Колега от Vivacom
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Колега от Vivacom
Търся колега, който работи във Vivacom. Става дума за това, че от около 4-5 дни ми звънни скрит номер, вдигам, нищо не се говори и след 5-6 секунди /всеки път толкова трае "разговора/ се затваря. Чудя се дали боклуците от ОК Такси не си правят пишки с мене, щото вечерта, преди да се почне тормоза бях на дискотека, звъннах на същия бакшиш да ме откара до нас, той каза, че ше ми прати кола, ама не ми се чакаше и си хванах друго такси. След това ми звъня непознат номер /явно от изпратената кола/, аз не вдигах. И от тогава до сега, вечер към 22:30-23:00 ми се звънни от скрит номер, не говори нищо и затваря.
Та, молбата ми е, ако има някой колега, който работи в тази фирма, има ли вариант да се види всъщност номера зад скрития номер или цъ. Да си го търпя докато не му омръзне?
Поздрави!
Лек и успешен ден!

Та, молбата ми е, ако има някой колега, който работи в тази фирма, има ли вариант да се види всъщност номера зад скрития номер или цъ. Да си го търпя докато не му омръзне?

Поздрави!
Лек и успешен ден!

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- randity
- Photographer
-
Re: Колега от Vivacom
Да колега, но номера е неизвестен/скрит. Дори не мога да го набера обратно.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
Колега, няма как да го набереш. Единственото, което можеш да направиш е да отидеш до оператора и да подадеш жалба, те могат да го блокират, след това до полицията. Няма какво да стане и няма кой да ти даде данните на картопритежателя.

- mirosk
- Потребител
-
Колегата ico е прав но първо през полиция които няма да обърнат внимание и после оператора в случая няма какво да се направи без номер Който се вижда
- randity
- Photographer
-
Мен ме интересува само номера, щото предположих, че е някъв ташак, ама ебати ташака, близо седмица не се спира. Не ми пречи, но ме дразни
Малко по-късно ще отида до Vivacom да видя какво могат да направят по въпроса

Малко по-късно ще отида до Vivacom да видя какво могат да направят по въпроса

- Българският Орел
-
-
- Кара: BMW ♥
- Мечтае да кара: Harley Davidson V-Rod
- Детайли за колата: E34 , Е30 скоро.
Колега да не стане "отмъщението на бакшишите"не е трябвало така да правиш щото щом те е возил веднъж значи знае къде живееш... (а те са долни)
Оглеждай се да не те следят брадати чича с цигара в уста и жълти баничарки носи телфона в чорапа с заредена батерия в случей,че те отвлекът.
Не се притеснявай псувай го както си трябва и ще спре да ти звани.
Оглеждай се да не те следят брадати чича с цигара в уста и жълти баничарки носи телфона в чорапа с заредена батерия в случей,че те отвлекът.

Последна промяна Българският Орел на 20 Мар 2014, 20:43, променена общо 1 път
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Заплаши го че ше го **** и ше се засегне и ще проговори, така ще рабереш кой е 

- randity
- Photographer
-
vld написа:Заплаши го че ше го **** и ше се засегне и ще проговори, така ще рабереш кой е
Не е обидлив, пробвах по сек'ви начини

Тогава шсеки път като ти звънне, просто вдигни и не затваряй. При последващата сметка може и да спре.
- randity
- Photographer
-
Kris написа:Тогава шсеки път като ти звънне, просто вдигни и не затваряй. При последващата сметка може и да спре.
Точно и това правя, колега, но не се отказва

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
randity написа:Kris написа:Тогава шсеки път като ти звънне, просто вдигни и не затваряй. При последващата сметка може и да спре.
Точно и това правя, колега, но не се отказваСлед малко отивам до някой офис на Vivacom да видя какво ще кажат и те.
От магазина ще те изпратят да пуснеш жалба в полицията, в полицията ще си го преместят в другия крачол
и в края на деня ти ще си останеш с разходката и довечера пак ще вдигаш на непознатия номер и ще го проклинаш цял живот само Форд да кара.
Сложи си един блек лист, забрани всички скрити номера да ти звънят и ще си решиш проблема.
- SHOWTIME_M1
- Потребител
-
- Кара: bmw e46 320 136 hp
- Мечтае да кара: bmw e60
Да не е някоя мацка 

- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда

- randity
- Photographer
-
До колегата по-горе. Той ме вози до дискотеката, на връщане му звъннах на същия, но ми каза, че се е прибрал. Та най-много да се видим утре вечер в Студентски град пак
Вчера мина без обаждания, питах доста хора, които работят във фирмата и всички ми казаха, че няма как да стане да се види скрития номер.
А колега, я раздуй малко за тази програмка, че ми харесаха опциите така описани

Вчера мина без обаждания, питах доста хора, които работят във фирмата и всички ми казаха, че няма как да стане да се види скрития номер.
А колега, я раздуй малко за тази програмка, че ми харесаха опциите така описани

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2