
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
В Щатите полицаи биват застрелвани почти всеки ден. Почти всеки месец някой решава за целесъобразно да отсреля тълпа ученици или посетители на мол. По вашите критерии Щатите трябва да са най-пропадналата държава в света. Или пък Норвегия - оня дето изби 70+ деца на острова - и тази страна явно ще да е гнила като стар пън.
Такива неща се случват навсякъде по света, което не значи, че трябва да ги приемаме. Хората с черни маски на лицата са там по своя воля и много добре осъзнават, че всяко слагане на тази маска може да е за последно.
Твърде елементарно поставяш нещата, bum_bum. Какво значи един "дядка" срещу отряд командоси? Решен на всичко непредвидим човек, на който е му е паднало пердето и не осъзнава ден ли е, нощ ли е, кое е добро и кое зло е много по-опасен от терорист. Да стреляш по някой с бренеке за глигани едва ли значи, че искаш да го изплашиш. Една такава криза би могла да завърши и много по-трагично според мен, макар че и сега трагедията е голяма. Не знаем какво точно е станало и какво се е объркало, но определено ме изумява, че този боклук е оставен жив. Може би изобщо не е трябвало да се опитват да го задържат. Всичко би приключило много бързо с един снайперски изстрел, но това не би било решение по европейски, нали?
Познавах убития командос, както и един от ранените, на който не се знае още дали ще му спасят ръката. Тези хора са едни от малкото останали достойни мъже в държавните структури. Друг въпрос е колко държавата я е еня за тях и как ги "използва".
Лека му пръст на Емо.
.
Такива неща се случват навсякъде по света, което не значи, че трябва да ги приемаме. Хората с черни маски на лицата са там по своя воля и много добре осъзнават, че всяко слагане на тази маска може да е за последно.
Твърде елементарно поставяш нещата, bum_bum. Какво значи един "дядка" срещу отряд командоси? Решен на всичко непредвидим човек, на който е му е паднало пердето и не осъзнава ден ли е, нощ ли е, кое е добро и кое зло е много по-опасен от терорист. Да стреляш по някой с бренеке за глигани едва ли значи, че искаш да го изплашиш. Една такава криза би могла да завърши и много по-трагично според мен, макар че и сега трагедията е голяма. Не знаем какво точно е станало и какво се е объркало, но определено ме изумява, че този боклук е оставен жив. Може би изобщо не е трябвало да се опитват да го задържат. Всичко би приключило много бързо с един снайперски изстрел, но това не би било решение по европейски, нали?
Познавах убития командос, както и един от ранените, на който не се знае още дали ще му спасят ръката. Тези хора са едни от малкото останали достойни мъже в държавните структури. Друг въпрос е колко държавата я е еня за тях и как ги "използва".
Лека му пръст на Емо.
.
rve написа:
Лека му пръст на Емо.
.
Ами точно това и аз написах. И вместо да видим сега оставки, от министър, главсек, или поне някой командир, нищо подобно. Власт имащите побързаха да си измият ръцете с предишните и сега запрашиха на Боровец на гуляй и алкохлни вакхалий по хотелите. Докато колегите на загиналия полицай ги пазят отвънка на студа

Не Мы такие, Жизнь такая