Супер нагли хора!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Супер нагли хора!

Мнение от slatanic » 20 Мар 2014, 0:48

Не че ми дреме кой къде паркира там по моловете(че ти и без това половината с книжки в тая държава са ги получили за подарък),но подобни изказвания кой прост и кой не е са меко казано смешни да ме прощават колегите.Човека може да е всичко друго,но не и прост тъй като държи метана в нашата държавица.Манталитета е друга работа.
И колкото и да ви е тъпо и да не ви се ще да го вярвате докато вие се тюхкате как еди кой си може да спира някъде си едни добри хора съвсем законно си ви обират,лъжат и използват.А други ви замазват очите с подобни теми за размисъл.
А Бай Ганьо е на принципа не е важно на мен да ми е добре,а на Вуте да му е зле!
Та такива ми ти работи.
Лично мнение не каращо никой да се опитва да мисли. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 20 Мар 2014, 1:08

И аз не искам да защитавам въпросния играч, но днес видях на паркинга пред бившия мавзолей точно 3 коли без стикер инвалид, паркирали на място за инвалид. нито една не беше на Любо Ганев, а не виждам тема за въпросноте супер прости хора. Ма тоя понеже е известен и веднага се дигна патардия до небесата. То е пълно с катили дето спират където им падне и правят кварталите и зелените площи в огромни гнусни кочини особено сега около снеговете и дъждовете, а вие сте хванали да пишете колко бил прост Л. Ганев. Всички които паркират в калта и трвата ги слагам редом с него. Щото е много гнусен града нали (София) ама хиляди спират по полянките, градинките и детските площадки със заучената фраза "ами на мен не са ми направили място, къде да спра другаде?" ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 20 Мар 2014, 1:39

Ами добре е Бай ГанЮ ( Любо Ганев ) като е 10.30 през вечерта и мола не работи що не спреш на което си искаш друго място от всичките 70 налични и нали няма други коли, ще можеш да си слизаш и да се качваш на воля без никои да ти пречи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Баси на идиоти ни прави тоя!!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 20 Мар 2014, 2:09

doomy525 написа:Днеска в парадайз мола направих тъкмо една снимка на спрели такива отгоре и охраната притичвайки към мен ме помоли учтиво да не правя такива снимки. Попитах го само дали знае защо я правя? И той ми отговори " да знам, но през събота и неделя трафика е много голям и им позволяваме да спират.."

:bang:

Общо взето оправдания винаги ще се измислят..въпроса е, че НОРМАЛНИТЕ /визирам работещите хора за заплати от сорта на 500-700лв/ си мълчат, щото шефчетата така са им наредили заради е такива типажи като тоз горния :censored:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 20 Мар 2014, 9:02

slatanic написа:но подобни изказвания кой прост и кой не е са меко казано смешни да ме прощават колегите.Човека може да е всичко друго,но не и прост тъй като държи метана в нашата държавица.

Ако ще да държи и пръдните в нашата държава, все тая... Прост е като гъз... Не съм гледал въпросното интервю, но веднъж имах нещастието да съм на кино и тоя шопар да е 2-3 реда зад мен - е няма такъв селянин прост... През цялото време пуска някакви тъпи коментари и то на супер висок глас, че да го чуят всички че е там; хили се като малоумен пак с цяло гърло... Да не повярва човек, още един освен мен се "осмели" да му направи забележка, а тоя бастун се прави, че не не чул и продължава със селското си поведение... 2 часа едвам го изтърпях, б@хти малоумника...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 20 Мар 2014, 9:24

Кефи ме обаче как доста хора го наричаме шопар :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 20 Мар 2014, 11:25

Човека е инвалид в главата бе - липсва му сиво мозъчно в-во. И няма нужда да му се прави скенер, за да се установи този факт - изказванията му, са предостатъчни :| Така че има напълно легално основание да спира там :mhihi:
Не Мы такие, Жизнь такая

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 20 Мар 2014, 11:52

drago_pavlov написа:
slatanic написа:но подобни изказвания кой прост и кой не е са меко казано смешни да ме прощават колегите.Човека може да е всичко друго,но не и прост тъй като държи метана в нашата държавица.

Ако ще да държи и пръдните в нашата държава, все тая... Прост е като гъз... Не съм гледал въпросното интервю, но веднъж имах нещастието да съм на кино и тоя шопар да е 2-3 реда зад мен - е няма такъв селянин прост... През цялото време пуска някакви тъпи коментари и то на супер висок глас, че да го чуят всички че е там; хили се като малоумен пак с цяло гърло... Да не повярва човек, още един освен мен се "осмели" да му направи забележка, а тоя бастун се прави, че не не чул и продължава със селското си поведение... 2 часа едвам го изтърпях, б@хти малоумника...

И аз имах едно такова кино с него, нищо не разбрах от филма, но разбрах, че и Къци е по-забавен от него :banghead:
По темата, т'ва, че е толко' голям грам не го оправдава, както казаха колегите, било е 22:30, МОЛ-а е затворил, ми спри на друго място бе, глупак. Ама нали, той като МОЛ-а е затворил и дай да спреме баш най-отпред. :banghead:
П.П. До колегата, който каза, че нямало тема за останалите, които паркират по инвалидните места - разтърси се, има такава ;)
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 20 Мар 2014, 13:42

Извинете ме за мнението ми, но всички скочиха така, защото Любо Ганев застана пред камерите, обясни си позицията и пое морална отговорност. Много ми е интересно какво правите като на местата е спрял обикновен татуиран изрод със запасан пистолет, на който изобщо не му пука дали е морално. Или неговия син. Махвате с ръка и влизате в мола, нали? Но сега всички си изляха интернет-гнева върху публичната личност, която си призна. Голяма работа, че е спрял на тези места при наличието на много други в празния мол. Те и доста инвалиди само по документи точат пари, но не ги осъждат толкова агресивно по фейсбук...
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 20 Мар 2014, 14:09

аз съм имал пререкания на пътя с Ганев, точно със същото Ауди беше. Като доста прост се представи, както и аз :)

Сещам се за историята в Рио Де Жанейро, дали там би си позволил подобно нещо? Или може би няма да посмее дори да кацне там повече :).

Известен е и забавният и страшен случай с легендата на българския волейбол Любо Ганев. 210-сантиметровият гигант и неговите съотборници гостуват през 90-те години в Рио за мачове с националния отбор на Бразилия. Въпреки многото предупреждения да не излиза от хотела, за да не стане жертва на престъпление, диагоналът на България решава, че внушаващата му физика ще изплаши евентуалните нападатели. Само 5 минути след като напуска хотела, Любо Ганев е обран от 10-годишно местно момче, което вади пистолет и стреля в земята, за да сплаши родния спортист. Освен че “олеква” с часоника и портфейла си, Любо Ганев излиза от хотелската си стая в следващите три дена само за двата мача срещу бразилиците.

п.п между другото не виждам който го оправдава защо го прави... :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 20 Мар 2014, 14:27

OK, сигурно е простак и т.н.

Но предлагам името на темата да се промени на "Супер нагия Л.Ганев".

Защото супер нагли има доста и то не само в паркирането.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 20 Мар 2014, 14:51

Просто трябва да се промени закона и да се разреши и на мозъчните инвалиди да използват местата.

Любо Ганев, ако си беше затраял щяха да се разминат тихо и спокойно нещата,
но той реши да се прави на много умен и се осра още повече.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i '99г.

Мнение от yellowsubmarine » 20 Мар 2014, 15:40

Не че искам да наливам ла*на в огъня, ама това синичкото върху което е паркирал Любо Ганев е толкова паркомясто за инвалиди, колкото аз съм негър!
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 20 Мар 2014, 15:55

yellowsubmarine написа:Не че искам да наливам ла*на в огъня, ама това синичкото върху което е паркирал Любо Ганев е толкова паркомясто за инвалиди, колкото аз съм негър!

Обоснови се, защо да не е? По-широко е, точно до входа на МОЛ-а е? Защо да не е? :dunno:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 20 Мар 2014, 16:07

randity написа:
yellowsubmarine написа:Не че искам да наливам ла*на в огъня, ама това синичкото върху което е паркирал Любо Ганев е толкова паркомясто за инвалиди, колкото аз съм негър!

Обоснови се, защо да не е? По-широко е, точно до входа на МОЛ-а е? Защо да не е? :dunno:

Защото не е направено, както е по закон. И още повече, че е в частна собственост където ЗДвП не важи.

Но това не го оправдава разбира се.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата