Лудогорец

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Лудогорец

Мнение от Сондьора » 15 Мар 2014, 0:36

Изпокарахте се на провинция :mhihi:

И без тва състава е пълен с българи, така че за кво изобщо се драпате..факт е че стигнаха до некъде, румънците вече знаят лудогорец от къде са, че са от разград ( аз също, се си мислех, че са от стара загора :mhihi: )..лошо няма..

п.п. Вратарчето става, тряя да смени ония другия в националния...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 15 Мар 2014, 1:06

Doberman_vas написа:Не бива всичко да се набива в софия, да им се помпа самочувствието на цска и левски, че ако не са имената спортно е че щяха да влязат в 7цата.

аз не мога да разбера с хора ли разговарям или с радио? Къде (цитирай ми) къде съм написал ЦСКА и Левски че трябва да помпиме с пари и че всичко трябва да е в софия? Казах че големите грандове трябва да са от големите, а не в малките градове. Написал съм Плевен, Търново, Благоевград, Ст.Загора, Русе Къде съм написал София ми покажи??? От изброените само Берое е в А гр. Пеете си едно също без да четете. Сматам че Лудогорец и Литекс са грешка, не защото не са в софия, а защото са толкова малки градове, че ми е трудно на картата да ги намеря и нямат публика, няма кой да ги гледа бе! Дербито между Лудогорец и Литекс миналия уикенд в Ловеч го гледха 3000 човека. Между първия и втория в таблицата!
steeN написа:Аз нямам проблем с това най-хубавата опера да е в Елхово ако е частна инициатива?

аре да го видя тоя частник дето ще го направи :kuku: нали за бизнес искате да говорите? как ще си избие инвестицията? Частника ще постори нещо само ако печели нещо. Щото само руските олигарски набиват пари в неща на загуба....че и нашите им подражават.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Мар 2014, 2:49

Е добре, явно според теб това е губещо начинание. Ако това е проблема ОК... Малките градове си имат предимства обаче от бизнес гледна точка, всичко е много по-ефтино там. Времето ще покаже... Аз не мисля, че отборите печелят най-много от билети. По-скоро телевизионни права и турнири.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 15 Мар 2014, 7:12

Радвам се за Лудогорец и постигнатото от тях...
ама още ми е трудно да обяснявам на познатите си италианци че това не е гранд от София нищо че играят на националния стадион :shock:
Все ме питат как така? Как щом е от Лудогорец /Разград/ не си играят там? Викам щото ще ги гледат 5 човека... А ние друга радост в тая държава нямаме. Викам при нас още сме на "Хляб и зрелища" Вие това преди хиляди години сте го изживели :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Мар 2014, 10:38

Причината не е ли, че стадиона им не става? Щото по едно време срещите на националния се играеха в Бургас ако си спомняте и не е като да нямаше хора...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 15 Мар 2014, 13:10

steeN написа:Причината не е ли, че стадиона им не става? Щото по едно време срещите на националния се играеха в Бургас ако си спомняте и не е като да нямаше хора...

Лудогорец” не може да бъде „идея”
Идея във футбола може да бъде отбор, подкрепата за който се предава от баща на син, от дядо на внук. Убеден съм, че в Разград такива няма. Убеден съм дори, че все още голяма част от т.нар. фенове на мачове на „Лудогорец” таят пристрастия за големите български отбори, към чиято публика са се причислявали допреди пет години.
Идея може да бъде нещо, в което безрезервно вярваш, на което си готов да посвещаваш всекидневно времето си, за което си готов да търпиш лишения, унижения и страдания. Няма как да е идея подкрепата, когато ти осигуряват половин работен ден и ти поемат разноските по пътуването за мачове извън града.Това е ИСТИНСКАТА причина защо Лудогорец не играе в РАЗГАРД.
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 15 Мар 2014, 13:46

http://www.novsport.com/news955091_1003.html

интересно четиво...
предполагам, че един уважаващ себе си "футболен помияр" едва ли ще си направи труда да изчете цялата статия, камо ли да обърне внимание на болднатия текст, но все пак...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 15 Мар 2014, 14:50

ineedmoney написа:Всичките ви коментари, заклеймявайти тоя и ония като небългарин и непатриот, доказват че вие не сте футболни фенове, а просто гледате футбол....зяпачи с 2 думи, тълпа зрители на нещо. Гледате футбол е така...както ходите на кино. Като излезе някой блокбъстър и тогава отивате. Или сте чули че някоя пиеса е хубава и отивате на театър, ама тва че не сте ходили от 10 години, не ви пречи да кажете на тоя дето ходи всяка събота на театър, че нищо не разбира. Също така доказва и колко дупедавска нация сме, подкрепяме само силния на момента...такива сме и в политиката...

Да ти имам логиката, значи като Лудогорец са силни не трябва да им се радваме защото сме дупедавци. :kuku: Това че, аз се радвам на Лудогорец не значи че, не подкрепям Левски въпреки слабата им игра. Но, когато с години не е имало толкова силен отбор в Бг кажи ми как да не се радвам а? А това за зяпачите е смешно защото ти като разбираш и не си "зяпач" би трябвало да цениш отбори като Лудогорец но, имаш изкривена логика и си хейтър. И кво е лошото че, има зяпачи? като бяха празни стадионите по-добре ли беше? Също така това че, ти ходиш примерно на стадиона не те прави разбирач. Така че, сравнението ти с театъра не е уместно.

И явно по вашата логика понеже Лудогорец няма много фенове няма смисъл собственика да налива пари.
Ама аз като гледам май вложените пари в отбора се върнаха от участието в ЛЕ.

Писна ми от хейтъри дето не цените постиженията на Български отбори и спортисти!
Само това чакахте, Лудогорец да загубят един път за да си излеете пумийката. :dummy:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 15 Мар 2014, 21:21

bmw maniqk ivo bmw написа: А това за зяпачите е смешно защото ти като разбираш и не си "зяпач" би трябвало да цениш отбори като Лудогорец но, имаш изкривена логика и си хейтър.

eми ако си беше направил труда да ми прочетеш всички коментари, а не само последния щеше да видиш че съм написал колко се радвам за лудогорец и че им стискам палци, но е по-лесно да извадиш нещо от контекста и да кажеш "хейтър" нали.
Факта че ги смятам за грешка като проект, не значи че, не заслужават уважение (което съм им отдал), но не съм дупедавец да си сменям отбора като тези инертните "фенове" дето гледат спорт само в късната емисия след времето.
Виждам че ти е трудно да ме разбереш, земи прочети тва тето е постнал zazzomazo, белким ти се избистри малко :bchug:
аман от пишман фенчета....
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 15 Мар 2014, 21:36

Ако говориш че аз съм пишман фенче се бъркаш много. Това че се радвам на Лудогорец не значи че се отказвам от любимия отбор Левски. ;) А автора на статията е просто поредния хейтър, къв е той че ще казва как трябва да се подкрепят отбори и колко да се радваме. :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 06 Авг 2014, 23:38

Да ги поздравим с измъченото отстраняване на "Партизан".
А тоя чвор Безяк за какво го държат :dunno:
:yes:

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Авг 2014, 23:51

barty написа:Да ги поздравим с измъченото отстраняване на "Партизан".

Нали е голямата звезда, а горкият треньор го е страх да го смени.
Толкова псуване от отдавна не е имало, да бяха паднали да не им гледам резила от тук нататък

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 06 Авг 2014, 23:58

От край време съм забелязал едно типично българско мислене (макар и да няма много българи в Лудогорец :mhihi: ). Вкарат ли се 1-2 гола и сме шапка на тояга, нищо че видяхме как за 5 минути имаше реална възможност да ни направят обръщалка. Като гледам и коментаторът мислеше по същия начин - молеше се да не ни вкарат гол, а не Лудогорец да вкара още голове и да увеличи разликата... :banghead:

За мен това не беше реална победа, а просто вързия. Но какво да правим ще викаме за тях...
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 07 Авг 2014, 13:20

Докъде стигнахме, да се караме за футболна принадлежност. Всъщност, нищо ново под Слънцето.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 08 Авг 2014, 8:31

barty написа:Да ги поздравим с измъченото отстраняване на "Партизан".

Ей, един ден не му върви на момчето и айде да го махаме. А миналата година като вкара 10 гола и отърва не един и два мача в Лига Европа?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата