Формула 1 2014, новата/стара турбо ера

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Формула 1 2014, новата/стара турбо ера

Мнение от Dirty M5 driveR » 21 Мар 2014, 19:42

drago_pavlov написа:
В крайна сметка вие не разбрахте ли, че сега хората се кефят на други неща:
Dirty M5 driveR написа:Информационният дисплей на воланите ми допада доста. Ще изглежда супер при състезанията на тъмно.

Сега хората се кефят на копчета и лампички :mhihi:

С хора с очевидна невъзможност да разберат 2-3 думи в едно изречение какво да се коментира?! Ми мрънкачи сте. Хващате се за някоя друга реплика и почвате да се еб@вате. Аз гледам спорта, за да наблюдавам похватите при управлението на машините и пряката борба между пилотите. Ти за какво го гледаш? Опитай се да се обосновеш с две приказки на място, за да знам с кого разговарям. Щото така да се плямпа наляво-надясно е като на седянка в някое село. Направете си една тема "Ф1 в миналото" и обсъждайте на воля. Аз не виждам защо няма намеса от модератор да се разчистят малко тия своеволия. Да не говорим, че това "лични нападки и обиди по тънката лайсна" не се отразява. Да ви имам културата на коментар и общуване, и на всичко. :dummy:

Аватар

Мнение от F3P » 21 Мар 2014, 21:11

Dirty M5 driveR написа:...Да не говорим, че това "лични нападки и обиди по тънката лайсна" не се отразява. Да ви имам културата на коментар и общуване, и на всичко. :dummy:

Тея "лични нападки и обиди по тънката лайсна" ги виждаш само ти и болното ти въображение- аз виждам просто бъзик и снизходително отношение към някой дето е в по-ниска категория.

Dirty M5 driveR написа:... Аз не виждам защо няма намеса от модератор да се разчистят малко тия своеволия...

Щото модератора и той е "мрънкач" като нас :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 21 Мар 2014, 21:27

F3P написа:просто бъзик и снизходително отношение към някой дето е в по-ниска категория.

Дефинирай "по-ниска категория", ако обичаш. Крайно ме заинтригува. :mhihi: Аз някак си не се имам по-малко ентусиаст от вас. Пък може и да греша и тайничко да се заблуждавам. :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Мар 2014, 21:31

Айде стига с глупостите. Защо не може да спорите без обиди?
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 21 Мар 2014, 22:01

Избран за най-великия пилот във Формула 1 за всички времена от 217 бивши и настоящи състезатели от Ф1.
Изображение
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Аватар

Мнение от F3P » 21 Мар 2014, 22:56

bum_bum написа:Айде стига с глупостите. Защо не може да спорите без обиди?

Можем разбира се. Понеже му се привиждаха нападки и тънки обиди се постарах да не остане разочарован и поне да има основание да се оплаква от лошо отношение :mhihi:

Dirty M5 driveR написа:... Аз някак си не се имам по-малко ентусиаст от вас. Пък може и да греша и тайничко да се заблуждавам. :dunno:

Няма "по-малко" или "повече" фен на Ф1 в случая- просто ние, дъртите, харесваме различни неща от вас, младите. И понеже някои помним предишната турбо ера, видели сме голямо развитие и промени (част от които много пречат на спорта) просто не сме доволни от развитието в последните години. Аз помня старите турбо коли, ръчните скорости, мъжките битки. Помня Сена да кара по такъв начин, че в завоя или го удряш, или го пускаш да мине. Помня и страхотни онборд кадри- сега са пълна скука. Помня и уникално завързани състезания- нещо което не съм виждал от години. Помня и големи мотори, малки мотори, с колкото цилиндри се сетите. Което явно е лошо- станал съм мрънкач щото новата турбо ера не ме кефи. Не че последните години ми беше много интересно, ама поне на звук го докарваха- сега и това го няма :banghead: Преди старта на сезона имах, макар и минимална надежда купищата нови неща да подобрят нещата. Или поне да не ги влошат. Уви, случи се логичното- колите са бавни и трудни за каране, звукът е мижав...

Младежта като теб просто няма база за сравнение- гледането на стари състезания на запис не е същото, няма я тръпката да чакаш старта и да не знаеш кой ще е първи. Няма го и това да гледаш 7-8-900++ коня на пистата (и тея коли да са реално най-бързите в света), а най-бързата кола дето си виждал да е 120 коня- сега едно М5 с малко жокери и тунинг е по-мощно от Ф1.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 21 Мар 2014, 23:31

F3P написа: Помня Сена да кара по такъв начин, че в завоя или го удряш, или го пускаш да мине.

Само да кажа, че точно това е най-голямия враг на спрота, и всъщност и причината да си замине този човек. Голям талант, добър човек, но карането му на пистата, доста често е недупостимо!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Аватар

Мнение от Хаос » 21 Мар 2014, 23:35

///M Power написа:
F3P написа: Помня Сена да кара по такъв начин, че в завоя или го удряш, или го пускаш да мине.

Само да кажа, че точно това е най-голямия враг на спрота, и всъщност и причината да си замине този човек. Голям талант, добър човек, но карането му на пистата, доста често е недупостимо!
`
ти нищо не каза
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 21 Мар 2014, 23:42

Ееее големи мрънкачи сте! Направете си тема за златните години на Формула 1 и там говорете колко хубаво е било преди. Когато нещо човек не го кефи не го гледа, просто е. ;)
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Мар 2014, 1:31

Съвсем нормално е нещо ново да се сравнява с нещо старо. Факт е, че Ф1 в сегашния си вариант е може би в най-уродливия вид в историята си. Бърни се изказа против, Флавио Бриаторе се изказва против:

http://www.gazzetta.it/Formula-1/19-03- ... 9421.shtml

Не видях нито един пилот да е доволен от новите коли и правила. Още първото състезание започна със скандал, който е на път да стане много по-голям от очакваното. Колите са скучни, тихи, бавни, нестабилни, грозни, липсва им мощност и здравина.

Това всичкото е Ф1 2014г!

Аз плащам и ходя на пистата всяка година. Не ми харесват и си го казвам :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 22 Мар 2014, 1:56

Хаос написа:
///M Power написа:

`
ти нищо не каза

Говори с факти, защото има много, само за пример удара на Шумахер с Вилньов и този на Сена и Прост, едното как се възприема и другото как...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 22 Мар 2014, 7:31

Колите са грозни, бавни, слаби - това го разбраха всички и не е нужно да присъства във всеки пост. Едно време е имало по-жестоки битки и като цяло спорта е бил по-вълнуващ - съгласявам се. Но вие с тия факти и постоянното натякване умаловажавате интереса на тия, които все още го проявяват (в случая май само аз и bmw maniqk ivo bmw :mhihi: ). И моят въпрос беше именно защо го правите? :dunno: Каква е целта и произтичащата от нея ползва от една седмица насам по 10000 пъти на ден да се повтаря как спорта се е превърнал в боза и как хората като мен са "ниска категория" и едва ли не не знаят що е Формула 1? Явно не умеете да допуснете, че не може всички да харесват едно и също. И това е съвсем в реда на нещата. Само че нали това е български форум и се почва яко с храната. Може ли някой откровено да каже, че темата в този й вид е нещо, с което си струва да се занимава? Аз не мисля така.

Аватар

Мнение от F3P » 22 Мар 2014, 7:59

///M Power написа:

Грешиш. Това му каране беше по 2 причини :
1- щото имаше топки да застане там дето може да го отнесат и да загуби състезанието, че и да пострада.
2- щото нямаше 25 отделни правила дето да му казват куде да стои и как да изпреварва.

Да, прекалявал на моменти (особено като отнесе Прост) , но чак пък недопуатимо не е било

Изпратено с въздушна поща
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 22 Мар 2014, 8:00

quote="///M Power"]

Само да кажа, че точно това е най-голямия враг на спрота, и всъщност и причината да си замине този човек. Голям талант, добър човек, но карането му на пистата, доста често е недупостимо![/quote]

Грешиш. Това му каране беше по 2 причини :
1- щото имаше топки да застане там дето може да го отнесат и да загуби състезанието, че и да пострада.
2- щото нямаше 25 отделни правила дето да му казват куде да стои и как да изпреварва.

Да, прекалявал на моменти (особено като отнесе Прост) , но чак пък недопуатимо не е било

Изпратено с въздушна поща
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 22 Мар 2014, 12:22

Dirty M5 driveR написа:Аз гледам спорта, за да наблюдавам похватите при управлението на машините и пряката борба между пилотите. Ти за какво го гледаш? Опитай се да се обосновеш с две приказки на място, за да знам с кого разговарям. Щото така да се плямпа наляво-надясно е като на седянка в някое село.

С две приказки ще ми е трудно, но все пак най-общо казано:
Искам да гледам борба между пилоти, които се борят на пистата, а не борба между състезателните инженери - кой как ще успее да надхитри 1000-та правила и да се измъкне безнаказано.
Искам да гледам най-бързите автомобили, които се състоят от 4 колела, двигател и волан. А не изпърдяни миксери с 1000 системи, копчета и лампички. Искам инженерите да могат да се развихрят и да направят колата, такава каквато искат. А не да се съобразяват и 1000 правила и ограничения и накрая фаворита да е този, чието крило се огъва с 0,001 мм повече от на останалите...
Общо взето искам спорта да е на пистата и на чертожната дъска, а не в ръководството и правилника...
И накрая ще отговоря на най-често задавания въпрос "Защо го гледаме, като не ни харесва?" Еми гледаме го защото няма друга Формула 1. Ако имаше традиционна и електрическа Формула 1, нямаше да гледам електрическата със сигурност...
Наскар сега ги слагат в малкия си джоб Ф1, поне по отношение на автомобили и скорост...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата